Opublikowano 5 listopada 20177 l Trzeba przyznać, że kultura gry City biję na głowę dzisiejszych rywali angielskiej z czołówki (inb4 czelsi słabo sobie radzi w tym sezonie). Taki miki i lukaku niewidoczni. Edytowane 5 listopada 20177 l przez Bielik
Opublikowano 5 listopada 20177 l Te betonowanie mourinho w meczach z jakakolwiek mocniejsza druzyna na wyjazdach to patola totalna
Opublikowano 5 listopada 20177 l Ależ 3 punkciki Pierwszy mecz od wygranej z Atletico, gdzie pokazali jaja. Jest Kante, jest impreza, a co najważniejsze, jest środek pola a nie ta żenada z Fabregasem i Bakayoko. Edytowane 5 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 5 listopada 20177 l Cleverley tajny agent zje,bał karnego dla Watfordu w 10 minucie doliczonego czasu gry xDDDDDDDDDDDDDDDD co za mecz
Opublikowano 5 listopada 20177 l Szkoda mi Hazarda co ma piłkę zaraz mu wjeżdżają w nogi. Bakajoko ładnie hulał dzisiaj po boisku, widać że musi mieć defensywnego pomocnika przy sobie i gdy już wrócił Kante i Drinkwater to może rozwinąć skrzydła.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Antonio Conte on David Luiz: "I don't know if he has a future here." Nie pier,doli się Antonio w tańcu.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Spoko, zostanie jeszcze Christensen. Cytat "Christensen is the present and future for Chelsea." Bardzo mnie to cieszy, wspaniale się prezentuje w tym sezonie minus mecz z Romą.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Ciekawe co się tam odyebalo. Jeszcze niedawno była mowa że Luiz to jeden z najlepszych defensorów na świecie i nie lubi go przesuwać do środka pola. Lubię Brazylijczyka ale dobrze że jest Christensen chociaż wolał bym żeby wyyebali Cahilla
Opublikowano 8 listopada 20177 l Bo Ramsay jest PSi-mordercą zabija na odległość każdy to wie:P Mam nadzieje, że Arsenal odpali bo na razie to jest takie granie na " udo albo się nie udo" a od zeszłego roku stosunek udo i nie udo jest niebezpiecznie bliski =.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Skończyłem się jarać twitterem Michy'ego po jakimś miesiącu, ale tu nawet, nawet... xD.
Opublikowano 16 listopada 20177 l ja się wybieram na derby północnego Londynu, pierwszy raz na meczu PL, co to będą za emocje :obama:
Opublikowano 17 listopada 20177 l ibra, pogba i rojo wracaja do skladu - jestem ciekaw czy mourinho wymysli duet lukaku - ibra w ataku czy jednak jeden bedzie wahac lawe (poczatkowo pewnie z koniecznosci ibra z racji powrotu po ciezkiej kontuzji)
Opublikowano 18 listopada 20177 l Kursy rzedu 2.8 na Tottenham to ladne promo. Arsenal w obecnej formie to druzyna na srodek tabeli. Niby na wlasnym boisku wszystko wygrali, ale co oni mieli za przeciwnikow... Logika wskazuje na zwyciestwo KFC, wygladaja lepiej pod kazdym wzgledem i na wyjazdach idzie im dobrze. Oczywiscie i tak wierze, ze potezny Arsenal wytrze sobie nimi dupe, bo to, ze muzeum kogutow po sezonie dalej bedzie puste to i tak wiadomo.