Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Gdyby Alexis został to ten Arsenal z przodu z Lacazette moze wygladac naprawde obiecujaca
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Jezu dlaczego ja jestem na randce zamiast to oglądać. No ale xd zawsze można wstawić. A więc : Arsenal xddddddd
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l (pipi)a a moglem teraz siedziec nad sekwana popijac wino i jesc bagiete
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Czy Welbeck kiedykolwiek się nie wyje.bał na glebę po strzeleniu gola?
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Jezu dlaczego ja jestem na randce zamiast to oglądać. No ale xd zawsze można wstawić. A więc : Arsenal xddddddd Ja nad Wisłą xd i śledzę na livescorze xdd
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Arsenal to jest jednak stan umysłu, pierwsza kolejka i już banter xD Ta obrona złożona z Oxa, Monreala, Bellerina i Kolasinaca, jezu.