Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba przyznać, że kultura gry City biję na głowę dzisiejszych rywali angielskiej z czołówki (inb4 czelsi słabo sobie radzi w tym sezonie).

Taki miki i lukaku niewidoczni.

Edytowane przez Bielik

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Te betonowanie mourinho w meczach z jakakolwiek mocniejsza druzyna na wyjazdach to patola totalna

Opublikowano

Richarlison :banderas: Everton powinien spaść z ligi

Opublikowano

ALVAROOOOOOO

Opublikowano

Asci -> glowka Moraty -> gol.easy

Opublikowano

Ależ 3 punkciki :banderas:

Pierwszy mecz od wygranej z Atletico, gdzie pokazali jaja. Jest Kante, jest impreza, a co najważniejsze, jest środek pola a nie ta żenada z Fabregasem i Bakayoko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Cleverley tajny agent zje,bał karnego dla Watfordu w 10 minucie doliczonego czasu gry xDDDDDDDDDDDDDDDD

co za mecz

Opublikowano

instant karma :D

Opublikowano

Szkoda mi Hazarda co ma piłkę zaraz mu wjeżdżają w nogi. Bakajoko ładnie hulał dzisiaj po boisku, widać że musi mieć defensywnego pomocnika przy sobie i gdy już wrócił Kante i Drinkwater to może rozwinąć skrzydła.

Opublikowano
Antonio Conte on David Luiz:

"I don't know if he has a future here."

Nie pier,doli się Antonio w tańcu.

Opublikowano

jak tak dalej pójdzie to w Chelsea zostanie sam Conte xD

Opublikowano

Spoko, zostanie jeszcze Christensen.

Cytat

"Christensen is the present and future for Chelsea."

Bardzo mnie to cieszy, wspaniale się prezentuje w tym sezonie minus mecz z Romą.

Opublikowano

Ciekawe co się tam odyebalo. Jeszcze niedawno była mowa że Luiz to jeden z najlepszych defensorów na świecie i nie lubi go przesuwać do środka pola. Lubię Brazylijczyka ale dobrze że jest Christensen chociaż wolał bym żeby wyyebali Cahilla :kaz:

Opublikowano

Bilic w końcu wyje,bany. To teraz Moyes.

Opublikowano

23316511_10155880748284839_9994280924539

xD

Opublikowano

Bo Ramsay jest PSi-mordercą zabija na odległość każdy to wie:P

Mam nadzieje, że Arsenal odpali bo na razie to jest takie granie na " udo albo się nie udo" a od zeszłego roku stosunek udo i nie udo jest niebezpiecznie bliski =. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem się jarać twitterem Michy'ego po jakimś miesiącu, ale tu nawet, nawet... xD.

Opublikowano

ja się wybieram na derby północnego Londynu, pierwszy raz na meczu PL, co to będą za emocje  :obama:  

Opublikowano

ibra, pogba i rojo wracaja do skladu - jestem ciekaw czy mourinho wymysli duet lukaku - ibra w ataku czy jednak jeden bedzie wahac lawe (poczatkowo pewnie z koniecznosci ibra z racji powrotu po ciezkiej kontuzji)

Opublikowano

Kursy rzedu 2.8 na Tottenham to ladne promo. Arsenal w obecnej formie to druzyna na srodek tabeli. Niby na wlasnym boisku wszystko wygrali, ale co oni mieli za przeciwnikow... Logika wskazuje na zwyciestwo KFC, wygladaja lepiej pod kazdym wzgledem i na wyjazdach idzie im dobrze. Oczywiscie i tak wierze, ze potezny Arsenal wytrze sobie nimi dupe, bo to, ze muzeum kogutow po sezonie dalej bedzie puste to i tak wiadomo.

Opublikowano

Łe, z główki to się nie liczy.

Opublikowano

Ładna główka więc się liczy. 

Dobrze, niech dowiozą.