Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano
1 godzinę temu, Kalel napisał:

przeciętni zawodnicy (Kepa)

xdddd 

• Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1334

• ogqozo

1281

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1135

Opublikowano
25 minut temu, ragus napisał:

xdddd 

Oglądałem kilka meczy Chelsea w tym sezonie no i koleś nie jest tak dobry jak Tibo, często popełnia głupie błędy. No ale mówię - nie oglądałem tak dużo meczy Chelsea.

Opublikowano

Poziom Czibo to to jeszcze nie jest, ale generalnie świetny bramkarz. 

Opublikowano (edytowane)

Rok umowy dla Pedro

Rok umowy dla Williana

Rok umowy dla Luiza 

Przedłużenie wypozyczenia grubasa

Damy radę :ragus:

Edytowane przez hav7n
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

xd

chyba pora zmienić upodobania

jak dobrze, że klub zabezpieczył się przed tym takimi transferami jak:

1. pulisic

2....

Edytowane przez ragus
Opublikowano
19 minut temu, ragus napisał:

barcelona też miała bana, a jakie sukcesy!!!1111

ty no na luzie się odwołają, i tak kilka razy i zrobią zakupy tylko będzie gorzej kasowo bo ciągnąć będą chcieli wszyscy z czelski

Opublikowano (edytowane)

Pep Guardiola na konferencji przed finałem Cacao: "Chelsea ma niesamowicie profesjonalnych graczy, oni są dumni i postarają się jutro dodatkowo, żeby się odegrać. (...) Gdy ich pokonaliśmy 6-0, cieszyłem się, ale po przemyśleniu sprawy, wolałbym, żeby to nie było 6-0".

Ała.

Już jutro albo łysy, albo najgorszy trener świata wsadzą do gabloty TROFEUM. Jeśli dobrze liczę, na razie Guardiola ma ich w karierze 42, a Sarri 0. Bukmacherzy chyba czytają internet, bo widzą City jako dość solidnego pewniaka. Kurs na TROFEUM dla Chelsea to 3,50, a na ich wygraną w obrębie 90 minut - prawie 6. Oczywiście stawiam na Chelsea. Małą kwotę...

Wcześniej o godz. 15 angielski klasyk, czyli Kloppo na Old Trafford. Man United pokonało Tottenham, ale nadal jestem zdania, że więcej w tym było szczęścia niż poziomu. Oczywiście, grają nieźle, ale Liverpool ma już za sobą serię kontuzji i powinien być najlepiej przygotowany do meczu od dawna. W Man United raczej nadal będą pauzować Martial i Lingard, choć fakt, że grając Lukaku i Matą udało im się pokonać Chelsea. Walka o 4. miejsce jest zacięta, więc ten mecz będzie miał spore znaczenie dla Solskjaera. Jeśli z kolei Liverpool przegra - to po 10 kolejkach na szczycie straci pozycję lidera, która wydawała mi się tak bezpieczna. Rashford kontra Van Dijk, Pogba kontra Milner - będzie gorąco.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Udalo się z Sarrim, udało się z Poche ale jeśli United da się zdominować w środku pola to będzie po zawodach. W meczu z Chelsea Ole poświecił swój styl gry na rzecz diamencika z Matą co pokazuje ze jest w miarę elastycznym trenerem. Na nic się nie nastawiam, brałbym remis w ciemno.