Bartg 5 529 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Maticia uwolnilo sprowadzenie Kante, teraz mudzin czysci wszystko z tylu, a Matic gra prawie na 10tce. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Piekna glowka Wimmera, szkoda ze nie w ta strone Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Wimmer ładną bramką podsumowuje świetną pierwszą połowę. Okropny mecz całej obrony Tottenhamu, tylko gonią piłkę. Edytowane 6 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 jeśli chodzi o strzelanie goli to Wimmer > Janssen Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Tottenham 5 wygranych i 6 remisów. INVINCIBLES Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Szanuję taki remis, jeszcze niech Liverpool wyebie i mamy mistrza na 2tyg. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 lfc ma szansę dostać w pizdę bo w obronie Lucas Leiva i Milner Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Wątpię żeby Denej z nadwagą ich pokaral. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Patrzę na skład United, potem patrzę na ławkę i no cóż... #FreeShinji Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Ormiański Kagawa raczej jakieś minuty dziś dostanie, ale obrona Young, Jones i Rojo <3 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 no raczej nie dostanie skoro nawet na lawke sie nie zapalal Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 cor ale go na ławie nie ma nawet xD Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 To teraz Mchtarjan przegrywa rywalizację nawet z Aszlejem Jangiem? No c'mon. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) kek, nie patrzyłem nawet xd Zaczynam coraz mocniej wierzyć że to może nawet z nim jest coś nie tak a nie że Mourinho się na niego uwziął, ech, ale pełnoprawną szansę mam nadzieję że jeszcze dostanie. Ewenement, najlepszy prawy obrońca Serie A (Darmian), czołowy piłkarz Serie A (Pogba), czołowy piłkarz La Liga (Di Maria), najlepszy piłkarz Bundesligi i wszyscy takie problemy. Aż chciałbym żeby Hummels albo Kroos, których lekko mówiąc, fanem nie jestem, przeszli do United żeby ludzie w końcu przestali ich uważać za piłkarzy światowej klasy pier'dolony Liverpool Edytowane 6 listopada 2016 przez c0r Cytuj
Ore 188 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 To z Jose jest coś nie tak. Yebaniutki ma typ piłkarza, którego chce mieć w drużynie - może być przeciętny, lub co najwyżej obry, ale ma być posłuszny. Reszta, jeżeli nie jest Zlatanem czy Ronaldo - won. Pogonił w ten sposób z klubów, które prowadził armię ludzi, czasami miał rację, czasami nie. Najłatwiej byłoby mi przywołać czystki w Chelsea, ale szkoda mi klawiatury. Liczę, że w Man Utd zostanie jak najdłużej, niereformowalny tłumacz:D Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 ładnie zaje'bał następna brama mu wejdzie za 50 strzałów i jeszcze Ibra Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Swansea tak słabe, że nawet przy nich Rooney wydaje się szybki. Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Dosłownie kilka dni temu komuś pisałem, że uważam Fabiańskiego za jednego z lepszych bramkarzy w tej lidze... Ciężka sprawa. Jak się okazuje, to on pomógł się "odblokować" Zlatanowi. Gdyby w każdym meczu Zlatan po prostu wykorzystywał sytuacje z taką częstotliwością, jak to robił przez swoją karierę, atmosfera wokół tej ekipy byłaby zupełnie inna. Pogby też tak absurdalnie nie objeżdżano, jak to wszyscy robią. Udowadniając, że dla przeciętnego widza w futbolu liczy się tylko kasa, zwłaszcza sama opłata transferowa bez kontekstu. Tymczasem zgodnie z zapowiedzią, Jurgen Klopp dołączył do grona wybitnych i do dzisiaj cenionych szkoleniowców, którzy wprowadzili Liverpool na szczyt tabeli, jak Rafael Benitez i Brendan Rodgers. Strach pomyśleć, jak by grali, gdyby Klopp czytał forumka i wiedział, że nie ma sensu marnować pieniędzy na Sadio Mane i innych! Edytowane 6 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Słabe to Swansea, czyżby amerykańska szkoła soccera Boba Bradleya nie przynosiła skutków? Za to forma Liverpoolu mnie załamuje, ech. Cieszy tylko fakt że nie mogą zachować czystych kont,może w końcu coś się w tej defensywie zatnie a gole będą tracić bez przerwy. Angielskie media już nazywają gol Pogby pretendentem do gola sezonu xD Jakby w życiu woleja sprzed pola karnego nie widzieli, no ale nazwisko Pogby robi swoje. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 to juz wiekszosc bramek z meczu legia - real w srode byla imo ladniejsza niz ten wolej pogby a mecz united jak mecz united, graja identycznie jak wiekszosc sezonu czyli nudno i statycznie tylko dzis po prostu ibra wykorzystuje co ma Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 No ale gol wyje.bisty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi