Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 To też znak dla Valencii, że po odejściu Fergusona nie będzie pupilkiem, który mimo słabej gry, wychodzi w podstawowym składzie. Nr 7 niech wakatuje z myślą o jakimś klasowym graczu, na którego to Moyes ma podobno nieograniczone środki. Z obecnych zawodników, to tylko Van Persie by na niego zasługiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 @up LAV poprosił o zmianę numeru jako że z 25 ma on o wiele milsze wspomnienia. A co do transferów to Moyes już powiedział po meczu czego można się spodziewać w nadchodzących dniach http://www1.skysports.com/football/news/12691/8866152/manchester-united-boss-david-moyes-insists-wayne-rooney-is-not-for-sale . Jak dla mnie farsa. Jeżeli Januzaj nie wystrzeli z formą co najmniej taką jak przed sezonem to United w środku pola ma tartak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 To co jest może wystarczy na ligę angielską, w LM mogą być znowu problemy. Inne kluby wzmacniały się, a oni nawet nie stoją w miejscu, bo strata Fergusona, to już duże osłabienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A czy Belg nie jest raczej kandydatem do gry z przodu, na skrzydle? Szybki, dobry technicznie, mi się raczej kojarzy z zastępowaniem Giggsa czy Kagawy niż dominacją w środku pola, ale nie jestem wielkim jego znawcą. Może Illarramendi czy inny Fernandinho byli poza zasięgiem finansowym, ale jednak opcji było sporo, Tottenham zakupił Etienne'a Capoue za okazyjne 11 mln euro, do Norwich poszedł Leroy Fer. W Ligue 1 jest sporo wybornych pomocników niezarabiających zbyt wiele, jak Gonalons, Krychowiak, Sane. Czy United uznało tych graczy za nieprzydatnych, czy podjęcie walki z tymi klubami też było ponad ich siły? Na pewno na ten moment zaskakują pasywnością w momencie, gdy hipotetycznie mogliby sporo naprawić tanim kosztem. Może wyzwanie paraliżuje Moyesa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 To jakaś wątpliwa opinia? Wydawało mi się, że każdy tak uważa. Był chyba najlepszym za RvP graczem w United na przestrzeni ostatniego sezonu. Jakbym miał kogoś w Man Utd wyróżnić obok RVP, to byłby to Carrick. A i Kyle Walkera uważam za lepszego prawego obrońcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 własnie to mnie najbardziej zastanawia...United od zawsze nie potrafiło i nie chciało wydawać ogromu kasy na największe gwiazdy ale zawsze uwielbiało kupować młodych perspektywicznych - rooney, ronaldo, a nawet vidic, anderson, hernandez czy de gea itp. Oczywiście nie zawsze trafiali jak np bebe czy kleberson ale jeśli chodzi o pozyskiwanie perspektywicznych z wielkich światowych klubów byli najlepsi (oczywiście skautingu FC Porto nikt nie pobije). A teraz nic...liczyłem na jakieś perełki z ligi francuskiej lub niemieckiej lub z innego kontynentu a tu NIC, i to NIC PRZY PONOĆ NIEOGRANICZONYM BUDŻECIE Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Tym bardziej ze Moyes jest ogolnie znany z budowania solidnej druzyny malym kosztem teraz majac roczny budzet Evertonu do wydania na jednego zawodnika obiera taktyke transferowa Arsenalu czyli zrobic szum medialny w okol czegos czego nie da sie kupic Jak po sezonie bedzie zle to Ferguson zejdzie ze stolka na murawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 to kolejna kwestia...o ile chęci o pozyskanie Thiago rozumiem i United miało pecha, że go nie kupiło to reszta....Fabregas nawet przez moment nie był realny do wyciągnięcia...