ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) No w zasadzie dalej jest bez sensu, bo point to punkt. Po prostu po angielsku się nad tym nigdy nie zastanawiałem, bo nie miałem w pierwszej klasie matematyki po angielsku. Oczywiście to jest w sumie jeszcze lepszy żart: - Czym się różni Liverpool od trójkąta? - Trójkąt ma nieskończenie wiele punktów. Edytowane 23 Września 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No w zasadzie dalej jest bez sensu, bo point to punkt. Po prostu po angielsku się nad tym nigdy nie zastanawiałem, bo nie miałem w pierwszej klasie matematyki po angielsku. Oczywiście to jest w sumie jeszcze lepszy żart: - Czym się różni Liverpool od trójkąta? - Trójkąt ma nieskończenie wiele punktów. Gdybyś napisał, że ma więcej punktów, zabrzmiałoby lepiej, wciąż będąc zgodne z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dobra, wypier.dalać z tymi sucharami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Co kogo bawi. W każdym razie, nie spinaj się, bo nikt tu nie ma zamiaru nic wytykać. Chelsea gra jak gra, ich sprawa. Ja mogę ewentualnie wytykać coś ludziom, którzy widzą spektakularny styl gry w lidze, której liderem jest Chelsea. A za nią United. Twój nagły wyjazd z Barcą to doskonały wybieg komiczny, bo a) co ma Barca do tego, że w temacie Premier League się śmieję z Torresa?, b) to zwykła szydera z osób widzących co miesiąc jego renesans - nie miałem oczywiście ambicji stwierdzić, że to zły transfer, bo to wszyscy wiedzą od lat, c) chyba chciałeś jakoś go porównać z Ibrahimoviciem i w ten sposób jakoś "wytykać" coś Barcelonie, ale stwierdziłeś tylko, że Ibrahimović (który przez całą karierę nie był widziany jako klasyczny snajper i również nie w Barsie) jest beznadziejny, bo strzelił w jednym sezonie w lidze więcej bramek, niż Torres w całej swojej karierze w Chelsea we wszystkich rozgrywkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Zobacz, o ile wątków zahaczyłeś tamtym postem. Ja odniosłem się do cytowanego + wcześniejszego, o GD. Nie napisałem nigdy, że w Anglii każdy mecz Manchester United - Chelsea to GD. Tak samo, jak nie każdy mecz Realu i Barcelony nim jest. Nie mam nic do stwierdzenia, że jest to El Clasico. Postawiłeś na Barcelonę w swoim rankingu, jako największego, niepodważalnego faworyta do zwycięstwa w obecnych rozgrywkach CL. Jak napisałeś, "historia nie gra", a zapomniałeś, że Barcelona zmieniła trenera. Argumentem jest za to fakt, że "dawno nie mieliśmy aż dwóch sezonów bez ich wygranej w CL". Edytowane 23 Września 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cieszy wygrana, smuci styl w jakim ją zdobyto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cieszy wygrana, smuci styl w jakim ją zdobyto. To jest właśnie styl MU. Mecze w których wszystko gra idealnie i wygrywają wysoko kontrolując przebieg gry, to rzadkość. Najważniejszy jest jak zawsze wynik i znowu im się udało. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 @up Co mnie strasznie boli. I najgorsze jest to że na konferencji po meczowej (akurat w tym przypadku tak nie było) słyszę od SAFa czy innego zawodnika że super sprawa pokonanie rywala, 3 pkt. i bycie lepszym na boisku. Tylko że tak nie jest, od jakichś (pipi) 3 lat. Wymęczone zwycięstwa z groźnymi rywalami, puchary zdobywane dlatego że przeciwnicy mają zniżkę formy. A te ciule w tym klubie tego jakby nie widzą. Brakuje mi Queiroza jako asystenta Fergusona. Koleś podobno potrafił "katować" zawodników analizą taktyczną przeciwnika przed meczem. Sam Scholes powiedział że Carlos potrafił kilkanaście razy dziennie kazać ćwiczyć jakieś zagranie z którym problemy mają rywale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Sryy za post pod postem ale to zasługuje na osobny. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19695430 TERRY REZYGNUJE Z REPRY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Niezle jaja w pucharach . Zaraz Aston Villa wwrzuci za burtę City. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To chyba najbardziej prestiżowa klęska rezerw City od czasów meczu z Lechem Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Niezle jaja w pucharach . Zaraz Aston Villa wwrzuci za burtę City. Beka, że przy takim składzie jaki mają, nie są wstanie grać na poziomie we wszystkich rozgrywkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No i pierwsza porażka City na ich własnym stadionie, od bodaj gurdnia 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ma ktoś stream do meczu MU - Newcastle? Dzisiaj jakaś bieda, wszędzie się tnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Ja oglądam tutaj i nie tnie: http://www.drhtv.com.pl/drhtv6.html Edytowane 26 Września 2012 przez Vesper Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 http://www.thefirstrow.eu/watch/143202/1/watch-manchester-united-vs-newcastle-united.html i tutaj Ładny mecz, nie spodziewałem się czegoś takiego na tym etapie rozgrywek. No i średnia wieku w XI MU przeraża. Najstarszym graczem na boisku jest Fletcher (27 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 No ja dzisiaj oglądałem to w spartańskich warunkach. Choć bramki zobaczyłem, ładnie od słupka wszedł strzał grubasa. Cleverley strzelił, bo obraona zaspała i nie zdążyli zablokować, a przy golu Cisse chyba nie wiedzieli kto ma go kryć, dodatkowo De Gea nie zareagował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zostawię tylko kilka stronek, dzięki którym można znaleźć fajne streamy: http://www.sportlemon.tv/ http://www.rojadirecta.me/ http://www.meczyki.pl/ Z tych zawsze korzystam i znajduję dobre transmisje, polecam A United dziś oglądałem pół na pół, dobrze, że wygrana, styl nieważny Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Przypominam, że za 20 minut derby Starego Kontynentu w wykonaniu dwóch niesamowitych drużyn z wielkiej Premier League, Arsenal - Chelsea. Stawiam, że Londyńczycy przegrają, ewentualnie będzie remis. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Zapowiada się kolejny fascynujący, wypełniony walką mecz. Patrząc na dotychczasową grę, 1-0 dla Arsenalu, Cazorla koło 30 minuty. Edytowane 29 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jakie beznadziejne krycie i Torres strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Diaby znowu rozje.bany ['] szkoda chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) No i stało się nieuniknione. Arsenal nie ma zupełnie nikogo żeby go zastąpić teraz. Zmiana układu sił w środku pola jest błyskawicznie zauważalna. Edytowane 29 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pękła choć raz ta grecka ściana. Może w drugiej połowie zobaczymy więcej niż 2-3 okazje bramkowe... ta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi