Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1334

• ogqozo

1281

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1135

Opublikowano
2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał:

Arsenal przegrywa od 24 min. 

Dzięki za info.

Opublikowano

Sunday Times poinformowało, że Roman Abramowicz... zamierza sprzedać Chelsea. Podobno szuka już nabywcy. Na początku jego pieniądze były kluczowe, ale teraz? Zbudował silny klub i wszystko zależy od tego, kim będzie przyszły właściciel. Mam nadzieję, że nie jest mu to obojętne.

Opublikowano (edytowane)

Boże te Newcastle osrane, niech to już spier,dala z tej ligi. 19% posiadania i ustawienie 10-0-0 xd

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików :)

Opublikowano
15 minut temu, Cedric napisał:

Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików :)

Dobre. 

City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze

Opublikowano
4 minuty temu, Ludwes napisał:

Dobre. 

City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze

A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD

Opublikowano

Ja bym kupił i zamknąl ten ch,ujowy klub gdyby bylo mnie stac ;/ 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Cedric napisał:

Spoko, takie City dla biedaków. W każdym meczu Alonso zabija marzenia przeciwnika na uzyskanie punktów.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Zobaczymy ile pociągną opierając grę na grającym w zasadzie lewoskrzydłowego Alonso i kiwkach Hazarda, w pewnym momencie przydałby się napastnik strzelający gole, a nie tyczka w polu karnym.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD

ale ja zawsze ogladalem premier league 

xd

xd

xd

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Ja bym kupił i zamknąl ten ch,ujowy klub gdyby bylo mnie stac ;/ 

2,5 miliarda za wykupienie Chelsea... Można by założyć nowy Arsenal, który ugrałby więcej niż obecny. xd

Opublikowano

Eriksen dzisiaj bardzo slaby, w sumie jak w dwoch poprzednich meczach. Wydaje sie, ze oprocz tego jednego podania do Kane'a notuje same niedokladne podania i zalicza same straty. Pomimo tego wciaz wyglada lepiej niz tytan Pogba.