Opublikowano 8 maja 20177 l Przecież to ta sama ławka, co zawsze, plus minus jeden gracz z końca za kontuzje. Nikt z nich nie zagra w meczu o stawkę, czasem dostają z 10 minut, jak mecz przesądzony. W piątek w Birmingham Chelsea sobie zapewni mistrzostwo, to wtedy w ostatnich dwóch meczach zobaczymy Ake i inne Szalomy i Elizabeth Loftus-Policzek. Edytowane 8 maja 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 8 maja 20177 l >rzucaj rublami w graczy, ale oni nie chcą przyjść, no bo jak to tak, do klubu który zajął 10 miejsce. nie będzie naingolanów i innych kulibalów >kup byłego obrońcę Boltonu >sprowadź króla memów Luiza >rozpykaj ligę w drobny mak
Opublikowano 8 maja 20177 l Boro wyje.bało z ligi, ale mam nadzieję że w ostatniej kolejce pykną Liverpool, honorowo 8)
Opublikowano 9 maja 20177 l Chelsea miało w tym roku ułatwiona sprawę przez brak pucharów. Zobaczymy w przyszłym sezonie jak teraz o top4 bije się 6 zespołów + Everton, a i z resztą wcale nie trudno stracić punkty. Co Fabregas grał wczoraj to Mam nadzieję że nie odejdzie chyba że w jego miejsce ma przyjść Veratti, a nie jakieś Bakajoki. Edytowane 9 maja 20177 l przez hav7n
Opublikowano 9 maja 20177 l Swoją drogą świetne zachowanie Conte po meczu, podszedł do piłkarzy Boro i razem z nimi oklaskiwał kibiców gości.
Opublikowano 10 maja 20177 l Włączam analny minus , szukam meczu Southampton - Arsenal i niespodzianka : kolejny raz pokazują mi środkowy palec :(
Opublikowano 11 maja 20177 l Włączam analny minus , szukam meczu Southampton - Arsenal i niespodzianka : kolejny raz pokazują mi środkowy palec :( Też się zdziwiłem motzno... A w poniedziałek w przerwie meczu Chelsea-Boro reklamowali mecz na żywo 20:40... A tu retransmisja o 22 xDDDDDD Mam sentyment do PL w ich wydaniu, oglądam od dobrych 15 lat na Anal+, ale po tym co odwalaja w tym sezonie zycze im straty licencji
Opublikowano 11 maja 20177 l Przy sprawie z meczami popołudniowymi była przynajmniej informacja, co je grane; teraz publicznie o tym, czemu konkretnie nie leciał mecz, ani widu ani słychu przez 15 godzin, co w internecie jest wiecznością. Słabo ze strony stacji. Edytowane 11 maja 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 maja 20177 l Sprawa z meczami popołudniowymi to była ciężka kompromitacja z ich strony. Dać się tak ukarać za to, że jakiś janusz biznesu puszczał streama w knajpie Dobrze, że nie kazali zablokować dostępu do C+ wszystkim polakom mieszkającym w UK i pobanować wszystkie IP brytyjskie i VPNy.
Opublikowano 12 maja 20177 l Dziś koronacja Chelsea. To znaczy jak wygrają, bo na razie cisną i nico.
Opublikowano 12 maja 20177 l Rozegrał 127 minut, 3 razy strzelał na bramkę, zdobył 2 gole i 1 asystę.