Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Wenger posłuchał się ogóra i Lacazette już na ławie. Z trzech napastników zagra akurat ten który nie przywykł do strzelania goli, czyli Welbeck.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Koscielny wrócił, więc Wenger się na swój sposób do tego dostosował. No zobaczymy, śmiechnę jak się Welbeckowi znowu piłka odbije od łydki i jakoś wpadnie do bramki i wyjdzie że Wenger miał rację i ogólnie mistrz taktyki.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l na razie Liverpool rucha popularnych kanonierów bez gumy, nie spodziewałem się tego po tym jaki skład wystawił trener Wenger
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l No jadą mocno... arsenal póki co kopie sie po czole Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Spokojnie, wenger daje fory i pozwala na strzelenie z dwóch bramek w pierwszej połowie, żeby w drugiej wytoczyć potężne działa jakimi są Lacazette, Kolasinac i Mustafi
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Ozil to było wiadomo że zniknie, ale ze Alexis :O Mane jest ZA DOBRY
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Ale tempo meczu jak tempo postow na forum gdy ktos skrytykuje jakiegos exa
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Oxlade Chamberlain wygląda jakby był ostatni dzień w pracy i jutro miał wypier.dolić xD kur.wa Wenger coś ty odje.bał z tym składem, jak to mogło mieć szansę powodzenia, aż żal patrzeć
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Co za je.bane melepety, nosz kur.wa, rozwiązać ten klub, powiesić Wengera, pod prysznic po meczu dzisiaj cyklon B, niech się udławią własnymi rzygami, pier.doleni nieudacznicy, spalić Emirates. Jak tak można grać, no jak? Z Lester fuks i dwa wpier.dole na dzień dobry, co za pokaz indolencji i braku jąder, szmaty zaje.bane. Idę po więcej alkoholu, bo nie dam rady i od dzisiaj jestem za Realem, bo w sumie to kibicowałem im od dziecka c'nie. Zaraz koszulke na ebayu zamawiam. Wkur.wiłem się. Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez Royal
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Oxlade Chamberlain wygląda jakby był ostatni dzień w pracy i jutro miał wypier.dolić xD Zapraszam na drugą stronę Londynu. Z Mosesa coś tam Tosiek ukręcił, to i z tego wyrobnika coś ulepi.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Wenger to je.bany troll. Coquelin za Ramseya przy przegrywaniu 0-2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Kolejny sezon próbuję posiąść tajemną wiedzę, która ujawni mi sens istnienia Granita, czy tam Betona Xhaki. YYYYYYYYYYYYYY TY DAĆ MI ŻÓŁTA KARTKA Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l @ragi xD aj, Salah do 3 razy sztuka. No wykończenie nigdy nie było jego mocną stroną, ale teraz pykło.