Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Aż zapachniało poprzednim sezonem. 

Śmiechem żartem jeszcze w top 4 skończą. 

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

(pipi)a, powątpiewałem w projekt OGS No ale co mogę napisać. 

You are my Solskjær ❤️❤️

ole-gunner.jpg

Opublikowano

Czuje dume, mial ferguson pakt z diablem i przerzucil to na swojego padawana, united wraca

Opublikowano

No i kolejny zespół bez menadżera. Dziwi mnie trochę ze Wagner sam zrezygnował, no ale Teriery mają ten sezon już całkowicie spisany na straty. Teraz mecze z czołówką więc i tak pewnie w plecy będzie. 

Opublikowano

polecam poczytać całą nitkę, pyerdolony virgin unai xD 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Heh, Emery wydaje się być.. dość specyficzny trenerem. Mam początku ta mocna seria bez porażki, a teraz już się wszystko im (pipi)ie na głowy. No ale Oezil, którego profil wysledozno na necie i koleś ma problemy z gierkiami, tez przykładem nie świeci. Imo powinni się go pozbyć wcześniej i hajs z jego tygodniówki przeznaczyć na np. Ramseya

no i kolejna burza w Londynie 

Opublikowano

Fajny mecz między Wolves a Leicester, fajne brameczki siadają, choć po pie3rwszej połowie Leicester wzięło się do roboty bo przegrywało 2:0 i już mamy 2:2

Koniec meczu 4:3 :banderas:

Edytowane przez SG1-ZIELU

Opublikowano

co za szczur

Opublikowano

W Liverpoolu też mecz niczego sobie :notbad:

Opublikowano

Za 10min zapraszam na pogromik na Emirates :cool: :lapka:

z cyklu smutne wiadomości - r/soccerstreams zamknięte :nosacz2: najlepsze źródło sznurków do meczyków [‘]

Opublikowano

To jest tymczasowe, będą musieli się zwijać z Reddita raczej, na jakąś nową stronę, zobaczymy. Na razie tylko zmienili nazwy.

Chelsea cała się dała wcisnąć, począwszy od kolejnych strat Hazarda, to nie obrona moim zdaniem nawala. Właściwie średnio zaskakujące, biorąc pod uwagę formę Chelsea od jakiegoś czasu.  Trochę liczyłem, że zobaczę Giroud na taki mecz. Wrzutki na Hazarda nie wyglądają na oko dobrze... Czy to będzie ten jeden mecz na rok, gdy Hazard gra słabo i potem krytycy mają pożywkę że wcale nie jest taki najlepszy?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano
1 godzinę temu, c0ŕ napisał:

co za szczur

Bardzo chcą przepchnąć drużynę Kloppa w tym sezonie xd

Komicznie wygląda ten Kante na 9 xD

Opublikowano

Kante to chyba gra wyżej od Hazarda :pawel:

Te wrzutki Alonso na Edena/Kante/Pedro no ja (pipi)e 

Opublikowano

Obrona czelsi przy tym wolnym i ten strzal barkiem w okno xD Ekstraklasa pelna geba

Opublikowano

I cyk dwojeczka

Opublikowano

Można już iść się nayebac :yakubu:

Opublikowano

Od Sarriego wszyscy oczekiwali chociaż sensu taktycznego, a tutaj kolejny beton po Mourinho i Conte xd