Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano (edytowane)

Tak konkretnie to tylko pisałem o jego zachwycających występach w niszowej amatorskiej drużynie, którą znają tylko fanatycy FM-a, zwanej "seniorska reprezentacja Brazylii". (Nie wspominając nawet o znanej tylko najstarszym Indianom w najgłębszej Amazonii sekretnej lidze "pierwsza liga brazylijska", gdzie zdaniem milionów fanów w tymże kraju wymiatał od dawien dawna, będąc wśród najlepszych graczy ligi w wieku 19 lat).

Do "sprawdzenia się" może daleka droga, ale Jesus od razu przekonał ludzi, że Aguero - chyba tak ogólnie najlepszy napastnik w Anglii - może usiąść na ławie i w sumie fajniej to wygląda. A to mówi za siebie. Nota bene w ostatnich miesiącach tak gdzieś może i z połowa meczów Aguero nie była zbyt dobra.

Jesus biega w uroczy sposób - efektywny, ale wyglądający czasem wręcz śmiesznie pokracznie, uśmiecha się miło, ogólnie jest taka radość i spontan we wszystkim, co robi, bez buty. Wygląda jak członek boys bandu i ma całkiem normalne fruzyry. Mam wrażenie, że świat czekał na taką gwiazdkę z Brazylii, nie tylko w sensie futbolowym.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No jak pięć metrów od bramki niekryty napastnik wali z dyńki po koźle to nie jest tak łatwo złapać piłkę. Mógł lepiej się zachować, ale to raczej obrona zawaliła.

Opublikowano

jeszcze do czasu grał solidnie, ale od jakichś dwóch miesięcy dostosował się do obrony niestety. Mam nadzieję że Wojtuś odzyska skład w reprze jego kosztem.

Opublikowano

Jeśli Martial odejdzie to będzie jakaś parodia, gracz, który uratował w jakimś stopniu zeszły sezon, skrzydłowy przez duże s, ostatni mecz 2 asysty ale dla menago to wciąż za mało i nie zasługuje na skład, brak mi słów.

Baczułaj u Conte też ma nienajlepiej ale to gracz niesprawdzony w lidze, w dodatku są wyniki także nie ma stresu żeby go wypychać na siłę.

Opublikowano

Nie jest słaby ale ma słabą psychikę. Raz że jego agent robi cyrki a dwa że mu trochę woda sodowa do głowy uderzyła. Jak go sprzedadzą to będzie totalna porażka. Koleś ma niesamowity talent. Może na siłę robią miejsce dla Griezmana?

Opublikowano

Martial ma 20 lat :reggie: to wciąż ogromny talent, a znając życie Jose nie da mu grać a potem powie że sam chciał odejść i on nic do niego nie ma xd

Opublikowano

ja bym go zostawil bo ma niesamowity potencjal ale spadek formy w tym sezonie to mial turbo widoczny - inny czlowiek w tej samej koszulce, akurat nie dziwie sie, ze nie gra tyle co w poprzednim sezonie choc absolutnie bym nie sprzedawal bo w tym wieku wahania normy to nie jakis wyjatek.

Pytaniem jest czemu tak zjechal z forma - ten rozwod? sprawa z numerem na koszulce? problem z glowa bo nie jest graczem pierwszego wyboru? sodowka po dobrym sezonie?

Opublikowano

Właściciele Leicester powiedzieli, że Ranieri ma ich pełne wsparcie i są za nim w stu procentach. Biorąc pod uwagę że takie oficjalne stanowiska klubu dostali choćby Mourinho krótko przed zwolnieniem z Chelsea czy de Boer przed zwolnieniem z Interu (w futbolu nieraz nazywają to pocałunkiem śmierci, bo już samo to że klub wypowiada się na temat managera oznacza że nie jest zadowolony z wyników i ma mało czasu na poprawę), trzeba zacząć brać możliwość jego zwolnienia coraz bardziej na poważnie.

Zawsze powtarzałem że Ranieri na samej twarzy ma wypisane "I have no idea what I'm doing" i teraz jest podobnie, skoro wciąż wystawia choćby Wesa Morgana, który w tym sezonie jest tragiczny, ociężały i powolny (no, w poprzednim sezonie te dwa ostatnie przymiotniki też go dotyczyły, ale Leicester strzelało więcej goli niż był w stanie zawalić więc i tak wychodzili na plus). Zero pomysłu na wyjście z kryzysu.

Opublikowano

no rok temu trafiło się ślepej kurze ziarno, nadal mam beke z arsenalu, który nawet w takiej sytuacji nie wygrał ligi