Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Kennedy, oczywiście xD

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Spóźniłem się 10 minut a tu po meczu widze. 

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Sacked in the morning tak śpiewane, że aż piłka wibruje

Opublikowano

Mourinhio to na OT już tylko kurtuazyjnie sie pojawia. Przydałoby sie wietrzenie w całym klubie, od Eda Woodwarda zaczynajac, ale pewnie wpadnie jakis trener zastępczy i byle do lata hehe. 

Opublikowano

Kur.wa, co McTominay robi jeszcze na boisku xD. Typ gra na poziomie Hazarda w 15/16 :kaz:

Opublikowano

Mou już zielony na twarzy, pier.dolone trzecie sezony

Opublikowano
8 minut temu, c0ŕ napisał:

Kur.wa, co McTominay robi jeszcze na boisku xD. Typ gra na poziomie Hazarda w 15/16 :kaz:

>cor, gdy przez 72h nie wspomniał o tym, jak w czasie X hazard grał źle

n08A8NO.jpg

Opublikowano

Dożyłem czasów kiedy bycie kibicem Man Utd boli bardziej niż bycie kibicem Arsenalu. Co za wspaniałe uczucie.

Opublikowano

Pogba out, morinho out, ed out, trzy (pipi)vy odpowiedzialne za ten obecny burdel

Opublikowano

Mourinho ta robota pewnie daje tyle samo przyjemności co mi sprzedawanie loto. Współczuję [*]

Opublikowano

Fellaini wchodzi a zachcianka Mou Fred dalej na ławie, full banter

Opublikowano

cumbag is real

Opublikowano

Martial brameczka czyli nastepny mecz na ławce żeby Psiarz chillijski mógł grać. 

Opublikowano

Niesamowita wola walki o top 6.

Opublikowano

DdI3R5I.png

xd postawiłem dla beki przy 0:2

Opublikowano

Piękna gra, duch walki i chęć zmiany wyniku. Trzeba koniecznie przedłużyć kontrakt Mourinhio. 

Opublikowano

Widzieliście ten zmysl taktyczny? Lukaku na prawym skrzydle i gramy wrzuty na Martiala /Sancheza, to byl pewniaczek ze to wypali

Opublikowano

Nie kumam, pierwsza polowa jakby klasyka gry na zmiane trenera, druga gryzienie trawy jak za fergusona z pogba grającym chyba najlepszy mecz za mourinho

Opublikowano

W szatni im powiedziano, ze Murinho zostaje a jak to s(pipi)a to wszsytkich tych gwiazdeczek sie pozbeda

Opublikowano

Mourinho:
“I go to London tonight, if it rains in London tomorrow, it’s my fault.
If there is a problem with Brexit, it’s my fault.“

Co z niego za śmieszek