Opublikowano 14 października 20168 l No proszę, a więc tak kończy się cała ta historia. Mam nadzieję że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje wobec tej co go oskarżała, zrujnowała mu karierę.
Opublikowano 14 października 20168 l Skoro siedział juz 2,5 roku to w sumie powinien mieć teraz prawo do gwałtu na niej
Opublikowano 14 października 20168 l Z tego co wiem to trudno powiedzieć dosłownie, że go oskarżała o gwałt, tylko powiedziała, że nie pamięta, co się działo, była nawalona (będąc na policji z innej okazji). Co może w zupełności być prawdą. Oczywiście bycie nawalonym wystarcza, by wsadzić kolesia do paki (tak, wiem, kobietę też. Teoretycznie). Właściwie gdyby on sam nie powiedział, że miał z nią seks, to nie mieliby chyba żadnych podstaw go sądzić. Decyzja ostatecznie i tak zależy od ławników, którzy w sumie mogą kierować się, czym chcą. Mogą decydować na zasadzie "dobrze/źle mu z oczu patrzy". Niemniej zaznaczmy dla ścisłości, że bynajmniej nie wszyscy mają takie podejście, jak te grupy protestujące dziś, że sąd śmiał zaglądać jej w prywatne życie podczas ustalania winy (to według prasy przesądziło o uniewinnieniu, a zazwyczaj jest niedopuszczalne w sądzie w takich sprawach - by nie zniechęcać kobiet do takich wyznań. Bycie bogatym jednak robi swoje). Ta kobieta jak najbardziej też ma w miarę zrujnowane życie, nie prawnie, ale społecznie - wielokrotnie już zmieniała nazwiska, bo ludzie się na niej wyżywają, grożą, a gdy policja jej zmieni tożsamość - jednak ją znajdują i dalej. Brzmi jak nic przyjemnego. Nie będę tu więcej pisał, no ale wnioski można wyciągnąć różnorakie. Edytowane 14 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 15 października 20168 l Piłka na poziomie wraca. Terminarz nie ma litości i podobno najpopularniejszy mecz świata, Liverpool-Manchester United, będzie w poniedziałek. Hm... Poza tym chyba największe starcie na tę kolejkę to mecz dwóch ostatnich Mistrzów: Chelsea-Leicester, za chwilę. Ranieri chyba zajrzał do najmądrzejszego tematu forum i powiedział basta, bo posadził na ławce Riyada Mahreza i Islama Slimaniego. Zwłaszcza ten pierwszy to oczywiście zaskoczenie. Na bokach więc Albrighton i Schlupp. Chelsea jak to Chelsea. Alonso na lewej, z przodu Pedro i Moses. Edytowane 15 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 15 października 20168 l Parę dni temu przelała się w Anglii duża fala plotek odnośnie zwolnienia Conte, brzmi absurdalnie, ale podobno nawet bukmacherzy wycofali zakłady na zwolnienie go. W każdym razie dość szybko pojawiły się zaprzeczenia, no ale może coś w tym jest że Conte nie ma do końca bezpiecznej pozycji. Ranieri jak zawsze mina w stylu "I have no idea what I'm doing", z tą różnicą że w poprzednim sezonie wygrał tym ligę, a teraz już przegrywa kolejny mecz. Costa, co za forma Najlepszy napastnik w tym sezonie w lidze.
Opublikowano 15 października 20168 l Ja za to czytałem już jakiś czas temu że Conte spotkał się z Tomkiem, przedstawił swoje plany przebudowy zespołu już w styczniu i niby pań właściciel się zgodził. Głównie chodzą płoty o obrońcach plus standardowe rekordowe sumy za Griezmana. Edytowane 15 października 20168 l przez hav7n
Opublikowano 15 października 20168 l Strzela Victor Moses, asysta Nathaniela Chalobaha. Jakby ktoś mi to powiedział rok temu, to bym nie uwierzył.
Opublikowano 15 października 20168 l Strzela Victor Moses, asysta Nathaniela Chalobaha. Jakby ktoś mi to powiedział rok temu, to bym nie uwierzył. Trolling roku XD
Opublikowano 15 października 20168 l Świetnie zagrało Chelsea, ale myślę że największym błędem Leicester było nie kupienie Adriena Silvy. Szczerze to już mogli sobie darować Slimaniego jeśli Sporting nie chciał puścić obu naraz i powalczyć bardziej o Silvę, bo braki w środku pola widać gołym okiem, bardzo źle to wygląda. Zaraz hicior Everton - City. Barkley, Aguero na ławie.
Opublikowano 15 października 20168 l Raczej nikt nie liczył że choćby ponownie wejdzie do TOP4, ale pewnie nikt też nie liczył że będą walczyć o utrzymanie, na co się na razie zanosi.
Opublikowano 15 października 20168 l A tak. To dzisiaj ten mecz, kiedy w końcu zweryfikujemy potęgę Evertonu. Do tej pory mieli łatwy terminarz. Pep zaś w tym najbardziej prestiżowym spotkaniu nie wystawia najlepszego napastnika w historii Premier League. No cóż... Silva, De Bruyne, Iheanacho, Sterling, Sane - po co komu gracze defensywni. A jeszcze Aguero na ławce i zaraz będzie Gabriel Jesus Christus. Za dużo, za dużo. Edytowane 15 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 15 października 20168 l Everton dosyć skutecznie broni, City ciśnie. Większość akcji idzie lewym skrzydłem, gdzie pod nieobecność Bainesa gra słaby Oviedo. No i Sane robi z nim co chce. Generalnie źle to wygląda ze strony Evertonu, Barkley za Cleverleya by się przydał zdecydowanie. Sunderland znowu przegrywa, ze Stoke które chu'j wie kiedy ostatni raz wygrało w Premier League, na pewno nie w tym sezonie. Oj, chyba Moyes poleci, dziwna sprawa, bo wydawał się pewniakiem który ogarnie ten burdel.
Opublikowano 15 października 20168 l No i Stekelenburg wybronił jeszcze karnego, kto by pomyślał że jeszcze będzie bronił na wysokim poziomie w EPL, pamiętam jeszcze jak go w Fulham poniewierali. Joe Allen strzelił 4 gole w ostatnich 3 meczach, dzisiaj już 2. A Walcott 8 meczów, 5 goli i 3 asysty, też wraca do formy.
Opublikowano 15 października 20168 l pieknie Lukaku jezu liga angielska w tym sezonie to mmmmmmmmmmmmmmm
Opublikowano 15 października 20168 l 2 karne sprokurował Jagielka i 2 razy obronił Stekelnburg hahahahahaha
Opublikowano 15 października 20168 l lol co gość znowu wyciągnął edit. no tego już nie sięgnął, cienias Edytowane 15 października 20168 l przez Gość
Opublikowano 15 października 20168 l no i koniec zabawy, Nolito Xhaka xddddd I Swansea ciśnie, może jeszcze zremisuja
Opublikowano 15 października 20168 l byli gracze Tottenhamu ładnie dzisiaj cisną, Mason gol, Bentaleb gol, Chadli gol