Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Twarz Juana Maty schodzącego na początku 2 połowy - bezcenna. Ciekawe, gdzie pójdzie. Mam nadzieję, że trafi dobrze, bo to bardzo sympatyczny gracz i życzę mu jak najlepiej. Na ten moment w Chelsea nie gra nic. Po wejściu Oscara i Williana, mecz nabrał kolorów i mamy 2 gole.

edit: No, i jeszcze Oskarek strzela 3 gola, wreszcie dobijając, o czym marzył ostatnio Żoze, przeciwnika.

Edytowane przez ragus

Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło.

ja bardzo lubie łabędzie, ale przecież mocarne szejki nie mogą przegrywać z beniaminkiem c'nie

Edytowane przez _Be_

No i było odwrotnie, United zagrało dość dobrze, jednak zabrakło wykończenia, a gol na 2-0... wciśnięty psim swędem jak mało który. Tottenham po zwolnieniu AVB ma 4 mecze i 10 pkt. - niektórzy pewnie już otwierają szampana. Wydaje się, że zmiana ustawienia na dwóch napastników pomogła, obaj coś zaczęli wreszcie strzelać. Jednak podejrzewam, że rywale szybko się kapną, że Soldado to atrapa, która dzisiaj znowu - jak z WBA - nie wniosła praktycznie nic. Z drugiej strony, to ekipa mająca nadal wiele kontuzji, choć można odnieść wrażenie, że co najmniej jedna - efektownego, ale kompletnie nieskutecznego Townsenda - w zasadzie pomogła.

Swoją drogą, minął okres testu, czy Southampton jest naprawdę, no i wyszło - nie jest. Od września pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli... Hull z 10. miejsca. Dodatkowo ta kapitalna obrona zaczęła rozdawać gole na lewo i prawo. To tyle, zapraszamy starych znajomych, choć na pewno jest siedem ekip, które jeszcze walczą o Ligę Mistrzów.

No i było odwrotnie, United zagrało dość dobrze, jednak zabrakło wykończenia, a gol na 2-0... wciśnięty psim swędem jak mało który. Tottenham po zwolnieniu AVB ma 4 mecze i 10 pkt. - niektórzy pewnie już otwierają szampana. Wydaje się, że zmiana ustawienia na dwóch napastników pomogła, obaj coś zaczęli wreszcie strzelać. Jednak podejrzewam, że rywale szybko się kapną, że Soldado to atrapa, która dzisiaj znowu - jak z WBA - nie wniosła praktycznie nic. Z drugiej strony, to ekipa mająca nadal wiele kontuzji, choć można odnieść wrażenie, że co najmniej jedna - efektownego, ale kompletnie nieskutecznego Townsenda - w zasadzie pomogła.

Swoją drogą, minął okres testu, czy Southampton jest naprawdę, no i wyszło - nie jest. Od września pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli... Hull z 10. miejsca. Dodatkowo ta kapitalna obrona zaczęła rozdawać gole na lewo i prawo. To tyle, zapraszamy starych znajomych, choć na pewno jest siedem ekip, które jeszcze walczą o Ligę Mistrzów.

Ostatni mecz z Chelsea naprawde dobrze zagrali.Moim zdaniem w pierwszej polowie czelsiakom molgi wrypac 3 gole bez najmniejszych problemow,tej druzynie tak naprawde brakuje szczescia.Wiadomo,ze w sporcie szczescie ma zawsze lepszy.Wynik 0-3 kompletnie nie odzwierciedla tego meczu.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło.

ja bardzo lubie łabędzie, ale przecież mocarne szejki nie mogą przegrywać z beniaminkiem c'nie

Z kim?

skrót myślowy to był, chciałem podkreślić jedynie, że swansea środek tabeli to będzie maks co mogą wycisnąć.

Raczej chodzilo o to ze Swansea nie jest beniaminkiem wiec bardzo slaby skrot myslowy zjedz kalafiorka 

no wiem, ze nie jest kooorwa, mówie - tylko skrót myślowy ze są raczej przeciętną drużyną bez szans bycia w choćby w pierwszej siódemce ligi czaisz willy

Edytowane przez _Be_

Ja myślałem, że w Premier League same lwy. Swansea niby ma jakieś zalety, charakterystyczny styl (średnio 60% posiadania piłki - lol), ale po zeszłorocznej niespodziance nie ma śladu, jeśli chodzi o skuteczność. Nie wygrali od 6 meczów i przez cały sezon pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli (Newcastle).

Cieniasy, ale remis w tym meczu był przez pierwsze 14 minut, a potem przez kolejnych 12. Przez ostatnie pół godziny była przewaga dwóch bramek. Trochę przesada z tekstem, że City "o mało się nie ośmieszyło". Co, teraz jeśli drużyna z podium nie wygrywa 5-0 to już mamy pasjonującą walkę lwów?