Gość suteq Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) United mocno napiera, prędzej czy później strzelą bramkę, tak jak ostatnio Bayern z Chelsea. @edit Hah, fantastycznie. Lvp liderem co najmniej 2h, ten sezon w PL może być naprawdę genialny. Edytowane 1 Września 2013 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jesoo jakie beznadziejne to United, zero pomysłu na grę, RvP bez formy to i całe United gra kupe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Śmiechłem z United. Brawo The Reds Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Za Fergusona też często nic nie grali, ale przynajmniej wygrywali. Moyes jak na razie jako następca jest beznadziejny powielając dokładnie te same schematy na grę. Nie potrafi też nikogo do klubu ściągnąć, ani zmobilizować tych zawodników co ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Spodziewać się można powtórki w meczu Tottenham-Arsenal. Spurs też póki co nie zachwycają ofensywnie (ale chyba mogliby, z nabytkami jak Lamela, Capoue, Paulinho, Chadli i Soldado), za to w żadnym meczu o stawkę w tym sezonie nie stracili jeszcze gola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Moyes po meczu powiedział że nie może podać konkretnych informacji nt. przeprowadzanych transferów. Czyli ja bym się spodziewał tartaku w pomocy w tym sezonie. "From what I saw today, I'm more than happy with what I've got...I wouldn't be worried if I didn't add to the squad." Edytowane 1 Września 2013 przez Kalel Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Moyes po meczu powiedział że nie może podać konkretnych informacji nt. przeprowadzanych transferów. Czyli ja bym się spodziewał tartaku w pomocy w tym sezonie. "From what I saw today, I'm more than happy with what I've got...I wouldn't be worried if I didn't add to the squad." Lol. Skład to on ma na walkę o LE (bo w samej LE tak lekko nie jest, patrz: w(pipi) od Athleticu). Wiadomo, United gra raczej lepiej niż ma skład, ale środek pomocy Giggs-Cleverley to jakiś żart. Myślę, że bez Fergiego może nie być tak wesoło jak do tej pory. Za to Liverpool - całkiem fajna paka. Rozsądne transfery The Reds, Moyes ma się od kogo uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Beka ze Spurs. Wenger wiedział co robić kiedy nie wydawał w tym okienku żadnego hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Capoue sobie krzywde jakas ciezka zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Beka ze Spurs. Wenger wiedział co robić kiedy nie wydawał w tym okienku żadnego hajsu. No taki na razie jest wniosek. Aaron Ramsey z jakiegoś powodu gra dobrze i wygląda lepiej niż ci wszyscy dobrzy gracze kupieni przez Spurs. Nawet Carl Jenkinson wypadł dobrze na tle Chadliego i Danny'ego Rose'a! Tottenham kupuje ile wlezie i tradycyjnie zawodzi przy trudniejszym teście. Znowu nie ma pomysłu na atak, tylko Townsend coś tam robi wiatr. Liverpool jako jedyny z kompletem punktów, ale jeśli cokolwiek robi wrażenie, to defensywa. Agger, Skrtel, Gerrard i Leiva - to nic nowego, żadne wielkie nabytki, ale zagrali dobrze. W ataku hiszpańskie nabytki nie zrobiły nic specjalnego, już Henderson więcej działał. Edytowane 1 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Beka ze Spurs. Wenger wiedział co robić kiedy nie wydawał w tym okienku żadnego hajsu. Beka z Ciebie jak oczekujesz od razu wyników po transferach przeprowadzonych kilka dni temu zaledwie. Choć Villas Boas jest takim nieudacznikiem, że nie zdziwię się jak oni nic nie ugrają z takimi grajkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 ARSENAL 1:0 rottenham hotsperms dziękuję, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) W weekend będzie okazja zobaczyć sporo srogo nakupionych nabytków, o ile oczywiście nie umarły na reprezentacjach. Najwięcej oczywiście spodziewa się po Oezilu, który może wiele dać Arsenalowi, zwłaszcza że tradycyjnie u Kanonierów szpital. Ale nie tylko on może odmienić swój zespół. Ciekaw jestem zobaczyć, jak zgrają się Chiriches i Eriksen w Tottenhamie, ale zagrać może tylko ten drugi. Ciekawe, gdzie go widzi Villas-Boas - mam nadzieję, że nie wygryzie Chadliego w 4-3-3. W Chelsea mogą zagrać Willian i Eto'o. W Liverpoolu - Sakho i Moses. No i Fellaini w United. City może mieć problem, bo Kompany jeszcze trochę popauzuje, może do października. Przyszedł Demichelis, ale też jest kontuzjowany. Na szczęście dla nich, wrócił Nastasić. Edytowane 12 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Young co symulka to nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Sędzia nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 W końcu przy którymś divie Young sobie złamie nogę czy coś ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) "Nasze największe wzmocnienie to zatrzymanie sędziego" - David Moyes. Januzaj dobry debiut, nie wiem czy będzie z kolesia drugi Hazard, ale może stać się ważną postacią w United. Drugi Belg, z Afro, to widoczne wzmocnienie środka pola. Edytowane 14 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 11 minut zajelo Ozilowi zaliczenie asysty w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Zacząłem szukać wszystkich hejtów na Giroud sprzed roku, gdy ktoś (może ja? Zostawmy to niedopowiedziane) przypominał, jak długo zajęło nawet van Persiemu rozstrzelanie się i żeby dać mu więcej czasu. Było tego sporo, ale jednak nie wiem gdzie, więc zostawmy. W każdym razie - Giroud dalej kaleka i porażkowy transfer? Eriksen też już z kapitalną asystą, może pomoże rozkręcić atak Spurs bardziej niż ktokolwiek. Edytowane 14 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Btw Chadliego nawet na ławce nie widzę Nie będzie pkt w fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Chadli jest kontuzjowany, ale Sigurthsson strzelił gola, więc zyskuje przewagę. Wypisywałem tutaj albo w tamtym temacie, że kontuzje i transfery posypały mi praktycznie cały skład już po pierwszej kolejce. Powinienem przed tą kolejką wziąć dziką kartę, zawsze zapominam o tej możliwości kiedy by się przydała. Edytowane 14 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 . W każdym razie - Giroud dalej kaleka i porażkowy transfer? Wszystko przed nim Co oglądam mecz Arsenalu, to Walcott partaczy każdą dobrą okazję na gola. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie od dziś wiadomo, że Walcott to taki młody Błaszczykowski. Robi wiatr na prawym skrzydle, ale decyzje to kiepskie podejmuje, brak mu zimnej krwi gdy już trzeba coś z tą piłką zrobić. Może za parę lat będzie z niego dorosły Błaszczykowski. Dobrze rozumie się z Giroud, w zeszłym sezonie to był najczęstszy duet asystent-strzelec w lidze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Arsenal farci coraz mocniej, bramka na 2:1 dla sunderlandu wisi w powietrzu i odbija się od chorągiewki liniowego. Hehehe jak sędzia zwałował Sunderland, Altidore strzela bramke, a sędzia cofa akcje bo Altidore był faulowany Oo mindfuck. Edytowane 14 Września 2013 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Super sędzia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi