Daffy 10 529 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Rooney na 100% odejdzie z United w obliczu przyjścia Moyesa. Niby zakopali topór wojenny ale niesmak po tym, co Roo opisał w książce i jak na siebie naskakiwali gdy oboje byli w Evertonie pozostał. To gdzie pójdzie Rooney to jedno, drugie to kogo sprowadzą w jego miejsce....tutaj niestety coraz bardziej boję się opcji polskiej... Moyes złym wyborem się nie wydaje, jak pisałem - zapowiada to raczej dobrą współpracę na linii trener - dyrektor sportowy(czyli Ferguson). SAF na bank będzie się chciał do wszystkiego wpier.dalać. Ciekaw też jestem powodów jego rezygnacji. Jeśli faktycznie chodzi o biodro i strach przed tym, że z tego powodu nie przygotowałby drużyny do nowego sezonu, a w nim miałby kłopoty by normalnie stać i chodzić to w przypadku braku komplikacji(wszystko się ładnie zagoi) i niesprawdzenia się Moyesa po cichu liczę, że za rok zmieni zdanie i jednak wróci jeszcze na ławkę trenerską klubu. ps. powiedźcie mi co z Heynckesem po sezonie? kończy z trenerką? bo w kontekście rozważań nad nowym trenerem United po cichu liczyłem właśnie na niego lub Kloppa Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 W UK plota mowi ze z Moyesem przyjdzie Baines Rooney poleci do PSG a za zarobiona kase zostanie wykupiony Ronaldo ( okolo 65 mln + Hernandez ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Javier Hernandez za Ronaldo? Niezłe. Real to raczej klub, któremu nie brakuje pieniędzy, tylko sukcesów, sprzedanie ich najlepszego piłkarza w tym stuleciu wydaje mi się średnio prawdopodobne. Co do Heynckesa, to do końca nie wiadomo, nie podjął jeszcze decyzji. Gdyby miał zostać w Bayernie to raczej by został, ale chyba nie ma ochoty w tym wieku wyjeżdżać do Brytanii. Klopp na pewno zostanie w Dortmundzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Gdyby miał przyjść Ronaldo, to można to jeszcze przełknąć. Rooneya jednak ciężko zastąpić, to gość który zasuwa po całym boisku wspomagając każdą formację. Coraz gorsze te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ogor umiesz czytac ? 65 mln + Hernandez albo z tego co czytam Nani ktory i tak chcial chyba odejsc za wiekszy hajs Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Juz ja to widze jak Real sprzedaje Ronaldo i to za taki hajs moze za klauzure w umowie go wykupią tylko nie pamietam chyba było 200 mln ojro albo cos kolo tego Edytowane 10 Maja 2013 przez Codename 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Oby Nani został, może Moyes da mu więcej pograć. Jest szybki i całkiem dobry technicznie, nie wiem jak cudem Ferguson ciągle stawiał na Valencię, który ma tylko jeden drybling i przestał nawet próbować strzelać na bramkę, a jak już próbował to na aut. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Real może sprzedać Ronaldo za jakieś dwa lata czyli jak Cris będzie po 30 o ile wcześniej kupią Garetha Bale'a, kolesia o jeszcze większym potencjale niż Portugalczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jakby Ronaldo deklarował chęć powrotu, to na siłę go nie utrzymają. Po tych rewelacjach (Ferguson, i prawdopodobne odejście Rooneya) ciężko w to jednak uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Fani MANU w gazie "Moyes ostrzegam cię.. jeśli s(pipi) robotę w United, zabiję twoją całą rodzinę!""Mówię ci to teraz Moyes, sprzedaj tylko Rooneya, a będziesz martwy." XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Ronaldo wg mnie nie trafi w tym sezonie na Old trafford, Rooney na bank odejdzie. Do tego Scholes pewnie skończy karierę. Dalej nie wiadomo co z Ferdinandem, na skrzydle biega beznadziejny Valencia. Potrzeba United solidnego napastnika za Rooneya(Panie Boże byle nie Lewandowski) i jakiegoś ofensywnego kreatywnego pomocnika. Oboje niech będą mocnymi nazwiskami, bo młodych "perspektywicznych" graczy jest aż nadto w składzie, a oni jednak stabilności formy nie zagwarantują. Edytowane 10 Maja 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Na moje Rooney może odejść bo przy van Persie przygasł straszliwie Wypadałoby się już pożegnać z e Scholesem , Giggsem i Ferdinandem . Przydałby się na środek Fellaini i może Baines za Evrę jeżeli odejdzie choć wolę ich dalej oglądać w Evertonie . Myślę że zagrają z jednym napastnikiem . Koniecznie niech ściągną klasowego DMFa . Carrick , Fellaini , Kagawa , Young , Ronaldo , van Persie . Z tyłu mają już pakę więc prócz dziadka Ferdinanda nic nie warto zmieniać Mam nadzieję że zmieni się styl gry bo ostatnich sezonów Fergusona nie dało się już oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Naprawde ktos wierzy w przyjscie Ronaldo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 +1 Wy (pipi)a serio z tym Ronaldo? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 W dzisiejszej Rzeczpopsolitej przeczytałem, że ponoć Rooney kilkanaście dni temu dostał pozwolenie na odejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Frank Lampard po dzisiejszych 2 trafieniach w meczu z Aston Villa, został rekordzistą Chelsea, z 203 bramkami na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Przypieczętował status najlepszego gracza Chelsea w historii. A jeśli chodzi o bramkostrzelność to nie ma sobie równych wśród pomocników. Taki Xavi, czy Iniesta razem wzięci do końca kariery nie dobiją pewnie do połowy tego co on sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Xavi i Iniesta razem wzięci strzelili 131 goli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 bo oni są od podawania a nie od strzelania Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 City jacy frajerzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Moyes może zacząć sezon z grubej rury, od razu wygrywając Tarczę Wspólnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ciekawe, Rooneya nie ma w ogóle w składzie (nawet na ławie) na ostatni mecz Fergusona na Old Trafford. Nigdzie nic nie pisze o kontuzji. Coraz bardziej prawdopodobna wydaje się wizja jego odejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Podobno pobił się z Philem Jonesem na treningu, ale to tylko plotka. Paul Scholes rzucił uwagę, że Rooney chce odejść, ale może tylko odnosił się do plotek. Mówi się też o przesądzonym już odejściu Manciniego. "Hm, to jeszcze go nie zwolnili?", to mniej więcej moja reakcja. Tak więc latem całe podium zmienia trenera. Arsenal zresztą też powinien, ale raczej nic z tego. Edytowane 12 Maja 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Nawet Ferdinand przypomniał sobie jak się gole strzela, ale zdobył go w idealnym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Wigan piękna niespodzianka, liczę na podobny wynik we wtorek z Arsenalem. Lamps - chapeau bas. Edytowane 12 Maja 2013 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi