Kalel 3 634 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Cytat Sarri on Sky Sports: "We played a very good match. There was a misunderstanding because on radio I unterstood there was a problem and the goalkeeper had a cramp and was not able to go to the penalties. The goalkeeper said there was no problem and he was right. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Cała sytuacja wygląda na jakiś zaginiony skecz z The Benny Hill Show. Brakowało tylko, żeby na końcu Sarri gonił młodego Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Dobrze ze nie grali na jakims orliku bo by mu bankowo sarri pata na oku zgasil za taką akcje xddd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Godzinę temu, Kalel napisał: Mnie zastawia też co Luiz mu mówił, bo na pewno nie wyglądało to jakby zachęcał Hiszpana do zejścia a ciągle coś na ucho mu (pipi)ił. Pewnie żeby nie schodził bo je,bać starych ch,ujow xd z Blanckiem w PSG też tak zrobił. W takich momentach cieszę się, że wolę ten fajniejszy klub z Londynu Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) @_Be_ Jako prawilny patriota kibicujesz Młotom ofc https://streamable.com/3fank?fbclid=IwAR0TyAYk-pBMKyqWgRUC4xMmK7peD6e9GUE_o9LHQZSEgJo4IWf9YqG-IgE Edytowane 24 lutego 2019 przez Kalel 1 Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Co się tam odyebalo z tym GK? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 No cóż, każdemu klubowi przytrafia się prędzej czy później banter era. Pora na Chelsea. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 gruby temat, a gościu ile ma 18-19 lat? Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 To byłoby zbyty absurdalne i na spokojnie kupuję tłumaczenie pomeczowe Sarriego. Kepa sygnalizował jakieś problemy fizyczne, Sarri chciał go ściągnąć, bo nie chciał, żeby karne bronił bramkarz z urazem, później Kepa kciukiem pokazywał, że wszystko OK, do Sarrriego podszedł lekarz, potwierdził i Sarri się uspokoił. Bo wcześniej jak każdy myślał, że Kepa pomimo urazu chce zostać na boisku, a Sarri chciał wpuścić Caballero tylko ze względu na wcześniejsze informacje. Przecież Arrizabalaga siedział pod bramką z urazem dłuższą chwilę. Wszystko pasuje, Caballero nie miał być zmiennikiem na karne. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Tak? To czemu niby Sarri był taki wściekły, walnął pięścią w fotel na ławce i prawie poszedł do szatni? Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Teraz, lukas_k96 napisał: Tak? To czemu niby Sarri był taki wściekły, walnął pięścią w fotel na ławce i prawie poszedł do szatni? Bo nie wiedział, że bramkarzowi już nic nie dolega i uspokoił się dopiero jak podszedł lekarz i potwierdził. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Dobra, dobra, po prostu nie chcą robić afery na zewnątrz i dają bajki do mediów, że wszystko jest OK. W szatni pewnie było i będzie jeszcze gorąco przez dłuższy czas. Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) Teorie spiskowe zawsze cieszyły się powodzeniem, więc nie dziwi mnie podział na tych, którzy wierzą trenerowi i zawodnikowi i tych, którzy wiedzą lepiej, bo tak. Takich rzeczy nie utrzyma się w tajemnicy, a większy dym by się zrobił, gdyby właśnie wypłynęło to po czasie. Niby jaki interes ma Chelsea w bronieniu Kepy? Ukaraliby go finansowo + parę meczów na przemyślenie zachowania, albo tylko finansowo + oficjalne przeprosiny i wtedy strata żadna. Edytowane 24 lutego 2019 przez Gość Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 nieporozumienie, zbieg okoliczności, a po meczu Kepa puszcza oczko do kamery. No tak średnio bym powiedział. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Ta nieporozumienie Kepa 2 minuty pokazywał okejke że mu nic nie jest a Sarri i tak chciał Caballero wprowadzić, na pewno się nie dogadali, po meczu poszli na szluga pod prysznic i już wszystko w porządku. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Tak było, nie ściemniam. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 5 godzin temu, Bartg napisał: Ta nieporozumienie Kepa 2 minuty pokazywał okejke że mu nic nie jest a Sarri i tak chciał Caballero wprowadzić, na pewno się nie dogadali, po meczu poszli na szluga pod prysznic i już wszystko w porządku. okejka -> chcę zostać na boisku, nie schodzę, jakoś dam radę z kontuzją okejka -> wszystko ze mną w porządku, mogę grać, nic mi nie dolega Nie widzę powodu, żeby nie wierzyć tłumaczeniom Sarriego i Kepy, bo ciężko znaleźć coś nieścisłego w ich tłumaczeniach pomeczowych. No ale wy tam byliście na miejscu, siedzieliście na ławce obok Sarriego i kilkunastu/kilkudziesięciu innych osób z klubu i wiecie lepiej. Niektórym to żal widocznie, że taka fajna aferka okazała się burzą w szklance wody. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 popatrz jak Sarri się uruchomił. To nie była radośc spowodowana tym, że Kepa jest w stanie zagrać. Sarri zdał sobie sprawe jak go piłkarze nie szanują. Teraz kilka porażek i Mou czy tam kto inny będzie musiał się w tym gó.wnie taplać. (pipi)a w Manchesterze tez piłkarze byli ponad trenera i ponad klub. W dupach sie poprzewracało poprostu. Kiedyś Beckham dostał korkiem od Fergusona i out. Później Van Nistelrooy spruł się do Krystyny i też wypad. A to nie były byle szczurki. To był top topów ale SAF wiedział, jak się zachować w takich sytuacjach. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 25 lutego 2019 Opublikowano 25 lutego 2019 Krzyhu ma rację, reszta blefuje. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 (edytowane) Ciężka sprawa. Na pewno to rzucanie się ze wściekłości Sarrego nie wyglądało jakby mówił "hehe, nasz kochany Kepa nie jest kontuzjowany i może nadal grać, a to dobre wieści". Ale różne rzeczy z zewnątrz różnie wyglądają (może sobie pomyślał, że koleś chce grać mimo kontuzji, czy jak to idzie w tej wersji). To, że klub oficjalnie ogłosił, iż Kepa dostał karę w wysokości setek tysięcy funtów - też brzmi, jakby sami nie wiedzieli, na czym stanęło. Nie muszę dodawać, że koleś wygląda jak wymoczek i jest niesamowicie drogi - chyba najdroższy bramkarz na świecie. Wieloznaczna sytuacja. Zapewne nigdy nie poznamy prawdy. Edytowane 26 lutego 2019 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 26 lutego 2019 Opublikowano 26 lutego 2019 (edytowane) 16 minut temu, ogqozo napisał: Ciężka sprawa. Na pewno to rzucanie się ze wściekłości Sarrego nie wyglądało jakby mówił "hehe, nasz kochany Kepa nie jest kontuzjowany i może nadal grać, a to dobre wieści". To rzucanie się Sarriego było PRZED tym jak zakumał, że zachowanie Kepy nie oznacza "mam kontuzję, ale i tak będę grał", a oznacza "nic mi już nie dolega, jestem w 100% zdrowy i nie musisz mnie zmieniać". Widać, że było tam wielkie zamieszanie, już samo prawie-wyjście do tunelu i powrót na to wskazują. Oczywiście nie jestem pewny i niczego nie wykluczam, ale z tego co dostępne dedukuję, że tak właśnie było - słaba komunikacja. Kara? Oficjalne tłumaczenia były, ale jednak jeśli jesteś wzywany do zmiany to wypadałoby przynajmniej się pofatygować do linii i szybko wyjaśnić, bo przecież zmiana MOGŁABY (choć z tego co mówił trener nie była) być podyktowana nie tylko problemami fizycznymi. Naprawdę nie wierzę, że taki Kepa mógłby umyślnie postawić się trenerowi. Czy Ibrahimović kiedykolwiek zrobić coś takiego? A gdzie Hiszpanowi do niego? Edytowane 26 lutego 2019 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi