Opublikowano 24 października 20177 l Z Moyesem to chyba na razie w kategorii memów. Ponoć Tuchel jest otwarty na tę pracę, ciekawy jestem jak by sobie poradził w Anglii, bo w Niemczech sprawiał raczej wrażenie skłóconego ze wszystkimi, roztrzepanego taktycznie człowieka z autyzmem. Wydaje mi się że w Anglii trenerzy mogą sobie pozwolić na więcej, więc może wnieść sporo ciekawego do tej ligi.
Opublikowano 25 października 20177 l Trenerem Leicester zwolniony wczesniej z Southampton Claude Puel.
Opublikowano 27 października 20177 l Ostatnio ktoś na twitterze napisał że Giroud jak pokaże swoim wnukom kasetę ze swoimi najlepszymi golami to będą myślały że był lepszy od Pele. https://streamable.com/vv5d2
Opublikowano 27 października 20177 l A dziwisz się? Facet farta do takich bramek, szkoda ,że jest chimeryczny jak cały ten ten cholerny zespół. Czemu ja im kibicuje...
Opublikowano 28 października 20177 l #THFC: Lloris ©, Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele, Son. #MUFC: De Gea, Young, Smalling, Bailly, Jones, Valencia ©, Matic, Herrera, Mkhitaryan, Rashford, Lukaku. Cóż, Pochettino sprowadził Llorente i nie dał mu zagrać od pierwszej minuty nawet przy kontuzji Kane'a. Z kolei Mourinho zachowawczo z piątką obrońców w meczu który należałoby wygrać.
Opublikowano 28 października 20177 l Jak ktos taki jak Mchitarjan mogl byc najlepszym pilkarzem BuLi.
Opublikowano 28 października 20177 l Alimenciarz jest najpiękniejszy <3 No ale w Manchester Red widać brak pomysłu na rozegranie i coś bardziej kreatywnego.
Opublikowano 28 października 20177 l No strasznie mało zgrania widać w tych piłkarzach, odkąd Pogba się połamał co mecz jest gorzej. Dziś Lukaku wyglądał jakby miał totalnie wyje,bane, statyczny, leniwy. Lingard xd. Aha, Lovren znowu w pierwszym składzie LFC.
Opublikowano 28 października 20177 l A Alex 40 milionów Oxlade Chamberlain znów ława kosztem dziadka Milnera :/. No nic zobaczymy jak pograją, jak nie wygrają tego meczu to są naprawdę w ogromnym kryzysie. oho, bóg nie zapomniał o liverpoolu
Opublikowano 28 października 20177 l Arsenal już w kłopotach xd Teraz Fabian wszystko wyciąga i po meczu znowu płacze, że Wenger do gazu.
Opublikowano 28 października 20177 l W West Brom niby już trzy brameczki, ale nudy takie, że ledwo idzie oglądać. A ten Dawid Silva to sobie próbował przeszczep włosów zrobić, czy co on tam ma z tym czołem?
Opublikowano 28 października 20177 l Kolejna obłędna decyzja Kloppa - pozwolił strzelać karne Salahowi który potrzebuje jakichś czterech setek do strzelenia gola, podczas gdy na boisku był niezawodny w karnych Milner.
Opublikowano 28 października 20177 l To jest jakaś komedia. Ale po co nam młody dobry bramkarz nie potrzebujemy Szczesnego.
Opublikowano 28 października 20177 l 10 kolejek za nami a Crystal Palace wciąż tylko dwa gole strzelone. Ciekawe z kim? conteface.png
Opublikowano 28 października 20177 l Oglądałem tylko pierwsza połowę Chelsea i wszystkie ataki szły prawa strona. Alonso jest bezużyteczny. Mam nadzieję że kogoś sprowadza w zimowym okienku. Za to murzyn z Romy po stronie Cahilla Szykuje się zacięty bój o czwarte miejsce z Arsenalem. Edytowane 28 października 20177 l przez hav7n
Opublikowano 29 października 20177 l Ale seksowna akcja, pięknie poleciał Demarai Gray. https://imgtc.com/w/oWDOXMc
Opublikowano 30 października 20177 l W dniu 29.10.2017 o 16:29, c0r napisał(a): Ale seksowna akcja, pięknie poleciał Demarai Gray. https://imgtc.com/w/oWDOXMc To ten Gray, z którym Kapustka miał na luzie wygrać rywalizację?
Opublikowano 30 października 20177 l W dniu 29.10.2017 o 16:29, c0r napisał(a): Ale seksowna akcja, pięknie poleciał Demarai Gray. https://imgtc.com/w/oWDOXMc Z Evertonem zrobić taką akcje to nie wyczyn xD Przypominam, że z nimi to nawet Oezil wyglądał jakby umiał grać w piłke. Z Wengera nawet eurogamer ma beke xD Edytowane 30 października 20177 l przez _Be_