Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

znakomicie przyjacielu. podziękuj K L I N I C Z N E M U napastnikowi. 6 meczów pod Hiddinkiem, 7 goli.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

To chyba pierwszy mecz CFC w tym sezonie Premier League, który można powiedzieć, że był naprawdę dobry w ich wykonaniu pomimo wyniku. Co ten De Gea dzisiaj to ja nawet nie...

Opublikowano (edytowane)

taki lewandowski po roku grania u niemca wywiadów w telewizji niemieckiej udzielał a tutaj Hart mówi do niego jak do niedorozwoja bo nie wie co to 'duck' xd

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Jeden tutaj po 23 kolejkach nie mógł sie nadziwic ze Chelsea gra źle, drugi przy 25 kolejce dziwi sie, że United obecnie jest mocnym średniakiem. Można i tak.

• Plusik 1
Opublikowano

Oglądając ten mecz miałem wrażenie że to United broni się przed spadkiem. Depay to dla mnie totalne nieporozumienie. Koleś jest tak przewidywalny że głowa mała. 

Z jednej strony źle że przegrali. Z drugiej kolejny gwóźdź do trumny holendra. 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę jak wyglądał ten mecz, to Arsenal zdecydowanie zasłużył na wygraną

Opublikowano (edytowane)

Wyglądał tak, że Arsenal w siedemdziesiątej minucie oddal pierwszy celny strzał na bramkę. Leicester broniło się bardzo umiejętnie, no ale w ostatniej akcji Wasyl oczywiście nie wytrzymał napięcia.

Edytowane przez Tokar
Opublikowano

FA cup to wiesz, ale anyway barca ich zniszczy przejedzie jak tak jak walec.

Opublikowano

No Arsenal cieniutko ostatnio w ofensywie gra. Oxlade Chamberlain nie ma mózgu, nie wiem co z niego będzie jeszcze. Niby młody, ale goli nie strzela, dobrego podania nie ma. Pewnie za parę lat pójdzie do jakiegoś West Bromu jako niespełniony talent. Walcott mimo gola z Lester bez formy, mało daje drużynie jak gra. Alexis wrócił po kontuzji i też gra padakę, dobry czas Campbella też chyba się już skończył bo gość się potyka o własne nogi ostatnio.

Słabo to wygląda przed Barcą. IMO żadnych szans nie mają, bo to dwumecz, nawet jak w jednym meczu wygrają jak z Bayernem to potem, jak to Arsenalowi, siądzie im psycha i skończy się pogromem.