Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Chelsea już pnie się w górę tabeli, widać słowa o 5 tytułach w tym sezonie nie są bezpodstawne, Rafa wie co mówi.

Opublikowano

No i jak tu się dziwić tempie zwalniania Abramowicza, skoro ludzie już po dwóch meczach oceniają pracę Beniteza?

Nie zrozumcie mnie źle, ja też uważam, że kiepsko to wygląda, ale to nie tak, że poprzednie wyniki były rewelacyjne. Od czasu meczu z United, który wiemy jaki był, było tylko zwycięstwo z Szachtarem, bardzo szczęśliwe. Poza tym remisy ze Swansea i Liverpoolem, porażki z WBA i Juve.

Fakt, że na razie nie widać pomysłu Beniteza poza jeszcze większym asekurantyzmem. Ale inni tak wygrywają w Premier League, więc może to jakoś wyjdzie. Natomiast Mata jako joker z ławki to dla mnie dziwne do zrozumienia. Myślałem przed tym sezonem, że może i za wcześnie było na pozbycie się Drogby, zostawiając klub z jednym napastnikiem (Sturridge'em), ale przynajmniej jest jakiś trzon na wiele lat, czyli Hazard i Mata. Jednak Mata nie gra kosztem Bertranda i generalnie skrzydła jakby bardziej defensywnie ustawione, co jeszcze bardziej przesuwa ciężar strzelania na Torresa. No, na Torresa. Innymi słowy, ta jedna rzecz, za którą każdy od lat obśmiewa Chelsea, jest przez kolejnego trenera na dobry początek jeszcze wzmocniona.

Tak że wygląda to trochę kiepsko, ale bardzo absurdalnie. Ale przecież Benitez, zatrudniony oficjalnie jako "interim coach", na pewno słyszy te gwizdy i wie, że właściciele oraz kibice oczekują zmian. Do styczniowego okienka i kolejnej inwazji na Falcao/Cavaniego/inne sprawdzone gwiazdy jeszcze trochę meczów mu zostało, chyba zdaje sobie sprawę, że nie może po prostu przeczekać.

Opublikowano

Torres jednak pozostanie w Chelsea. Jakoś musi odrobić te PIĘĆDZIESIĄTMILIONÓW.

35913_300104913439680_1578251750_n.jpg

Opublikowano

chelsea :teehee:

edit: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee: :teehee:

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

W zasadzie dzisiaj dobry mecz Torresa. W sumie wszyscy Hiszpanie w Chelsea dzisiaj grali nieźle. Szkoda, że Chelsea jako drużyna nie stoi na poziomie West Hamu. Bardzo kiepski pokaz dzisiaj i pytanie, czy to, co wydawało się nieuniknione - że Chelsea z taką kasą na pewno wejdzie na stałe do czołówki Europy - nie jest w stanie cofania, zamiast postępu.

Benitez ma dość kwaśną minę - wygląda na to, że nie tylko kibice, ale i piłkarze w niego nie wierzą. Przetrwa do 2013 roku czy nie?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No i Everton dał radę . Szkoda tego przypadkowego karnego w plecy . Grają z drużynami z top 6 jak równy z równym co mnie bardzo cieszy !!! Hart w końcówce prawie dał ciała przy strzale Jelavica z wolnego hehe .

Opublikowano

No to za 10 minut United musi wygrać. Taka kolejka drugi raz się chyba już nie wydarzy ;)

Opublikowano

Reading prowadzi hahaha.

Remis, ale jebnął. xD

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Widać rywale United niczego się nie uczą. Teraz United zacznie grać w piłkę od czwartej minuty, Reading nie ma szans.

Opublikowano

United jest jak Nowy Jork - każdy ma u nich swoje pięć minut sławy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

ja pie.rdole co za mecz XD 2 identyczne gole

Opublikowano

3-2 dla Reading. Obrona to katastrofa. ;]

Edit: 3-3 Runi kurwa. xD

Opublikowano

4-3 RVP

Powtórka idealnie pokazuje, że gol Van Persiego na 5-3 był prawidłowy, ale sędzia ich wydymał.

Opublikowano

to trzeba to gdzieś odnotować, bo jeszcze zdążymy zapomniec

Opublikowano

Van Persie na pustą nie trafia, pozycja łatwa nie była, ale mimo wszystko fail.