Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Genialny jest:obama::wub:

Ale niech spyerdala już xd

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

W ogóle jaka akcja sklepana :obama:

Opublikowano

Przepraszam Panie Sarri, to nie Pana wina, że jest Pan stary.:s159: Ofensywnie grająca Chelsea - no do tej pory jestem mocno podjarany. Myślałem, że to niemożliwe, ale jestem jeszcze większym fanem The Blues w takiej postaci.:wub: W końcu chce się oglądać mecz, a nie tylko Chelsea.

Już miałem coś pisać o Moracie po tej zmarnowanej szansie sam na sam z bramkarze, ale na szczęście się zrehabilitował ładną podcinką.

Opublikowano

Potężny występ, Hazard to je,bane zwierze.

Opublikowano

Czekałem na mecz w którym Kepa będzie miał co robić, dzisiaj się tak stało i bramkarz zachował się bez zarzutu :notbad: Ziru to nawet asystę musi mieć nożycami. Hazard 10/10.

Mecz live city 0/10

Opublikowano

No trochę nie wyszło z tym szlagierem. Ale się ładnie tabela spłaszczyła.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałoby się tylko pisać o tym, jak wspaniały mecz zagrał Pogba i pokazał, że robi to wszystko, czego pozostałych 10 chłopa nie robi. Ale nie czas już na to. 

Jedną z najlepszych rzeczy w sytuacji Mou United jest to, że przecież dopiero ich czeka ten trudniejszy moment sezonu. W ciągu najbliższych paru tygodni zagrają na Etihad, Stamford i w Turynie. Mam wrażenie, że ludzie spodziewają się lania w tych meczach. Nudne pasywne 0-0 byłoby dla Mourinho w pewnym sensie sukcesem. Mecz z Chelsea już jutro rano.

W skrócie mówiąc, Chelsea ma Hazarda, co jest nie do zlekceważenia. Mou United będzie mieć przewagę fizyczną... może wolę walki...

Być może najciekawsze w całej dyskusji o tej drużynie jest to, że pomiędzy kontuzjami i ciągłymi zmianami właściwie nigdy już nie wiem, czego się po nich spodziewać. Mourinho zazwyczaj lubił mieć stabilne jedenastki, ale w United się ciągle nawet do tego nie zbliża. Chociaż Sarri niby dopiero zaczyna odmieniać Chelsea, to praktycznie 8 piłkarzy gra cały czas, a cała rotacja ma 14 graczy (Giroud/Morata, Pedro/Willian, Barkley/Kovaczić). W United pewnymi punktami są głównie tylko Pogba, Lukaku - oraz Luke Shaw, który właśnie podpisał nowy kontrakt. United przez następne 5 lat przeznaczy na niego może i 70 mln euro. Ależ ten koleś już miał zwrotów akcji w karierze, zapominam że ma tylko 23 lata.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

nie czas na twoje posty.

Opublikowano

Jose wydaje się być zrelaksowany, mecz układa się po jego myśli widocznie.

Opublikowano

zdecydowanie czuje się jak w domu

swoją drogą fantastyczne krycie rudigera przy golu przez pogbę

Opublikowano

no reakcja pogby bo golu swietna xd do kogo on mial pretensje?

EDIT: teraz na pwtorce w sky widze. probowal zagadywac luiza, a sam sie zagadal iksde

EDIT2: 

Edytowane przez wozek

Opublikowano

niestety Martial juz wyjansnil 

Opublikowano

Barkley ty przystojny skurczybyku :obama:

Opublikowano

potężny Ross Barkley

Morata niech już spier,dala plz

Opublikowano

ja perdole jaki fart XD No moge uradowany wracac do krecenia kebabow dla Mustafy 

Opublikowano

Skuteczność Aguero jak Milika dzisiaj, minimum hattrick powinien być, na pusta strzelil prawie w aut... 

Opublikowano

dobrze ze nie mialem go na kapitanie.

zobaczymy co pokaze KROL Z EGIPTU

Opublikowano

Po meczu Leicester-West Ham właściciel Leicester jak zwykle wsiadł do hekikoptera, wystartowali z płyty boiska, rozbił się kawałek za stadionem.

Trochę surrealistyczne.

DqihoYoXgAYPwlP.jpg

1540681473770.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Też bym tak zrobił jakbym był właścicielem Leicester.

Edytowane przez Royal