Opublikowano 6 lutego 20169 l City na zawsze zostaną frajerami moze cos jeszcze wpadnie Edytowane 6 lutego 20169 l przez Codename
Opublikowano 6 lutego 20169 l Jak to mowia mlodzi ludzie: masakracja. 6pkt przewagi nad City. Ida po mistrza. Alez byloby cudownie!
Opublikowano 6 lutego 20169 l Co te Lisy w tym sezonie Jak miło sie patrzy jak te wszystkie bogate kluby oglądają ciągle ich plecy.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Vardy podpisał nowy kontrakt do 2019 roku. Z kim się żerom zakładał o 100f? Teraz będzie mógł więcej talerzy pozmywać i może do końca sezonu tyle uzbiera Co do Neymara to podobno dla Pepa to cel transferowy nr 1 więc raczej tam pójdzie.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Vardy podpisał nowy kontrakt do 2019 roku. Z kim się żerom zakładał o 100f? Teraz będzie mógł więcej talerzy pozmywać i może do końca sezonu tyle uzbiera Co do Neymara to podobno dla Pepa to cel transferowy nr 1 więc raczej tam pójdzie. Z Bluberem. O jak Neymar do City to Kun do wzięcia. Roman dzwoń do księgowej, walka o górną połowę tabeli kosztuje szczególnie w Anglii.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Mahrez... co to jest za kocur w tym sezonie. Wyskoczył z piłką nad kosą , jakaś tam przekładanka i bezczelny strzał w krótki róg ....za to dają kartki ! Zadrwił sobie z przeciwnika
Opublikowano 7 lutego 20169 l Vardy podpisał nowy kontrakt do 2019 roku. Z kim się żerom zakładał o 100f? Teraz będzie mógł więcej talerzy pozmywać i może do końca sezonu tyle uzbiera Co do Neymara to podobno dla Pepa to cel transferowy nr 1 więc raczej tam pójdzie. Neymar do City? Nie no bez jaj.
Opublikowano 7 lutego 20169 l No bez jaj jak każdy piłkarz barcelony. Dzisiaj hit kolejki. Czy rozpędzone i nakręcone United przebije się przez autobus? Stawiam kolejne nudne spotkanie chociaż w tym sezonie nic nie jest pewne.
Opublikowano 7 lutego 20169 l Patrząc na formę w ostatnich meczach to moje słowa są prawdziwe. W tym sezonie nie grali jeszcze na takim luzie.
Opublikowano 7 lutego 20169 l Dla przyszłości (kluczowe słowo) United, lepiej żeby to przegrali. Im szybciej pozbędą się raka, tym lepiej. Tyle, że Chelsea jest tak słaba, że nie zdziwi mnie jak dostanie oklep. W grudniu gdy United ośmieszało się co kolejkę z Norwich, czy Bournemouth, Chelsea jako jedyna przyjechała osrana, by wyrwać chociaż 1pkt, co im się ostatecznie udało.
Opublikowano 7 lutego 20169 l xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Remisik mam nadzieję każdy już obstawił? Darmowy piniondz. Edytowane 7 lutego 20169 l przez ragus
Opublikowano 7 lutego 20169 l brawo depay xDDD taka kontra na 2-0 a tu za chwile 1-1, bramki w koncowce bola ale remis sprawiedliwy, de gea w drugiej polowie cuda wyczynial
Opublikowano 7 lutego 20169 l xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Remisik mam nadzieję każdy już obstawił? Darmowy piniondz. po buziaku i do domu, klasyk