Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

skąd mam to niby wiedzieć?

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Hazard nigdy nie sprosta oczekiwania skoro wymaga sie od niego zeby strzlal tyle bramek co Ronaldo na skrzydle.

Opublikowano

Nie musi strzelać tylu bramek co Ronaldo, chociaż on w jego wieku chyba 31 strzelił w BPL.

Chciałbym popatrzeć w jakimś meczu na Hazarda i powiedzieć sobie: wow, on jest zaje'bisty. Żeby kiwnął (bo potrafi), wszedł w pole karne i oddał mocny strzał na bramkę. Na swoje umiejętności robi to zdecydowanie za rzadko, Sancheza mi się strasznie dobrze oglądało, Hazarda nie. W każdym ważnym meczu praktycznie zawodzi. Nie tylko mundial. nie tylko LM, w lidze z mocniejszymi też.

Jeśli najlepszym piłkarzem ligi zostaje piłkarz, który tylko dzięki wykonywaniu rzutów karnych ma lepsze staty od Chadliego, to coś tu jest nie tak. Musi się wziąć w garść, doyebać samodzielnie jakiś topowy zespół, oddawać strzały na bramkę, w końcu to skrzydłowy.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Ja nie wiem co sobie Mou mysli. Niech Matic dostanie kontuzji i srodek pola lezy i kwiczy. Mial byc nowy rozgrywajacy, a widac ze skonczy sie na przesunieciu Fabregasa bardziej do przodu i ewentualne wejscia Oscara z lawy jak wynik nie bedzie korzystny. Costa znowu sie leczy wiec w ataku juz od poczatku padaka, chociaz wierze ze Falcoa kiedys odpali i kilka bramek ustrzeli.

Opublikowano

Nie musi strzelać tylu bramek co Ronaldo, chociaż on w jego wieku chyba 31 strzelił w BPL.

Chciałbym popatrzeć w jakimś meczu na Hazarda i powiedzieć sobie: wow, on jest zaje'bisty. Żeby kiwnął (bo potrafi), wszedł w pole karne i oddał mocny strzał na bramkę. Na swoje umiejętności robi to zdecydowanie za rzadko, Sancheza mi się strasznie dobrze oglądało, Hazarda nie. W każdym ważnym meczu praktycznie zawodzi. Nie tylko mundial. nie tylko LM, w lidze z mocniejszymi też.

Jeśli najlepszym piłkarzem ligi zostaje piłkarz, który tylko dzięki wykonywaniu rzutów karnych ma lepsze staty od Chadliego, to coś tu jest nie tak. Musi się wziąć w garść, doyebać samodzielnie jakiś topowy zespół, oddawać strzały na bramkę, w końcu to skrzydłowy.

On już udowodnił wielokrotnie, że jest najlepszym piłkarzem tej ligi.

Z mocnymi ekipami też. Poza tym pasuje do stylu forsowanego przez Jose w Chelsea.

Opublikowano

3 napastników, w tym dwóch ze szkła i jeden niedorajda + jednowymiarowy środek pola. Niuch niuch, czuć klasyczny 3 sezon Mourinho.

Opublikowano

A nie jest? Na dzień dzisiejszy prędzej PSG to wygra niż klub angielski.

Opublikowano

Di Maria slaba psycha ze ja pier.dole, ogolnie czesto ci latynosi cohones maja tylko z nazwy

Opublikowano

Ma wieksze szanse na Lige Mistrzów (a raczej półfinał) niz w jakimkolwiek klubie z PL.

PS: Juz za trzy dni zaczynamy najlepiej promowana  i najlepsza do ogladania lige swiata. Szkoda ze na najlepsza piłkarsko musimy jeszcze czekac 3 tygodnie.

Opublikowano

A kogo obchodzi liga mistrzów ja się pytam ? W Anglii co roku 5-6 klubów myśli jak zdobyć mistrzostwo kraju . Przynajmniej na początku sezonu hehe

Opublikowano

Uwaga , PROTIP

Jak ktos chce wyrac fure kasy to niech w pierwszych 6 kolejkach stawia na zwyciestwa Chelsea. 5/6  Wygraja (mimo ze maja i MC i Arsenal w tych 6ciu kolejkac)

PROTIP 2

Pierwsze 5 kolejek wygra tez Arsenal

Edytowane przez Welna

Opublikowano

A Manchester wygra z Tottenhamem, bo Van Gaal powiedział, że to najważniejszy mecz w sezonie. Kusi, żeby postawić wszystkie pieniądze.

Opublikowano

Już widzę te defensywę strachu Smolink, Blind, Darmian i Shaw i Chadliego który cofa piłkę do tylu bo boi sie kiwac ze Smallingiem xD chyba ze LvG zaskoczy.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Uwaga , PROTIP

Jak ktos chce wyrac fure kasy to niech w pierwszych 6 kolejkach stawia na zwyciestwa Chelsea. 5/6  Wygraja (mimo ze maja i MC i Arsenal w tych 6ciu kolejkac)

PROTIP 2

Arsenal lubi przegrać w pierwszym meczy żeby wygrać następne 8 z rzędu,

Opublikowano

Uwaga , PROTIP

Jak ktos chce wyrac fure kasy to niech w pierwszych 6 kolejkach stawia na zwyciestwa Chelsea. 5/6 Wygraja (mimo ze maja i MC i Arsenal w tych 6ciu kolejkac)

PROTIP 2

Nie zdziwiłbym się gdyby w październiku Chelsea szukała trenera.

Opublikowano

I Mourinho do United. :banderas:  Jeśli ktoś miałby godnie zastąpić Fergusona, to lepszej opcji nie ma. Powrót do gry z kontry, zamiast chujowego klepania 40m przed bramką rywala i tłumaczenia po porażce, że grali lepiej, bo mieli 70% posiadania piłki.

Opublikowano

PO wczorajszym sparingu z Fiorentina  zastanawiam sie nad moja wiara w dobry start Chelsea.

Costa kontuzjowany wiec bedzie Falcao grał z przodu. No nic , oby Cesc , Hazard , Oscar cos zrobili z przodu bo moze byc problem

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Prawdopodobieństwo, że Dea Gea odejdzie jeszcze w tym okienku, znacząco wzrosło.

- To bardzo trudne dla Davida. On sam ma problem z podjęciem decyzji. Znalazł się w naprawdę trudnej sytuacji. Wy także wiecie, że to kłopot dla nas. Wydaje mi się, że nie zagra, wiec ten problem będę miał z głowy - zakończył Holender.

http://devilpage.pl/index/news/komentarze/43496/louis-van-gaal-przed-meczem-ze-spurs/

Brak klasowego napastnika (bo trzeba być naiwniakiem, by wierzyć, że Rooney jest w  stanie strzelić założone przez siebie 25 goli), brak klasowego skrzydłowego, brak klasowego środkowego obrońcy i prawdopodobny brak bramkarza. Na ten moment okienko transferowe Manchesteru jest słabe, a skład na papierze nieporównywalnie słabszy do tego sprzed sezonu.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

jeszcze będzie tak że van gaal sam siebie wych'uja i na tottenham wyjdzie z Johnstonem xD

Opublikowano

MAN UTD: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Carrick, Memphis, Schneiderlin; Mata, Rooney, Young
Subs: Johnstone, Valencia, McNair, Schweinsteiger, Herrera, Pereira, Chicharito

SPURS: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Bentaleb, Dier, Chadli, Eriksen, Dembele, Kane
Subs: Lloris, Trippier, Wimmer, Alli, Carroll, Lamela, Mason

Opublikowano

Xddd de gea niezdecydowany, de gea nie gra lol, nie wypbrazam sobie romero, ktory nie lapal sie do skladu fiorentiny jako pierwszego bramkarza tego klubu, valdes o niebo lepszy a tez holender ma na niego focha i poza skladem