Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1332

• ogqozo

1277

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1135

Opublikowano

Jak to prawda to ja perdole. Ida na mistrza, Costa idzie na krola strzelcow i takie rzeczy xd. Chyba brazylijskie geny biora gore i juz ciagnie do mamony.

Opublikowano

Na twitterze miauczą w komentarzach, że wczoraj oficjalny profil klubu wstawił filmik z treningu i Costa normalnie trenował. Może to był Diego CGI.

Opublikowano

Tak czy inaczej sky podaje że go Romek za nic nie puści, ale inne raczej zaufane źródła podają że jednak do jakiegoś spięcia doszło. No i agent Costy, Jorge Mendes, jest w Chinach obecnie.

Opublikowano

Będzie miał szanse zapasowy murzynek u Conte

takiego chu.ja, znowu Pedro, Willian, Hazard. Nie wiem co musi być z nim nie tak skoro przegrywa rywalizację z Hazardem na szpicy który chyba nigdy nie strzelił gola grając na tej pozycji w Chelsea, przynajmniej ja sobie nie przypominam. 

Ostatnio Batshuayi strzelił nawet gola z Peterbrough, a tu znowu ława.

tymczasem

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Brak Costy nawet na ławie. Ładnie odyebal, a z zapałem transferowym Chelsea to pewnie będą grać trzema pomocnikami z przodu do końca sezonu.

Btw, Kapustka na ławie :o

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

Chelsea przywróciła z wypożyczenia Bamforda. 23 lata, ostatnio na wypożyczeniach w Crystal Palace, Norwich i Burnley, ale wciąż bez gola w Premier League. Za to w 14/15 był chyba najlepszym piłkarzem championship w Middlesbrough.

Myślę że przyszedł w związku z odejściem/wypożyczeniem Costy/Batshuayia, bo jednak klub walczący o mistrzostwo bez drugiego napastnika to śmiech.

Opublikowano (edytowane)

Wraca Ake - Alonso wbija 2 gole, a Cahil uderza z przewrotki. smutnyAke.jpg

Edytowane przez ragus
Opublikowano

To jedno, a drugie że Conte na konferencji powiedział że skorzysta z Ake dopiero gdy ten dostosuje się do stylu gry Chelsea, a nie wiadomo ile mu to zajmie. Żeby się nie okazało że ten powrót z wypożyczenia tylko go zahamuje, bo w Bournemouth sobie świetnie poczynał.

Opublikowano

ROMELU FUCKING LUKAKU :fsg: A 18 letni Tom Davies drugi mecz od początku w EFC i druga asysta (teraz asysta drugiego stopnia, ale nieziemska ta piłka była). City przyje'bane jak często ostatnio.

Opublikowano

Mirallas :fsg: Ale szanuję Everton za to jakich młodych piłkarzy sobie wytrenowali, Davies, Galloway, Holgate, Pennington, Browning, wcześniej Stones czy Barkley :obama:

Opublikowano

Najpierw miał prawie gotowca, gdzie wymienił kilka niepotrzebnych elementów, później gotowca, którego popsuł, a teraz nie ma ani gotowca, którego można popsuć ani w którym wystarczy wymienić parę elementów. Biedny Pep.