Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1322

• ogqozo

1259

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1134

Opublikowano (edytowane)

Odrzut z Evertonu Niasse strzelający Liverpoolowi oraz Everton strzelający 5 bramek z Bournemouth (4 golei w 100% wykreowany gol Lukaku który okiwał paru kołków i podał do McCarthy'ego), piękny dzień

Edytowane przez c0r
Opublikowano

teraz jeszcze Barkley strzelił gola :fsg: Aż żałuję że nie oglądam, 6-3, ale w Liverpoolu też beka, no i dobrze było zobaczyć debiut Grosika

Gość ragus
Opublikowano

Liverpool xd

MOJE GEGENPRESS
MOJA PASJA

MOJE CIĄGLE WCIŚNIĘTE L2 

Opublikowano (edytowane)

Payet? Słabo.

Snodgrass? Słabo.

Grosicki? W sumie w pewnym sensie w miarę nieźle.

Hull wielkim zwycięzcą okienka transferowego, genialny nos klubu ze sprowadzeniem turbo Polaka, miliony euro kwot transferowych [zobacz podsumowanie karier].

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Klopp: "If we played like we did in the second half for the whole game no team can cope with us." 

Co za idiota xD. Przecież jedyne co zrobili w drugiej połowie to pozwolili Hull podwyższyć prowadzenie z 0-1 na 0-2. Co się z nim dzieje, taki fajny Jurgen się wydawał, ale martwica mózgu powoli chyba go ogarnia jak się wyniki pogorszyły :(.

Opublikowano

Klopp: "If we played like we did in the second half for the whole game no team can cope with us." 

Co za idiota xD. Przecież jedyne co zrobili w drugiej połowie to pozwolili Hull podwyższyć prowadzenie z 0-1 na 0-2. Co się z nim dzieje, taki fajny Jurgen się wydawał, ale martwica mózgu powoli chyba go ogarnia jak się wyniki pogorszyły :(.

Tak to jest jak się przychodzi z jakiejś łak-ligi niemieckiej, czy innej hiszpańskiej z nadzieją, że wygrane mecze będą wpadać, nie wiem, za nazwisko? Taki Pan Conte po nie najlepszym początku sezonu, ciężką pracą i w dobrym stylu objął fotel lidera w najlepszej lidze świata. Szanuję.

Opublikowano

Wyniki się ładnie ułożyły pod United więc pewnie dostaną gonga od Leicester albo wymęczą remis

Wyniki ułożyły się pod Arsenal, któremu kibicuję.

W przyrodzie nic nie ginie, więc Jezus Chrystus jutro zaora Swansea i Arsenal ląduje na wiecznym czwartym.

United niech się tam z Liwerpulem bije o UEFA

Oczywiście miałem Lukaku na kapitanie w Fantasy wy głupie chu.je xD

Opublikowano

Wspaniała wiadomość dla sympatyków Arsenalu.

Władze klubu zaoferowały Arsene'owi Wengerowi nowy, dwuletni kontrakt!

Opublikowano

Jak to, kibic Arsenalu nie cieszy się z takiego newsa? :wujaszek:

Nie no, tak na poważnie to to, że zarząd zaoferuje mu nowy kontrakt było pewne. Wszystko zależy od tego czy Wenger będzie miał na tyle honoru żeby go odrzucić.

Opublikowano

Ciekawe, czy Wenger zostanie pierwszym dożywotnim trenerem piłki nożnej.