Opublikowano 10 września 20168 l Saints są tak... poukładani na tle Arsenalu, że gdybym chciał zwalniać Wengera, to bym się pokusił dziś. To jedna z paru ekip w Anglii, które naprawdę wiedzą co grają, obok Tottenhamu, i kontrast jest najbardziej widoczny. Swoją drogą - to niesamowite, że Virgil Van Dijk gra w tym klubie i zarabia mniej niż 10 mln (tak zakładam). Czy jest coś, o czym nie wiem? Dla mnie to najlepszy stoper w Anglii. Śmieszny gol Benteke w nowym klubie. Oczywiście główka z dośrodkowania. Krył go niejaki Delaney i Belgijczyk nawet mu nie uciekł, Delaney nigdy nawet nie obrócił się do przodu żeby w razie czego nie wbić samobója - nie, Benteke po prostu podskoczył i go zmiażdżył i wbił, niczym wsad do kosza na boisku przedszkola. Edytowane 10 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 10 września 20168 l Van Dijk jest dobry, ale przed przejściem do Southampton zasłynął tym że dał się wkręcać w ziemię takim tuzom jak Kucharczyk czy Żyro, potem w Southampton też się błędów nie ustrzegł, np. z Tottenhamem, co to kur'wa było xd https://www.youtube.com/watch?v=WLZfW6ha8F4&feature=youtu.be Ale fakt, obecnie gra świetnie. Oglądam Tottenham i grają niewyobrażalną padakę, coś się zepsuło. Śmieszny gol Benteke w nowym klubie. Oczywiście główka z dośrodkowania. Krył go niejaki Delaney i Belgijczyk nawet mu nie uciekł, Delaney nigdy nawet nie obrócił się do przodu żeby w razie czego nie wbić samobója - nie, Benteke po prostu podskoczył i go zmiażdżył i wbił, niczym wsad do kosza na boisku przedszkola. Po co Delaney miałby kryć kolegę z zespołu?
Opublikowano 10 września 20168 l No faktycznie. To był oczywiście Ayala z Msbrough. No co. Nie rozróżniam. Payet co gra to cóż, nie mam wiele do dodania. To się ogląda. Najlepszy piłkarz w Anglii? Akcja przy golu na 2-0 mówi za siebie. A Spurs, no cóż, jest Dembele? Dalej nie ma. No to tradycyjnie kaplica. Miał 5 meczów kary o ile pamiętam.
Opublikowano 10 września 20168 l Asysta Payeta raboną z Watford na 2-0 http://www.dailymotion.com/video/x4su57t_michail-antonio-second-goal-after-epic-pass-by-payet-vs-watford-2-0_sport Edytowane 10 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 września 20168 l Watford już wyrównał i jest 2-2, duet Ighalo Deeney po miesiącach posuchy wraca chyba do formy. Jeszcze co do Michaila Antonio to chyba obecnie najlepiej grający głową piłkarz na świecie.
Opublikowano 10 września 20168 l Niby co roku angielskie kluby wykupują całą Europę, a w sumie jak przychodzi co do czego, to w klubie walczącym o LM na środku obrony grają Reid i Collins. Nie tak łatwo zbudować ekipę piłkarską. Arsenal bez szału, Perez jedyne co, to czasem pyknie podanko.
Opublikowano 10 września 20168 l Ladnie przycisneli, Santi zapierdziela atak obrona ale póki co nic z tego
Opublikowano 10 września 20168 l Asysta Payeta raboną z Watford na 2-0 http://www.dailymotion.com/video/x4su57t_michail-antonio-second-goal-after-epic-pass-by-payet-vs-watford-2-0_sport O ja pyerdolę.
Opublikowano 10 września 20168 l ale beznadziejne ustawienie kamery po remoncie trybun na Anfield Podanie Sturridge'a przy 2-0 Edytowane 10 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 września 20168 l No nieźle Liverpool klepie mistrza, skończy się pewnie na pięknym 3:3 Edytowane 10 września 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 10 września 20168 l Ale mi Mane zamyka pięknie mordę, lekko mówiąc nie byłem fanem tego transferu.
Opublikowano 10 września 20168 l Na podstawie żelaznego argumentu mówiącego wszystko o piłkarzu "ale on strzelił mało goli w sezonie".
Opublikowano 10 września 20168 l Na szczęście Wijnaldum, który strzelił jak na Newcastle sporo goli, nadal trwa w przewidywanej przeze mnie chu'jowości. Lucas Leiva. Chyba powtórzę klasyczny tekst że to najmniej brazylijski Brazylijczyk w historii. Co za kaleka.
Opublikowano 10 września 20168 l Nie tylko mi ustawienie kamery na Anfield się nie spodobało. http://www.thesportbible.com/football/news-reactions-fails-new-anfield-tv-angle-has-not-gone-down-well-with-viewers-20160910
Opublikowano 11 września 20168 l Ładnie gra Chelsea, Swansea nie istnieje, a Fabianski to zdecydowanie najgorzej wykopujacy piłkę bramkarz w Anglii, co na niego popatrze to albo wybija za daleko, albo na aut.
Opublikowano 11 września 20168 l Aj Diego <3 i Oskarek jaki przytomny Edytowane 11 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 11 września 20168 l ale zje'bał Courtois, spokojnie mógł czerwo dostać choć nie wiem czy już ten przepis nie wszedł że nie można zostać podwójnie ukaranym (czerwo + karny)
Opublikowano 11 września 20168 l Cahill xDDD chociaż raczej był faulowany. ale klątwa ogóra, ja w pewnym poście wyśmiewałem Fera a ten już dwa gole, co prawda oba dość chu'jowe (dobitka z metra i to coś teraz po rękach kurtuły) ale jednak Edytowane 11 września 20168 l przez c0r
Opublikowano 11 września 20168 l Właściwie to chyba trzy. No ale twoja opinia o Ferze w QPR (w QPR, Jezus Maria, co trzeba robić, żeby dobrze wyglądać w tamtym QPR?) jest tyle samo warta bez względu na to, czy trzy razy Fer zdobył gola, czy akurat nie. Tak czy siak dobry piłkarz, czy najlepszy w Swansea? No jak się uwzględni, gdzie by byli bez tych jego goli, to na pewno. Lepsze, że gole strzela Etienne Capoue! Tyle lat beznadziejnych w Anglii, a tu robi nadzieję, że w końcu pokaże formę z Tuluzy. Może jednak ten nowy trener faktycznie naprawi zespół. Edytowane 11 września 20168 l przez ogqozo