c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Aguero znowu na ławce Za to defensywa wygląda bombowo, Stones, Clichy, Kolarov Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Gabriel Jesus trzeba oddać ogórowi że go pierwszy na forumku hajpował, Aguero kwaśna mina Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 (edytowane) Tak konkretnie to tylko pisałem o jego zachwycających występach w niszowej amatorskiej drużynie, którą znają tylko fanatycy FM-a, zwanej "seniorska reprezentacja Brazylii". (Nie wspominając nawet o znanej tylko najstarszym Indianom w najgłębszej Amazonii sekretnej lidze "pierwsza liga brazylijska", gdzie zdaniem milionów fanów w tymże kraju wymiatał od dawien dawna, będąc wśród najlepszych graczy ligi w wieku 19 lat). Do "sprawdzenia się" może daleka droga, ale Jesus od razu przekonał ludzi, że Aguero - chyba tak ogólnie najlepszy napastnik w Anglii - może usiąść na ławie i w sumie fajniej to wygląda. A to mówi za siebie. Nota bene w ostatnich miesiącach tak gdzieś może i z połowa meczów Aguero nie była zbyt dobra. Jesus biega w uroczy sposób - efektywny, ale wyglądający czasem wręcz śmiesznie pokracznie, uśmiecha się miło, ogólnie jest taka radość i spontan we wszystkim, co robi, bez buty. Wygląda jak członek boys bandu i ma całkiem normalne fruzyry. Mam wrażenie, że świat czekał na taką gwiazdkę z Brazylii, nie tylko w sensie futbolowym. Edytowane 5 lutego 2017 przez ogqozo Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 city xdddd kolejna kolejka, ze kazdy gra dla united, a ci dzis znowu pewnie heroiczny remis wyciagna Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Ciekawe który klub wyciągnie Sigurdssona jak Swansea spadnie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 to tak jakby ktoś myślał że Flappyhandski nie ma udziału w słabych wynikach słęzi Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 No ale przeciez on tyle broni, obrona nic nie pomaga hurr durr. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 No jak pięć metrów od bramki niekryty napastnik wali z dyńki po koźle to nie jest tak łatwo złapać piłkę. Mógł lepiej się zachować, ale to raczej obrona zawaliła. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 jeszcze do czasu grał solidnie, ale od jakichś dwóch miesięcy dostosował się do obrony niestety. Mam nadzieję że Wojtuś odzyska skład w reprze jego kosztem. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 No i chyba po meczu. Leicester zasługuje na spadek i mam nadzieję że spadnie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Nie ma chyba lepszej druzyny do bicia w tym momencie niz Lesta. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Shaw i Martial na wylocie? Nawet Young wszedł zamiast tego drugiego. Cytuj
Bielik 730 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Jeśli Martial odejdzie to będzie jakaś parodia, gracz, który uratował w jakimś stopniu zeszły sezon, skrzydłowy przez duże s, ostatni mecz 2 asysty ale dla menago to wciąż za mało i nie zasługuje na skład, brak mi słów. Baczułaj u Conte też ma nienajlepiej ale to gracz niesprawdzony w lidze, w dodatku są wyniki także nie ma stresu żeby go wypychać na siłę. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Martial jest slaby wiec nie dziwne ze nie gra. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Nie jest słaby ale ma słabą psychikę. Raz że jego agent robi cyrki a dwa że mu trochę woda sodowa do głowy uderzyła. Jak go sprzedadzą to będzie totalna porażka. Koleś ma niesamowity talent. Może na siłę robią miejsce dla Griezmana? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Martial ma 20 lat to wciąż ogromny talent, a znając życie Jose nie da mu grać a potem powie że sam chciał odejść i on nic do niego nie ma xd Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 a już myślałem że to Rashford pójdzie w zapomnienie u Mou, a tu proszę pan poker face nie może miejsca znaleźć u Portugalczyka Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 ja bym go zostawil bo ma niesamowity potencjal ale spadek formy w tym sezonie to mial turbo widoczny - inny czlowiek w tej samej koszulce, akurat nie dziwie sie, ze nie gra tyle co w poprzednim sezonie choc absolutnie bym nie sprzedawal bo w tym wieku wahania normy to nie jakis wyjatek. Pytaniem jest czemu tak zjechal z forma - ten rozwod? sprawa z numerem na koszulce? problem z glowa bo nie jest graczem pierwszego wyboru? sodowka po dobrym sezonie? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 pare memow po weekendzie mnie rozwalilo xDD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Właściciele Leicester powiedzieli, że Ranieri ma ich pełne wsparcie i są za nim w stu procentach. Biorąc pod uwagę że takie oficjalne stanowiska klubu dostali choćby Mourinho krótko przed zwolnieniem z Chelsea czy de Boer przed zwolnieniem z Interu (w futbolu nieraz nazywają to pocałunkiem śmierci, bo już samo to że klub wypowiada się na temat managera oznacza że nie jest zadowolony z wyników i ma mało czasu na poprawę), trzeba zacząć brać możliwość jego zwolnienia coraz bardziej na poważnie. Zawsze powtarzałem że Ranieri na samej twarzy ma wypisane "I have no idea what I'm doing" i teraz jest podobnie, skoro wciąż wystawia choćby Wesa Morgana, który w tym sezonie jest tragiczny, ociężały i powolny (no, w poprzednim sezonie te dwa ostatnie przymiotniki też go dotyczyły, ale Leicester strzelało więcej goli niż był w stanie zawalić więc i tak wychodzili na plus). Zero pomysłu na wyjście z kryzysu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Mnie bawią ich transfery. Co jeden to lepszy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 no rok temu trafiło się ślepej kurze ziarno, nadal mam beke z arsenalu, który nawet w takiej sytuacji nie wygrał ligi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi