Opublikowano 7 października 20186 l Przepraszam Panie Sarri, to nie Pana wina, że jest Pan stary. Ofensywnie grająca Chelsea - no do tej pory jestem mocno podjarany. Myślałem, że to niemożliwe, ale jestem jeszcze większym fanem The Blues w takiej postaci. W końcu chce się oglądać mecz, a nie tylko Chelsea. Już miałem coś pisać o Moracie po tej zmarnowanej szansie sam na sam z bramkarze, ale na szczęście się zrehabilitował ładną podcinką.
Opublikowano 7 października 20186 l Czekałem na mecz w którym Kepa będzie miał co robić, dzisiaj się tak stało i bramkarz zachował się bez zarzutu Ziru to nawet asystę musi mieć nożycami. Hazard 10/10. Mecz live city 0/10
Opublikowano 7 października 20186 l No trochę nie wyszło z tym szlagierem. Ale się ładnie tabela spłaszczyła.
Opublikowano 19 października 20186 l Chciałoby się tylko pisać o tym, jak wspaniały mecz zagrał Pogba i pokazał, że robi to wszystko, czego pozostałych 10 chłopa nie robi. Ale nie czas już na to. Jedną z najlepszych rzeczy w sytuacji Mou United jest to, że przecież dopiero ich czeka ten trudniejszy moment sezonu. W ciągu najbliższych paru tygodni zagrają na Etihad, Stamford i w Turynie. Mam wrażenie, że ludzie spodziewają się lania w tych meczach. Nudne pasywne 0-0 byłoby dla Mourinho w pewnym sensie sukcesem. Mecz z Chelsea już jutro rano. W skrócie mówiąc, Chelsea ma Hazarda, co jest nie do zlekceważenia. Mou United będzie mieć przewagę fizyczną... może wolę walki... Być może najciekawsze w całej dyskusji o tej drużynie jest to, że pomiędzy kontuzjami i ciągłymi zmianami właściwie nigdy już nie wiem, czego się po nich spodziewać. Mourinho zazwyczaj lubił mieć stabilne jedenastki, ale w United się ciągle nawet do tego nie zbliża. Chociaż Sarri niby dopiero zaczyna odmieniać Chelsea, to praktycznie 8 piłkarzy gra cały czas, a cała rotacja ma 14 graczy (Giroud/Morata, Pedro/Willian, Barkley/Kovaczić). W United pewnymi punktami są głównie tylko Pogba, Lukaku - oraz Luke Shaw, który właśnie podpisał nowy kontrakt. United przez następne 5 lat przeznaczy na niego może i 70 mln euro. Ależ ten koleś już miał zwrotów akcji w karierze, zapominam że ma tylko 23 lata. Edytowane 19 października 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20186 l Jose wydaje się być zrelaksowany, mecz układa się po jego myśli widocznie.
Opublikowano 20 października 20186 l zdecydowanie czuje się jak w domu swoją drogą fantastyczne krycie rudigera przy golu przez pogbę
Opublikowano 20 października 20186 l no reakcja pogby bo golu swietna xd do kogo on mial pretensje? EDIT: teraz na pwtorce w sky widze. probowal zagadywac luiza, a sam sie zagadal iksde EDIT2: Edytowane 20 października 20186 l przez wozek
Opublikowano 20 października 20186 l ja perdole jaki fart XD No moge uradowany wracac do krecenia kebabow dla Mustafy
Opublikowano 20 października 20186 l Skuteczność Aguero jak Milika dzisiaj, minimum hattrick powinien być, na pusta strzelil prawie w aut...
Opublikowano 20 października 20186 l dobrze ze nie mialem go na kapitanie. zobaczymy co pokaze KROL Z EGIPTU
Opublikowano 27 października 20186 l Po meczu Leicester-West Ham właściciel Leicester jak zwykle wsiadł do hekikoptera, wystartowali z płyty boiska, rozbił się kawałek za stadionem. Trochę surrealistyczne. Edytowane 27 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 28 października 20186 l Też bym tak zrobił jakbym był właścicielem Leicester. Edytowane 28 października 20186 l przez Royal