Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Alonso na swojej pozycji gra dobrze tak samo jak Moses. Nikt od nich nie wymaga bramek i asyst bo od tego jest Hazard, Costa i Pedro/Willian. Od obrony jest trojka z tyłu plus Okante i Matic w środku więc robienie wiatru na skrzydłach wychodzi im jak najbardziej ok. Zwłaszcza podoba mi się Moses, biega tak chaotycznie, zero podania, tylko strzały na wiwat :pawel:

Edytowane przez hav7n
  • Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1334

• ogqozo

1281

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1135

Opublikowano

Nikt nie wymaga bramek ani asyst, jednak Alonso często pojawia się na skrzydle i dośrodkowuje, kiedy hazard wbiega do środka. I właśnie o te sytuacje chodzi, bo mu nie bardzo one wychodzą. Nie mogę się do niego przekonać. 

Opublikowano

Moses jest bekowy, wczoraj mnie rozje'bała sytuacja jak biegł na skrzydle, rozglądnął się czy jest do kogo dośrodkować, nikogo nie było, więc dośrodkował :pawel: Ale raczej nie można mu wiele zarzucić, dobrą robotę robi.

Pulis pocisnął Burnley 4:0 :obama: Drużyna Pulisa strzelająca 4 gole w dwóch meczach w jednym sezonie, ewenement.

Opublikowano (edytowane)

Nie ważne kto będzie tam biegał i tak Hazard będzie schodził bardziej do środka, bardziej jak napastnik, a nie typowy skrzydłowy. Chociaż oczywiście zamiast Alonso widział bym tam takiego Alabe albo Marcelo :fsg:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

I to jak broniacy w wieku 459 lat!

Ja pamiętam że on chyba łączył karierę piłkarską z karierą modela, a on teraz wygląda nie na 37 lat, tylko na 47 :P Ale i tak fajnie było go zobaczyć w grze, przypomina mi Blackburn Rovers za którym tęsknię w EPL.

Opublikowano

A mecz Boro z Leicester udowadnia na razie dwie rzeczy - że w z dwójki hiszpańskich drewniaków-rówieśników Negredo radzi sobie lepiej od Llorente i że Leicester serio będzie walczyło o utrzymanie z taką grą.

Opublikowano

No już remisują ale gra jest okropna, nikt chyba w tej drużynie nie ma formy i ich jedyna nadzieja to chyba teraz karne Mahreza albo wrzuty na Slimaniego.

Coutinho groźnie wyglądająca kontuzja, a Liverpool wciąż nie może sforsować skondensowanej obrony Sunderlandu trenowanego przez brytyjskiego Simeone. To już ich kolejny mecz, po Southampton, gdzie nie wyglądają dobrze z przodu a teraz bez będącego w formie życia Coutinho może być jeszcze gorzej.

Opublikowano

Llorente strzelajacy dwie bramki w 90 minucie. Co się właśnie odjaniepawla