Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

To też znak dla Valencii, że po odejściu Fergusona nie będzie pupilkiem, który mimo słabej gry, wychodzi w podstawowym składzie. Nr 7 niech wakatuje z myślą o jakimś klasowym graczu, na którego to Moyes ma podobno nieograniczone środki. :ninja: Z obecnych zawodników, to tylko Van Persie by na niego zasługiwał.

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

@up

LAV poprosił o zmianę numeru jako że z 25 ma on o wiele milsze wspomnienia. A co do transferów to Moyes już powiedział po meczu czego można się spodziewać w nadchodzących dniach http://www1.skysports.com/football/news/12691/8866152/manchester-united-boss-david-moyes-insists-wayne-rooney-is-not-for-sale .

Jak dla mnie farsa. Jeżeli Januzaj nie wystrzeli z formą co najmniej taką jak przed sezonem to United w środku pola ma tartak.

A czy Belg nie jest raczej kandydatem do gry z przodu, na skrzydle? Szybki, dobry technicznie, mi się raczej kojarzy z zastępowaniem Giggsa czy Kagawy niż dominacją w środku pola, ale nie jestem wielkim jego znawcą.

Może Illarramendi czy inny Fernandinho byli poza zasięgiem finansowym, ale jednak opcji było sporo, Tottenham zakupił Etienne'a Capoue za okazyjne 11 mln euro, do Norwich poszedł Leroy Fer. W Ligue 1 jest sporo wybornych pomocników niezarabiających zbyt wiele, jak Gonalons, Krychowiak, Sane. Czy United uznało tych graczy za nieprzydatnych, czy podjęcie walki z tymi klubami też było ponad ich siły? Na pewno na ten moment zaskakują pasywnością w momencie, gdy hipotetycznie mogliby sporo naprawić tanim kosztem. Może wyzwanie paraliżuje Moyesa?

własnie to mnie najbardziej zastanawia...United od zawsze nie potrafiło i nie chciało wydawać ogromu kasy na największe gwiazdy ale zawsze uwielbiało kupować młodych perspektywicznych - rooney, ronaldo, a nawet vidic, anderson, hernandez czy de gea itp. Oczywiście nie zawsze trafiali jak np bebe czy kleberson ale jeśli chodzi o pozyskiwanie perspektywicznych z wielkich światowych klubów byli najlepsi (oczywiście skautingu FC Porto nikt nie pobije). A teraz nic...liczyłem na jakieś perełki z ligi francuskiej lub niemieckiej lub z innego kontynentu a tu NIC, i to NIC PRZY PONOĆ NIEOGRANICZONYM BUDŻECIE

Tym bardziej ze Moyes jest ogolnie znany z budowania solidnej druzyny malym kosztem teraz majac roczny budzet Evertonu do wydania na jednego zawodnika obiera taktyke transferowa Arsenalu czyli zrobic szum medialny w okol czegos czego nie da sie kupic :D

Jak po sezonie bedzie zle to Ferguson zejdzie ze stolka na murawe :D

to kolejna kwestia...o ile chęci o pozyskanie Thiago rozumiem i United miało pecha, że go nie kupiło to reszta....Fabregas nawet przez moment nie był realny do wyciągnięcia...że niby nie gra w podstawowym składzie i ma kolege Van Persiego...no proszę...on marzył najbardziej na świecie by wrócić do domu czyli do Katalonii, i nagle po kilku latach miał niby wrócić na Wyspy? Ronaldo...jakby jeszcze SAF był trenerem to bym temu transferowi dawał cień szansy...wszak to jedyny trener w jego karierze, którego żeluś słuchał, pewnie dlatego, że postrzegał w nim kogoś o funkcji ojca...ale obecnie...Moyes dla Ronaldo to nie trener...byłoby zero posłuchu...poza tym Real chce ściągnąć Bale'a nie w zastępstwo ewentualnego trasferu CR7 tylko jako jego partnera by stworzyć super atak będący marketingową odpowiedzią Realu na duet Messi-Nejmar...Perez da każdy pieniądz by zatrzymać Krystynę w Madrycie

Wraz ze startem nowego sezonu na antenie CANAL+ Sport pojawią się cztery magazyny poświęcone wyłącznie tym rozgrywkom, w tym dwa zupełnie nowe. W soboty emitowany będzie program „Premier League – zapowiedź kolejki”, który wprowadzi kibiców w zbliżające się wydarzenia. Kolejną nowością będzie zaplanowany na czwartkowe wieczory o 20:00 magazyn „Premier League World”, prezentujący same rozgrywki, ale także kulisy ligi. Ponadto, w sobotnie wieczory „Premier League+” – czyli wszystkie gole minionego dnia. We wtorki o 18:00 program „Premier League” będący podsumowaniem danej kolejki. Wszystkie magazyny będą ekskluzywnymi materiałami przygotowanymi przez Premier League z oprawą lektorską CANAL+.

http://ncplus.pl/strefa-abonenta/aktualnosci/nowy-sezon-premier-league-wylacznie-w-nc-plus

Edytowane przez Qvstra
  • Plusik 4

Liverpool nawet ładnie zagrał tą pierwszą połowę . Coutinho gra pięknie . Aspas też myślę że się tam sprawdzi . No i mój Sturridge z Fantasy Premierleague daje mi pierwsze punkty hehe . Wyje...ać Suareza !!! Tylko ten Mignolet ... ale on takie farfocle w Sunderlandzie też miał ;) No ale strzał Waltersa wyciągnął pięknie :) Jak wróci Suarez to co ? Sturridge za Hendersona ?

Widzę, że tradycyjnie pierwszych kilka kolejek to same komentarze typu "mam go w fantasy" albo "mogłem go mieć w fantasy... ale nie mam".

Tak patrzę na ekran i myślę "kurde, jest gorzej niż myślałem", ale wtedy mi się przypomniało, że Arsenal gra bez Artety, Cazorli i Monreala, czyli jakiekolwiek punkty zdobyte z kimkolwiek będą niespodzianką. Szczęsny kontynuuje pewność i trzeźwość, jaką pokazał w meczu kadry. Wenger musi patrzeć na to widowisko dwóch skrajnie nędznych drużyn i myśleć "zakręcić kran, wyłączyć żelazko... a tak, właśnie, miałem wzmocnić skład!".

Edytowane przez ogqozo