Kymel 786 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Cóż za liga. Cóż za emocje w meczach na szczycie. Po raz drugi z rzędu, aby wprowadzić jeszcze więcej emocji do tej ligi, sędziowie przekręcają Liverpool Czy Suarez i koledzy zaliczą sędziowskiego hat-tricka? Zapraszamy do sprawdzenia w 2014 roku Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (pipi)ony ETO czerwona kartka powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Twarz Juana Maty schodzącego na początku 2 połowy - bezcenna. Ciekawe, gdzie pójdzie. Mam nadzieję, że trafi dobrze, bo to bardzo sympatyczny gracz i życzę mu jak najlepiej. Na ten moment w Chelsea nie gra nic. Po wejściu Oscara i Williana, mecz nabrał kolorów i mamy 2 gole. edit: No, i jeszcze Oskarek strzela 3 gola, wreszcie dobijając, o czym marzył ostatnio Żoze, przeciwnika. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 jaka padaczka dzisiaj gunnersi ledwo wygrywają z cardiff, stoke ogrywa everton a wba zrobiło newcastle, city mało co się nie ośmieszyło czekam jeszcze na beke z manu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 FACT: Nicklas Bendtner has scored more goals this year than Messi, Ronaldo, Ibrahimovic, Ribery, Aguero & Rooney combined. EASY Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło. ja bardzo lubie łabędzie, ale przecież mocarne szejki nie mogą przegrywać z beniaminkiem c'nie Edytowane 1 Stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 FACT: Nicklas Bendtner has scored more goals this year than Messi, Ronaldo, Ibrahimovic, Ribery, Aguero & Rooney combined. EASY Bez dwóch zdań - obiektywnie najlepszy obecnie piłkarz świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ostatni samuraj. transfer do barcelony zaklepany już Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 United w trzecim kolejnym meczu gra, a raczej w ogole nie gra w pilke, czy po raz trzeci duch fergusona zadziala i niesprawiedliwie jednak fartem wygraja mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Oczywiście. Przecież Howard sędziuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 20. kolejka w Premier League GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No i było odwrotnie, United zagrało dość dobrze, jednak zabrakło wykończenia, a gol na 2-0... wciśnięty psim swędem jak mało który. Tottenham po zwolnieniu AVB ma 4 mecze i 10 pkt. - niektórzy pewnie już otwierają szampana. Wydaje się, że zmiana ustawienia na dwóch napastników pomogła, obaj coś zaczęli wreszcie strzelać. Jednak podejrzewam, że rywale szybko się kapną, że Soldado to atrapa, która dzisiaj znowu - jak z WBA - nie wniosła praktycznie nic. Z drugiej strony, to ekipa mająca nadal wiele kontuzji, choć można odnieść wrażenie, że co najmniej jedna - efektownego, ale kompletnie nieskutecznego Townsenda - w zasadzie pomogła. Swoją drogą, minął okres testu, czy Southampton jest naprawdę, no i wyszło - nie jest. Od września pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli... Hull z 10. miejsca. Dodatkowo ta kapitalna obrona zaczęła rozdawać gole na lewo i prawo. To tyle, zapraszamy starych znajomych, choć na pewno jest siedem ekip, które jeszcze walczą o Ligę Mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 o ile pierwsza polowa to tragizm united porownywalny z dwoma poprzednimi meczami to w drugiej zagrali bardzo fajnie, koncowka to juz oblezenia bramki. Na remis na pewno zaslugiwali Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło. ja bardzo lubie łabędzie, ale przecież mocarne szejki nie mogą przegrywać z beniaminkiem c'nie Z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) No i było odwrotnie, United zagrało dość dobrze, jednak zabrakło wykończenia, a gol na 2-0... wciśnięty psim swędem jak mało który. Tottenham po zwolnieniu AVB ma 4 mecze i 10 pkt. - niektórzy pewnie już otwierają szampana. Wydaje się, że zmiana ustawienia na dwóch napastników pomogła, obaj coś zaczęli wreszcie strzelać. Jednak podejrzewam, że rywale szybko się kapną, że Soldado to atrapa, która dzisiaj znowu - jak z WBA - nie wniosła praktycznie nic. Z drugiej strony, to ekipa mająca nadal wiele kontuzji, choć można odnieść wrażenie, że co najmniej jedna - efektownego, ale kompletnie nieskutecznego Townsenda - w zasadzie pomogła. Swoją drogą, minął okres testu, czy Southampton jest naprawdę, no i wyszło - nie jest. Od września pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli... Hull z 10. miejsca. Dodatkowo ta kapitalna obrona zaczęła rozdawać gole na lewo i prawo. To tyle, zapraszamy starych znajomych, choć na pewno jest siedem ekip, które jeszcze walczą o Ligę Mistrzów. Ostatni mecz z Chelsea naprawde dobrze zagrali.Moim zdaniem w pierwszej polowie czelsiakom molgi wrypac 3 gole bez najmniejszych problemow,tej druzynie tak naprawde brakuje szczescia.Wiadomo,ze w sporcie szczescie ma zawsze lepszy.Wynik 0-3 kompletnie nie odzwierciedla tego meczu. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Swansea to bardzo dobry zespół, któremu brakuje wykończenia, więc nie wiem, czy aż tak się City o mało nie ośmieszyło. ja bardzo lubie łabędzie, ale przecież mocarne szejki nie mogą przegrywać z beniaminkiem c'nie Z kim? skrót myślowy to był, chciałem podkreślić jedynie, że swansea środek tabeli to będzie maks co mogą wycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Raczej chodzilo o to ze Swansea nie jest beniaminkiem wiec bardzo slaby skrot myslowy zjedz kalafiorka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Raczej chodzilo o to ze Swansea nie jest beniaminkiem wiec bardzo slaby skrot myslowy zjedz kalafiorka no wiem, ze nie jest kooorwa, mówie - tylko skrót myślowy ze są raczej przeciętną drużyną bez szans bycia w choćby w pierwszej siódemce ligi czaisz willy Edytowane 3 Stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A co to ma wspólnego z byciem beniaminkiem ? Żaden to skrót myślowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie rozumiecie, ale ch.uj mój błąd źle się wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja myślałem, że w Premier League same lwy. Swansea niby ma jakieś zalety, charakterystyczny styl (średnio 60% posiadania piłki - lol), ale po zeszłorocznej niespodziance nie ma śladu, jeśli chodzi o skuteczność. Nie wygrali od 6 meczów i przez cały sezon pokonali tylko jedną ekipę z górnej połowy tabeli (Newcastle). Cieniasy, ale remis w tym meczu był przez pierwsze 14 minut, a potem przez kolejnych 12. Przez ostatnie pół godziny była przewaga dwóch bramek. Trochę przesada z tekstem, że City "o mało się nie ośmieszyło". Co, teraz jeśli drużyna z podium nie wygrywa 5-0 to już mamy pasjonującą walkę lwów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Syndrom drugiego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 to nie jest trzeci sezon Swansea w Premier League od kiedy awansowali w 2011 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Chodzi mi o to że jest to sezon po sukcesach w Anglii i (umiarkowanych) w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi