Bielik 728 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 W ostatnich sezonach tak nie było? W 2013 mistrzostwo w dużej mierze to zasługa duetu Carrick - RVP. Piękne zwycięstwo nad City na Etihad 2-3 tak naprawdę to jeden wielki fart, bo w drugiej połowie MU nie istniało, a i tak wyszarpało te 3 pkty. Takich meczy było więcej, nie wiem czy niektórzy inaczej je widzą przez nostalgię czy po prostu ich nie pamiętają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 542 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Zenujacy united to jest teraz, united fergusona to byla pazerna machina wojenna z mentalnoscia zwyciezcow. Meczy gdzie im nie szlo, gdzie nie porywali bylo pelno ale 3pkt wpadaly...na farcie? Nie do konca, to byla druzyna, ktora nigdy sie nie poddawala, walczyla do konca, ilosc bramek czy sutuacji stwarzanych w ostatnich minutach czy w fergie time to juz legenda. Tego sie samym fartem nie da tlumaczyc. Teraz jest united, ktorego nikt sie nie boi, ktory nie walczy, ktory nie ma wiary sam w siebie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Bardzo ładnie napisane, poleciał plusik. Były mecze gdzie nie szło, ale mimo wszystko zawodnicy wierzyli w zwycięstwo i kreowali sytuacje bramkowe, za Van buraka tego nie ma, w ostatnich meczach było widać, że memfis coś zaczyna próbować grać to siedzi na ławce, na początku sezonu jak się wyjątkowo kopał po czole to grał w każdym meczu, gdzie tu logika. Mógłbym tak jeszcze dużo naględzić, ale temat zaczyna przypominać teatr jednego klubu Bramka Alliego wczorajsza to jest póki co gol sezonu, co on pyknął https://vine.co/v/iiBvKIep7xV Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Też mam wrażenie że gracze którzy próbowali zrobić coś kreatywnego i wbrew filozofii siadali na ławce. Teraz tylko Martial coś tak próbuje. Nie wiem tylko co się musi stać żeby Holendra zwolnili. LE w następnym sezonie to max co ugrają przy formie czołówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Wystawianie Mertesackera (mr. zero pace) przeciwko diego coscie, chyba starszy pan nie wzial lekow z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Arsenal na wyjeździe jak zawsze dobry na odbudowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Komentatorzy, że bardzo dobry mecz Chelsea. Lekko skisłem, patrząc na to że Arsenal potrafił sobie stworzyć sytuacje przy graniu w 10 i Chelsea ustawioną prawie całą drużyną przed polem karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Biorąc pod uwagę cały sezon i rangę przeciwnika to to był naprawdę dobry mecz w ich wykonaniu Dobre zawody Costy i Fabregasa, wy(pipi)ali trenera to i od razu schudnąć im się chciało, nie do poznania sylwetkami chłopaki. edit. jeszcze taka ciekawostka Edytowane 24 stycznia 2016 przez Bielik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Komentatorzy, że bardzo dobry mecz Chelsea. Lekko skisłem, patrząc na to że Arsenal potrafił sobie stworzyć sytuacje przy graniu w 10 i Chelsea ustawioną prawie całą drużyną przed polem karnym. Obi Mikel na DMC nie zapominaj. Nie wymagajmy zbyt wiele. Obejrzałem raz jeszcze i jak na 14 drużynę ligi to w defensywie zagrali rewelacyjnie. Edytowane 24 stycznia 2016 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Komentatorzy, że bardzo dobry mecz Chelsea. Lekko skisłem, patrząc na to że Arsenal potrafił sobie stworzyć sytuacje przy graniu w 10 i Chelsea ustawioną prawie całą drużyną przed polem karnym. Obi Mikel na DMC nie zapominaj. Nie wymagajmy zbyt wiele. Obejrzałem raz jeszcze i jak na 14 drużynę ligi to w defensywie zagrali rewelacyjnie. Jak na mistrza sprzed zaledwie roku, bronienie sie caly mecz z przewaga jednego zawodnik a to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Co masz na myśli bronienie się? W suchych statystykach Chelsea była lepsza. Poza tym za Mou na 10000% byłby bezbramkowy remis (o ile) także jest progres. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Co masz na myśli bronienie się? W suchych statystykach Chelsea była lepsza. Poza tym za Mou na 10000% byłby bezbramkowy remis (o ile) także jest progres. Mam na mysli to, ze jak grasz z przewaga jednego zawodnika od 18 minuty meczu to w statystykach powinna byc PRZEPASC a nie lekka przewaga. Nie wiem czy ogladalismy ten sam mecz ale ogolnie nie dalo sie zauwazyc ze na boisku ktos dostal czerwona kartke. Juz nie mowiac o tym ze spokojnie bylby remis jesli zamiast Flaminiego na boisku zostal Giroud. Mam przeczucie ze wykorzystalby ta setke, gdzie Flamini popisal sie nowym kopnieciem karate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 14 drużyna jedzie do wicelidera, prowadzi 1:0, gra w przewadze i ma naciskać bo tak wypada? OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 27 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2016 Forebode po tylu kolejkach nadal sie dziwi, że Chelsea jest słabe w tym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 Nie dziwie sie tylko sie ciesze xD Dziwia mnie jedynie zachwyty nad ich gra w tym meczu, Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 28 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2016 Ja sie nie zachwycam. Nie potrafili dobic rywala, ryzykując stratę punktów w ostatnich monutach. A cały mecz grali o 1 zaw wiecej. Słabo nawet jak na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Guardiola w City od przyszłego sezonu. Do przewidzenia był strach przed jakimkolwiek wyzwaniem, więc znowu bierze najmocniejszą drużynę, przynajmniej na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Strach i £££. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 To co, Mourinho do MU i derbowy klasyk na poziomie tych słynnych gran derbi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Bardziej interesująca będzie odpowiedź United. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Odpowiedź United jest oczywista. Wystarczy top 4 i Van żal zachowa posadę. Zero jakichkolwiek ambicji na coś więcej, bo Woodward boi się o posadę w zarządzie. W końcu to za jego rządów grają i notują najgorsze wyniki w historii PL, mimo sporych pieniędzy wydanych na transfery. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Top 4? Przecież to w tym sezonie nie możliwe z taką grą i brakiem wzmocnień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 W tym sezonie to wszyscy grają na tyle nierówno, że Manchester mimo tej żałosnej gry, cały czas jest dosyć wysoko w tabeli. Moyes to dopiero miał pecha, no ale rudzi zawsze mają pod górkę. Fergie w tak marnym sezonie cieszyłby się z mistrzostwa już na początku kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 CO VARDY ZAPIE,RDOLIŁ XDDDDDDDDDDD https://streamable.com/jc52 A wy co, dalej sprowadzanie przereklamowanego szrotu za miliony? Boże, niech Leicester wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 2 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2016 2:0 . Vardy dalej w gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi