Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Wenger in, szkoda tylko że pewnie nie odda Żiru teraz

Opublikowano

A swędziało żeby wziąć Vardyego jako 3 napastnika do FPL

Opublikowano

Elegancko. Wreszcie piłka na poziomie, bo ileż można tą Ekstraklase męczyć.

Opublikowano

Rozumiem ze te powtorki to po tym jak Ozil przyjął chamsko reka, byl rzut rozny i gol na 3:3?

Opublikowano

Mam nadzieję, że jutro dalszy ciąg memów.

Opublikowano

Rozumiem ze te powtorki to po tym jak Ozil przyjął chamsko reka, byl rzut rozny i gol na 3:3?

ta

Opublikowano

Ziru? Zawsze szanowałem

Opublikowano

ten mecz mnie tak rozpalił że sobie teraz robię jak Giroud :)

tumblr_m6b2isum471qh018b.gif

Opublikowano

Co za meczycho, az mnie znowu mniej boli, ze c+ za chwile zostanie prawie bez zadnej fajnej licencji

Opublikowano

Arsenal mistrzem Anglii ku.rvy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Gurwa kocham te lige xd

Opublikowano

Nie no co ty, hiszpańska lepsza, bo Ronaldo, Messi, Suarez, Neym... czekaj.

Opublikowano

Gurwa kocham te lige xd

To czemu przez tyle lat ja kradniesz z internetu?

Opublikowano

Wenger pokazuje, że w każdym wieku można się inspirować najnowszymi popularnymi trendami taktyki. Chyba trudno się czepiać ofensywnej gry jak okazji spokojnie mieli tyle, żeby 4 gole wbić, z kolei Leicester miał okazji może na jednego gola. Ale im pomogli. 

Początek sezonu to dobra okazja, by wielu fanów przyznało, że Granit Xhaka jest ich liderem i to jest akurat dla tego klubu naprawdę optymistyczne. Nadal nie jest idealny... Ale takie zalety przeważają wady. Gdy ocenia się transfery fachowo 2 tygodnie po, to często go krytykowano, a z kolei fakt, że w miarę sezonu Xhaka spokojnie był jednym z najważniejszych graczy Kanonierów już był nieco mniej omawiany. Xhaka to nieco stuknięty, ale topowy lider. Geez, jakby Arsenal faktycznie jak się plotkowało dodał mu obok Jeana Seriego...

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Liverpool klasycznie, parę minut i już im Watford wpier.dolił bramę po stałym fragmencie. Pięknie.

Opublikowano

Obrona Liverpoolu ohohoho