Opublikowano 4 marca 20169 l Wymienić Giroud na Higuaina, to jak... nie będzie porównania. To po prostu bez sensu.
Opublikowano 4 marca 20169 l Co jest w tym bez sensu? Higuain to klasowy napastnik i parę niewykorzystanych sytuacji w ważnych meczach tego nie zmieni. Jest w najlepszym piłkarsko wieku, 28 lat, także jeszcze z 4 lata pogra na najwyższym poziomie. Sprawdź jakie on liczby we Włoszech wykręca, w Realu też dawał radę i nie jest nawet w 1/4 tak chu'jowy jak wielu myśli. No i najważniejsze. Giroud to typowy fox in the box, który nie nadaje się do gry kombinacyjnej. Higuain jest lepszy w tym aspekcie i IMO świetnie wpasowałby się w styl gry Arsenalu.
Opublikowano 4 marca 20169 l Ano to, że facet w najważniejszych spotkaniach znika. Zupełnie jak najważniejsi piłkarze Arsenalu. I tak jak nie jest w w 1/4 (pipi)*owy jak wielu myśli, tak też nie gloryfikowałbym go na podstawie statystyk z Serie A. O tych setkach nawet nie chciałem wspominać, bo zawalił drużynie narodowej naważniejszy mecz od wielu lat, w prostej sytuacji ryjąc butem o murawę. Poza tym, Arsenal musiałby wyłożyć za niego prawdopodobnie kosmiczne pieniądze, a jesli podkreślasz aspekt gry kombinacyjnej, myślę że znaleźliby się lepsi kandydaci.
Opublikowano 4 marca 20169 l Adam Jonhson bye bye, 5 lat w wiezieniu mu grozi i Sunderland go wyje.bał. Co te typy maja w glowach ja pier.dole.
Opublikowano 4 marca 20169 l Zamiast pójść do profesjonalnej dorosłej diwy wyglądającej jak nastolatka wziął się za wyrywanie w necie, tak kończą frajerzy. Gdyby miał olej w głowie to by wiedział, ze warto przejrzec rokse.
Opublikowano 5 marca 20169 l http://screenshooter.net/102686865/sqiesou dla mnie ten goal line technology w tym przypadku to przesada, bramka jak nic
Opublikowano 5 marca 20169 l Ale kartofel xd Bellerin nawet sie zapowiada, czyli zara pewnie spier doli do City
Opublikowano 5 marca 20169 l wreszcie się Alexis przebudził, słaby dość ma ten sezon, pierwszy gol w BPL od października, ale wiadomo, kontuzje
Opublikowano 5 marca 20169 l Piękny mecz, piękna wizytówka PL, mam nadzieję, że dzisiejszy odpowiednik z bundesligi będzie stał na takim samym poziomie czy tylko ja wyczuwam dziś stratę punktów lester? Edytowane 5 marca 20169 l przez Bielik
Opublikowano 5 marca 20169 l http://screenshooter.net/102686865/sqiesou dla mnie ten goal line technology w tym przypadku to przesada, bramka jak nic Jaki ty glupi jestes xddd