Opublikowano 5 maja 201410 l Wszedłem sobie właśnie na lfc.pl, łzy kibiców Liverpoolu są przepyszne. Edytowane 5 maja 201410 l przez Khadgar
Opublikowano 6 maja 201410 l Man City 2 ostatnie mecze u siebie, z villa i west hamem ktore nie graja juz kompletnie o nic. Kto chce zgadnac mistrza?
Opublikowano 6 maja 201410 l nie dla psa kielbasa a tak na powaznie szkoda liverpoolu - najbardziej mi sie podobali z perpektywy calego sezonu ale jak sie tak remisuje wygrany mecz to ja pie.rdole. Gerrard jednak majstra co najwyzej w football managerze bedzie mogl zdobyc. City kolejny mistrz na mega farcie - podobnie jak dwa lata temu gdzie pierw united remisuje kolejke przed koncem 4-4, a potem city w ostatnim mecze strzela dwie bramki w doliczonym
Opublikowano 6 maja 201410 l No Panowie, to teraz wygrywamy 8-0 z Cardiff, Liverpool remisuje z Newcastle, a City zdobywa 1 punkt w dwóch ostatnich meczach i korona jest Niebieska. <3 Edytowane 6 maja 201410 l przez Pawlo
Opublikowano 6 maja 201410 l Man City 2 ostatnie mecze u siebie, z villa i west hamem ktore nie graja juz kompletnie o nic. Kto chce zgadnac mistrza? W Anglii nie gra się o nic czego przykładem był świetny mecz Crystal Palace
Opublikowano 8 maja 201410 l Moze ktos nie wie - wlasnie jest rozgrywany pierwszy mecz play-off o Premier League pomiedzy Brighton, a Derby. Mam nadzieje, ze Baranom uda sie wejsc do BPL.
Opublikowano 11 maja 201410 l Nikt nie komentuje mistrzostwa PL? W końcu Pele doczekał się mistrzostwa i do tego trolując Jose. Cudownie.
Opublikowano 11 maja 201410 l Pewnie dlatego, że nikogo nie interesuje Man City. Po tym jak Gerrard przejebał mistrzostwo w meczu z Chelsea, niestety dalsze spotkania śledziło się tak.
Opublikowano 11 maja 201410 l dokladnie, kazdy fan pilki po tamtym meczu ma oczy skierowane na hiszpanie
Opublikowano 11 maja 201410 l Widzieliście gol Ramseya? Szał pały. https://www.youtube.com/watch?v=3xEbOcD39R8 Edytowane 11 maja 201410 l przez ragus
Opublikowano 11 maja 201410 l Arsenal + Ramsey = mistrz. Z Ramseyem w podstawowym składzie: 2,37 pkt. na mecz. Cały sezon City: 2,26. Długa przerwa... Manchester United: 1,68. Arsenal bez Ramseya: 1,67. Edytowane 11 maja 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 11 maja 201410 l Arsenal + Ramsey = mistrz. Z Ramseyem w podstawowym składzie: 2,37 pkt. na mecz. Cały sezon City: 2,26. Długa przerwa... Manchester United: 1,68. Arsenal bez Ramseya: 1,67. http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Opublikowano 13 maja 201410 l dafaq próbowałem sędziego sfaulowac we wszystkich odsłonach fify i pesa, a tu moje marzenie spełniło się w premier league
Opublikowano 17 maja 201410 l Trudno o lepszego zawodnika niż Ramsey, żeby dać Arsenalowi pierwszy od lat triumf... w jakimś tam angielskim pucharku, który nikogo nie obchodzi. Jak się skończy prawdziwe granie w Berlinie to się jeszcze podliczy, ile wcześniej zmarnował okazji. W półfnale po karnych pokonali drugoligowca, teraz po dogrywce ekipę z 16. miejsca tabeli - jest powód do uścisków i łez szczęścia. Edytowane 17 maja 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 maja 201410 l Koniec pewnej epoki. Z drugiej strony Wenger ma kolejne 8 lat zanim ktos sie znow zacznie czepiać
Opublikowano 19 maja 201410 l Van Gaal nowym trenerem MU, Giggs kończy karierę i skupi się na byciu asystentem. Edytowane 19 maja 201410 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 20 maja 201410 l w sumie bezpieczny wybor, van gaal w kazdym klubie w jakim trenowal robil sukces wiec w przypadku united bedzie pewnie podobnie, w kazdym tez klubie odchodzil poklocony ze wszystkim i tu tez bedzie podobnie, ale przez ten czas nauczy co nieco giggsa tak jak wczesniej morinho czy guardiole i to walijczyk bedzie tym chosen one na kolejne 20 lat