ogqozo 6 530 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Spodziewałem się, że Giroud się rozkręci, ale zaskakuje mnie, co gra w ostatnich meczach Ramsey. Nigdy nie widziałem w nim wiele, a był świetny z Tottenhamem, dzisiaj ratuje dupę cienkiemu Arsenalowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No nie, bo psim obowiązkiem sędziego było puścić akcję, skoro niby faulował Sagna, więc tak czy siak absurdalna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Debiut Eto'o w Chelsea jak na razie tragiczny, przypomina szczytowe mecze Torresa. Schuerrle też strzela po kątach. Mourinho wierzy jednak w swoją jedenastkę i nie wprowadza zmian. Kluczowy wydaje się brak Lamparda - Van Ginkela (odmówiono mu wypożyczenia do Ajaxu) nie ma nawet na ławce, więc gra Obi Mikel, oczywiście nie powala. Po meczu Mourinho stwierdził, że brakowało zabójczego instynktu. No shit Sherlock. Masz jakichś pięćdziesięciu dwóch piłkarzy ofensywnych w składzie kupionych za miliard groszy. Edytowane 14 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Chelsea nadal prezentuje się w ofensywie piornująco, na czele z zabójczym instynktem Samuela "Falcao" Eto'o. Fulham nie istnieje jeszcze bardziej, ale Bent miał chyba jedyną ciekawą okazję meczu. Nędza. Edytowane 21 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Edytowane 21 Września 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Mikel strzelił gola. o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Magia Murinio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No chu.j, 3 punkty są. I tylko tyle można powiedzieć, jeżeli chodzi o jakieś pozytywy. No i bardzo szkoda mi Maty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Newcastle na swoim stadionie przegrało z Hull City 2-3. Po tym jak w zeszłym sezonie otarli się o strefę spadkową i po tym jak grają teraz, przeraża mnie jak wielką rekompensatę musi mieć Pardew w kontrakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Chelsea nadal prezentuje się w ofensywie piornująco, na czele z zabójczym instynktem Samuela "Falcao" Eto'o. Fulham nie istnieje jeszcze bardziej, ale Bent miał chyba jedyną ciekawą okazję meczu. Nędza. Jedziesz po tym Eto'o jak po dzikiej świni, gościu zagrał dwa mecze a ty oczekujesz od niego by sam wygrywał mecze. Byłem w tamtym tygodniu w Liverpoolu na meczu Chelsea i akurat on jak i cała drużyna zagrała słabo (szkoda paru okazji z początku meczu) ale dajmy mu troche czasu, napewno to niejest ten Eto'o z BBarcelony czy Interu, brakuje mu tego zrywu a latka też robią swoje ale widać że piłka go szuka i szanse na strzał też potrafi sobie wypracować w niebyle jakiej lidze a więc pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Jestem pod wrażeniem gry Hazarda co typ wyprawia to jest coś niesamowitego, nieważne czy stoi przy nim 2-3 zawodników odwraca się do bramki i hola akcja zakończona strzałem,podaniem,golem tudzież faulem na nim.Przy takim wzroście potrafi mijać zawodników jak tyczki na treningu. Wczorajsza wygrana TheBlues Bravo! meczu nie ogladałem, dziś powtórke i oczywiśie derby Manchesteru. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ciekawe gdzie Mata odejdzie za rok hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Chelsea kupuje za dużo piłkarzy, zbyt drogich, od zbyt dawna, żeby nie uważać za ciekawe, gdy ktokolwiek gra źle. Dodatkowo mają trenera, który teoretycznie zna klub i teoretycznie jest dobry. Atak to w sumie jeszcze od czasów końcówki Mourinho wydaje się jakiś przeklęty. Kurczę, powiem tak - z perspektywy kolejnych napastników, wydaje się, że najlepszym z nich na przestrzeni wielu lat jest... Fernando Torres! Tyle z niego beczyliśmy i zazwyczaj słusznie, ale reszta gra jeszcze gorzej. Demba Ba - wiele goli w Newcastle, typowy snajper, wydawało się, że idealny transfer, dokładnie czego potrzebowali. No i nie, zawodzi. Lukaku - wielki sezon w WBA, świetne sparingi w Chelsea, w samym sezonie grał ogony, grał je słabo i pojechał do Evertonu... gdzie strzelił gola w debiucie i w ogóle zagrał świetne 45 minut. Hazard. Oscar. Schuerrle. No bez jaj, oni nawet nie grają źle. Więc czemu Chelsea gra w ofensywie tak źle? Nikt tutaj nie wymaga, żeby Eto'o wygrywał sam mecze. Jednak przy ogólnej rotacji, na razie akurat Eto'o zagrał w trzech meczach pod rząd, od kiedy przyszedł, co jest dość zabawne. Poza obroną, tylko Hazard zagrał w każdym z tych meczów. Edytowane 22 Września 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Po początkowej wpadce, Arsenal wygląda teraz całkiem dobrze. Kolejny raz: wow, Ramsey umie grać. No i Oezil, dzisiaj trzy asysty - cholera, a już przed meczem miał 20% posiadania w fantasy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dzisiaj nie zagra Van Persie, więc skuteczność ofensywna spada o jakieś 60%. Oby Rooney nie zawiódł, ale i tak będzie ciężko wygrać z arabami na ich terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Biedne United. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wiadomo, że bez van Persiego można było skreślić mecz dla United, ale dość szokujący jest rozmiar dominacji, w tej połowie istniała jedna ekipa i jak na treningu regularnie co chwila tworzyła kolejne akcje. Zresztą momentami bardzo ładne. Mecz z Viktorią Pilzno był bardziej wyrównany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 o do chu,ja XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Negredo jaka asysta. Jakbym oglądał ligę hiszpańską, nie angielską. Najlepszy dzień w historii Manchesteru City? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Oj Moyes nie zostanie najpopularniejszym czlowiekiem w czerwonej czesci Manchesteru. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Lol, trochę pogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Boze -____- To jest jeszcze gorsze niz przegrana z przed 2 lat bo tam byla czerwona kartka ale mimo to grali Teraz to ten mecz wyglada jak gwalt na 3 ligowcach Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Co tam sie wyprawia... -.- Young mnie ogolnie coraz bardziej wkvrwia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Fergie>>>nic>>>(pipi)>>>David Moyes i ten Dickhead od transferow Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Glory Glory Man United! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi