Opublikowano 13 września 201410 l Debeściak. Dobra zmiana Ramiresa za Szyrle. Edytowane 13 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 13 września 201410 l Diego Costa: 4 Games - 7 GoalsFabregas: 4 Games - 6 Assists dogaduja sie chlopaki.
Opublikowano 13 września 201410 l Co ten Costa to ja nawet nie... To sie nazywa wejście smoka, byle tak dalej!
Opublikowano 13 września 201410 l Zawsze jest tam gdzie trzeba aby przyłożyć nogę, uczestniczy w kreowaniu akcji, rozpycha obrońców jak tylko może robiąc miejsce innym, a i potrafi się cofnąć.
Opublikowano 13 września 201410 l Przepraszam, że nie oglądam ligi hiszpańskiej. To w sumie wyjaśnia mi te wątpliwości przed sezonem "czy najbardziej pasujący do taktyki Jose piłkarz jaki może być na tej planecie sprawdzi się w Chelsea?" Wiadomo, pewności nigdy nie ma, ale tutaj było ich najmniej ile się da.
Opublikowano 13 września 201410 l Faktycznie nowość, że Costa tak gra. Faktycznie nic zaskakującego, że koleś w nowym klubie, w nowej lidze od razu gra na najwyższym poziomie.
Opublikowano 13 września 201410 l Tak jak pisałem wyżej, trudno sobie wyobrazić innego napastnika, który bardziej pasuje do sposobu gry Jose, więc nie uważam, żeby jego świetna gra była zaskakująca. No i gdyby przechodził do ligi mocniejszej i zespołu, który wyraźnie odstaje stylem gry od Atletico, ale tak nie jest.
Opublikowano 13 września 201410 l Wyraznie stylem nie odstaje, ale Costa przeszedl do mocniejszej ligi.
Opublikowano 13 września 201410 l Tak jak pisałem wyżej, trudno sobie wyobrazić innego napastnika, który bardziej pasuje do sposobu gry Jose, więc nie uważam, żeby jego świetna gra była zaskakująca. No i gdyby przechodził do ligi mocniejszej i zespołu, który wyraźnie odstaje stylem gry od Atletico, ale tak nie jest. Była (jest) masa rzeczy, przez które to może się jeszcze nie udać.
Opublikowano 13 września 201410 l Wyraznie stylem nie odstaje, ale Costa przeszedl do mocniejszej ligi. He he he
Opublikowano 13 września 201410 l Wyraznie stylem nie odstaje, ale Costa przeszedl do mocniejszej ligi. Acha. Ore- wiem, ale przed sezonem naprawdę sporo się pisało akurat o tym transferze, jako sporej wątpliwości, a serio wystarczyło obejrzeć ze 3 mecze Atletico. No i ragus przyznał, że nie ogląda PD, więc widać stąd to zdziwienie.
Opublikowano 13 września 201410 l Tak, ligi. W zadnej czolowej lidze europejskiej nie masz tak zacietej tabeli z tyloma druzynami na takim wysokim poziomie. Tutaj sredniak stawia zagrozenie czolowce, ktora nie sklada sie z dwoch, sory, teraz juz mozna powiedziec, ze trzech druzyn. To charakteryzuje sile calej ligi. Owszem, hiszpanska w zeszlym roku zdominowala puchary europejskie, ale nie o to chodzi. To tak jakby mowic, ze 2 lata temu najsilniejsza liga jest Bundesliga.
Opublikowano 13 września 201410 l Dobrze wiedzieć co charakteryzuje siłę całej ligi. Nie jest to temat na taką dyskusję (która była przerabiana dziesiątki razy z tym samym skutkiem)
Opublikowano 13 września 201410 l Premier league mimo ze jestem kibicem barceolny jest lata Switlne ponad innymi ligami. Wyrownane druzyny, oprawa, atmosfera, pieniadze, prestiz, tepo gry, calej ligi sa daleko przed reszta. W hiszpani masz 5-6 druzyn wartych uwagi, z czego dwie realnie sa. W stanie walczyc o mistrza. Atletico to epizod na 2-3 lata tak jak wczesniej deportivo valencja czy sewilla. Tu nawet jak ogladasz stoke vs leicester to czuc prawdziwy football. Lige mistrzow moga na zmiane zdobywac real i barca ale to PL przez 9 miesiecy dostarcza najlepsze emocje w kazdym tygodniu we wszystkich transmitowanych meczach Edytowane 13 września 201410 l przez Niewidoczny