Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Rooney na 100% odejdzie z United w obliczu przyjścia Moyesa. Niby zakopali topór wojenny ale niesmak po tym, co Roo opisał w książce i jak na siebie naskakiwali gdy oboje byli w Evertonie pozostał. To gdzie pójdzie Rooney to jedno, drugie to kogo sprowadzą w jego miejsce....tutaj niestety coraz bardziej boję się opcji polskiej...

Moyes złym wyborem się nie wydaje, jak pisałem - zapowiada to raczej dobrą współpracę na linii trener - dyrektor sportowy(czyli Ferguson). SAF na bank będzie się chciał do wszystkiego wpier.dalać. Ciekaw też jestem powodów jego rezygnacji. Jeśli faktycznie chodzi o biodro i strach przed tym, że z tego powodu nie przygotowałby drużyny do nowego sezonu, a w nim miałby kłopoty by normalnie stać i chodzić to w przypadku braku komplikacji(wszystko się ładnie zagoi) i niesprawdzenia się Moyesa po cichu liczę, że za rok zmieni zdanie i jednak wróci jeszcze na ławkę trenerską klubu.

ps. powiedźcie mi co z Heynckesem po sezonie? kończy z trenerką? bo w kontekście rozważań nad nowym trenerem United po cichu liczyłem właśnie na niego lub Kloppa

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Javier Hernandez za Ronaldo? Niezłe. Real to raczej klub, któremu nie brakuje pieniędzy, tylko sukcesów, sprzedanie ich najlepszego piłkarza w tym stuleciu wydaje mi się średnio prawdopodobne.

Co do Heynckesa, to do końca nie wiadomo, nie podjął jeszcze decyzji. Gdyby miał zostać w Bayernie to raczej by został, ale chyba nie ma ochoty w tym wieku wyjeżdżać do Brytanii. Klopp na pewno zostanie w Dortmundzie.

Ronaldo wg mnie nie trafi w tym sezonie na Old trafford, Rooney na bank odejdzie. Do tego Scholes pewnie skończy karierę. Dalej nie wiadomo co z Ferdinandem, na skrzydle biega beznadziejny Valencia. Potrzeba United solidnego napastnika za Rooneya(Panie Boże byle nie Lewandowski) i jakiegoś ofensywnego kreatywnego pomocnika. Oboje niech będą mocnymi nazwiskami, bo młodych "perspektywicznych" graczy jest aż nadto w składzie, a oni jednak stabilności formy nie zagwarantują.

Edytowane przez Ficuś

Na moje Rooney może odejść bo przy van Persie przygasł straszliwie ;) Wypadałoby się już pożegnać z e Scholesem , Giggsem i Ferdinandem . Przydałby się na środek Fellaini i może Baines za Evrę jeżeli odejdzie choć wolę ich dalej oglądać w Evertonie . Myślę że zagrają z jednym napastnikiem . Koniecznie niech ściągną klasowego DMFa .

Carrick , Fellaini , Kagawa , Young , Ronaldo , van Persie . Z tyłu mają już pakę więc prócz dziadka Ferdinanda nic nie warto zmieniać :)

Mam nadzieję że zmieni się styl gry bo ostatnich sezonów Fergusona nie dało się już oglądać ;)

Podobno pobił się z Philem Jonesem na treningu, ale to tylko plotka. Paul Scholes rzucił uwagę, że Rooney chce odejść, ale może tylko odnosił się do plotek.

Mówi się też o przesądzonym już odejściu Manciniego. "Hm, to jeszcze go nie zwolnili?", to mniej więcej moja reakcja. Tak więc latem całe podium zmienia trenera. Arsenal zresztą też powinien, ale raczej nic z tego.

Edytowane przez ogqozo