Gość Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Pamiętam jak bardzo go nienawidziłem, gdy jeszcze prowadził United. Wtedy miałem jeszcze siano w głowie, teraz doceniam i bardzo szanuję. Jeden z najlepszych ever. Oby szybko wracał do zdrowia. Edytowane 5 maja 2018 przez Gość Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Ponoć wylew i śpiączka farmakologiczna. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Cytat >City win the league >Liverpool win CL >United playing shit football Enough to finally finish the old cunt off Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 szkoda ze Soton wczoraj tego nie dowiozlo Cytuj
Gość Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Nie zazdroszczę rezerwowym City. Końcówka sezonu, mistrz zapewniony dawno, a on na Huddersfield najlepszą możliwą jedenastkę. Ten Guardiola to serio egoista jest. Cytuj
Gość Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Jakie rekordy masz na myśli i komu najbardziej na nich zależy? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-city-premier-league-records-14537621 Pewnie najbardziej zalezy wladazom klubu Cytuj
Gość Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Bernardo Silva, Gundogan i Laporte to nie są cieniasy, a wygląda to tak, jakby ktoś próbował im powiedzieć, że są za słabi na pierwszy skład w realnej walkce o punkty. Wydaje mi się, że pokazaliby w tej końcówce więcej niż katowana cały sezon ta sam jedenastka. Ja rozumiem zostawić trzon, ale tych 3 zawodników? Jak oni mają to odebrać? Cytuj
Gość Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Gdzie tutaj jest cokolwiek, co sugerowałoby, że znam się na trenerce lepiej niż Guardiola? Ba, ja nawet nie zamierzam się kreować na jakiegoś futbolowego specjalistę, tak tylko zauważam z perspektywy nie-fana City i niedzielnego fana Premier League. Będę miał pewnie okazję przypomnieć ci ten heheszek przy jakiejś okazji, bo nie rozumiem co ci nie pasuje i wymagałoby tutaj sarkazmu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 No wystawił taki skład jaki wystawił, na ch,uj drążyć? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Bernardo, Gundogan czy Laporte zagrali w tym sezonie jakieś 40% wszystkich minut gry, jakie mogli. Zaczynali mecze z Man United, Arsenalem, Liverpoolem, Tottenhamem, Chelsea. Może jakoś przeżyją na razie. Cytuj
Gość Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 4 minuty temu, ogqozo napisał: Bernardo, Gundogan czy Laporte zagrali w tym sezonie jakieś 40% wszystkich minut gry, jakie mogli. Zaczynali mecze z Man United, Arsenalem, Liverpoolem, Tottenhamem, Chelsea. Może jakoś przeżyją na razie. Ale bierzesz pod uwagę liczbę meczów, czy minuty, jak napisałeś? Bo jeśli minuty to sorry, na tyle ile kojarzę Silvę, wchodził on jako zastępca Sterlinga. Ale ja nie siedzę w statystykacj wszystkich klubów, mogę się mylić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Rekord beki, że mając piłkę przez 76% czasu udało im się oddać dwa celne strzały. Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Chelsea raz, oczywiście gol z główki, jakby inaczej. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Wenger zegnany wynikiem 4:0 jak na Arsenal przystało Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Ja bym się nie nastawiał, jest jeszcze 15 minut Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 2 godziny temu, Butt napisał: Chelsea raz, oczywiście gol z główki, jakby inaczej. Tak trzeba żyć. To jeszcze totki spaghetti w ostatniej kolejce i liga mistrzów Cytuj
Gość Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 8 maja 2013 roku oficjalna strona Manchesteru United ogłosiła odejście sir Alexa Fergusona na emeryturę, a dziś, tego samego dnia docierają informacje, że wybudził się ze śpiączki, rozmawiał z rodziną i z lekarzami o stanie zdrowia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi