Opublikowano 2 grudnia 20177 l Grzesiu to chyba teraz piąty pomocnik w hierarchii, bo za Barrego wszedł Claudio Yacob z ławy.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Dobra, zaraz 30 minuta więc można mecz wyłączać bo United zaraz zacznie murarkę. Zapomniałem dodać przed meczem, a zawsze warto obejrzeć:
Opublikowano 2 grudnia 20177 l ja pitole, co za farty, co ten de gea, arsenal powinien 3-2 schodzic do szatni na przerwe
Opublikowano 2 grudnia 20177 l No i mamy 1:2 skończy się murowanie (pipi)ego MU bo zawsze mogą stracić kolejną bramkę
Opublikowano 2 grudnia 20177 l ta bramka z lewej strony to kuvva zaczarowa, co za zwariowane meczycho zawal kuvvva co tam sie dzieje, de gea bog
Opublikowano 2 grudnia 20177 l plastikowysmalec juz by pisal pw na psn do united 15 minut bez pogby i za tydzien bez niego z city [*]
Opublikowano 2 grudnia 20177 l ufff wygrana, zwiariowane meczycho, za tydzien bez pogdy, z mniejszym fartem i bez dnia zycia de gei to city rozjedzie moje united
Opublikowano 2 grudnia 20177 l David De Gea made 14 saves tonight.No goalkeeper has made more in a single Premier League game in history. Edytowane 2 grudnia 20177 l przez Kalel
Opublikowano 2 grudnia 20177 l wozek, ty chu.ju wszyystkich was nienawidze, jesteście szmatami ludzkimi
Opublikowano 3 grudnia 20177 l 12 godzin temu, Royal napisał: wozek, ty chu.ju wszyystkich was nienawidze, jesteście szmatami ludzkimi 5 czerwonych strzał z rzędu. usuń konto i zacznij grać w nintendo.