że niby nie gra w podstawowym składzie i ma kolege Van Persiego...no proszę...on marzył najbardziej na świecie by wrócić do domu czyli do Katalonii, i nagle po kilku latach miał niby wrócić na Wyspy? Ronaldo...jakby jeszcze SAF był trenerem to bym temu transferowi dawał cień szansy...wszak to jedyny trener w jego karierze, którego żeluś słuchał, pewnie dlatego, że postrzegał w nim kogoś o funkcji ojca...ale obecnie...Moyes dla Ronaldo to nie trener...byłoby zero posłuchu...poza tym Real chce ściągnąć Bale'a nie w zastępstwo ewentualnego trasferu CR7 tylko jako jego partnera by stworzyć super atak będący marketingową odpowiedzią Realu na duet Messi-Nejmar...Perez da każdy pieniądz by zatrzymać Krystynę w Madrycie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 to kolejna kwestia...o ile chęci o pozyskanie Thiago rozumiem i United miało pecha, że go nie kupiło to reszta.... Nie miał pecha tylko po prostu nie złożyli za niego żadnej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Wraz ze startem nowego sezonu na antenie CANAL+ Sport pojawią się cztery magazyny poświęcone wyłącznie tym rozgrywkom, w tym dwa zupełnie nowe. W soboty emitowany będzie program „Premier League – zapowiedź kolejki”, który wprowadzi kibiców w zbliżające się wydarzenia. Kolejną nowością będzie zaplanowany na czwartkowe wieczory o 20:00 magazyn „Premier League World”, prezentujący same rozgrywki, ale także kulisy ligi. Ponadto, w sobotnie wieczory „Premier League+” – czyli wszystkie gole minionego dnia. We wtorki o 18:00 program „Premier League” będący podsumowaniem danej kolejki. Wszystkie magazyny będą ekskluzywnymi materiałami przygotowanymi przez Premier League z oprawą lektorską CANAL+. http://ncplus.pl/strefa-abonenta/aktualnosci/nowy-sezon-premier-league-wylacznie-w-nc-plus Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Qvstra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dziś rozpoczyna się Premier League, a Arsenal nie ujawnił swoich strojów domowych? Chyba, że coś mnie ominęło, albo będą biegać w tych z poprzedniego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tak, to najlepszy nowy nabytek Arsenalu przed tym sezonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ogqozo masz konto na Twitterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Tak, zgadnij jaki mam nick. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Liverpool nawet ładnie zagrał tą pierwszą połowę . Coutinho gra pięknie . Aspas też myślę że się tam sprawdzi . No i mój Sturridge z Fantasy Premierleague daje mi pierwsze punkty hehe . Wyje...ać Suareza !!! Tylko ten Mignolet ... ale on takie farfocle w Sunderlandzie też miał No ale strzał Waltersa wyciągnął pięknie Jak wróci Suarez to co ? Sturridge za Hendersona ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Ładne stroje, ale według oficjalnej strony Kanonierów będą oni grali w domowych z poprzedniego sezonu. EDIT: Już doczytałem. Zamienią Nike na Adidas jak tylko skończy im się umowa. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Begović na razie w genialnej formie, aż szkoda, że wpuścił tą jedną bramkę przy tym co do tej pory wybronił. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Dobrze, ze nie wzialem Aggera do Fantasy co ci bramkarze dzisiaj robia Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No dobra jednak Mignolet man of the match, fajna grafika ostatnich 5 karnych Waltersa, zupelnie nie mozna bylo sie spodziewac strzalu dokladnie w to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A ja jak glupi do Fantasy wsadzilem Szczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Giroud nadal w wielkiej formie, bramka już na samym początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Szczesny [*] spowodowal karnego, dostal zolta, obronil, wpuscil dobitke, lacze sie w bolu z kolegami w fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Widzę, że tradycyjnie pierwszych kilka kolejek to same komentarze typu "mam go w fantasy" albo "mogłem go mieć w fantasy... ale nie mam". Tak patrzę na ekran i myślę "kurde, jest gorzej niż myślałem", ale wtedy mi się przypomniało, że Arsenal gra bez Artety, Cazorli i Monreala, czyli jakiekolwiek punkty zdobyte z kimkolwiek będą niespodzianką. Szczęsny kontynuuje pewność i trzeźwość, jaką pokazał w meczu kadry. Wenger musi patrzeć na to widowisko dwóch skrajnie nędznych drużyn i myśleć "zakręcić kran, wyłączyć żelazko... a tak, właśnie, miałem wzmocnić skład!". Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi