Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Zobaczcie co znalazłem w necie

Ciekawostka : Manchester United ma więcej punktów w Lidze Mistrzów niż Liverpool w Premier League.

:sorcerer:

Liverpool przynajmniej nie przegrał meczu w Lidze Mistrzów od 2010 roku.

Od 2009 roku. Jak już tak się starasz...

Edytowane przez ogqozo

Zgodnie z postępującą inflacją słowną, bycie przed polem karnych i czterech obrońców z bramkarzem wokół ciebie to już też setka.

Wszyscy obrońcy byli obok, w momencie strzału miał przed sobą tylko bramkarza. Coś takiego to powinien być gol.

Edit: A jeszcze obok wolny był chyba Hazard.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Zgodnie z postępującą inflacją słowną, bycie przed polem karnych i czterech obrońców z bramkarzem wokół ciebie to już też setka.

Wszyscy obrońcy byli obok, w momencie strzału miał przed sobą tylko bramkarza. Coś takiego to powinien być gol.

Edit: A jeszcze obok wolny był chyba Hazard.

Ta, tam był Hazard, ale Mata się przeliczył, samolubnie nie oddał bądź co bądź swojemu "rywalowi" z pozycji.

Przed sobą miał 16 metrów londyńskiego powietrza, bramkarza i bramkę. Tych 4 obrońców, o których piszesz minął wcześniej.

No popatrz, co za szmata - jedyne co potrafił z tego zrobić to minięcie czterech obrońców, nie umiał, jak moja babcia, strzelić jeszcze jednocześnie gola zza pola karnego! Nie no, to nie była setka, to była tysiącka albo i milionówka.

Przed sobą miał 16 metrów londyńskiego powietrza, bramkarza i bramkę. Tych 4 obrońców, o których piszesz minął wcześniej.

No popatrz, co za szmata - jedyne co potrafił z tego zrobić to minięcie czterech obrońców, nie umiał, jak moja babcia, strzelić jeszcze jednocześnie gola zza pola karnego! Nie no, to nie była setka, to była tysiącka albo i milionówka.

Nie wiem czego się czepiasz w tym momencie. Miał dużo miejsca, a jak dla niego to nawet ogrom miejsca, piłka na jego lepszej nodze, przed sobą bramkarza rywali, odległość 16 metrów. Wg mnie jest to przysłowiowa setka. Uderzył mocno, za bardzo się odchylił, zje.bał. Tymczasem remisik.

Tego się czepiam, że to nie była żadna setka i jest skrajnie głupie pisać, że zje.bał. Niedługo każde kopnięcie piłki będzie zmarnowaniem setki i zje'baniem.

Z karnych się strzela mniej niż 80% goli, ale jak masz dalej do bramki, jesteś w pełnym biegu i musisz minąć całą obronę, to nagle się z tego robi 100%, wyborne.

Edytowane przez ogqozo