Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1333

• ogqozo

1280

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1135

• 2 tygodnie później...
Gość _Be_
Opublikowano

Fajna, ale ku,rwa jest tak abstrakcyjna, że nie wiem. Z tym pólnocnym Londynem to już ich poniosło :kaz: No ale stroje klasa światowa, te żółtą to sobie zamówię jak ja pier,dole. 

NINTCHDBPICT000492101407.jpg?strip=all&w

Opublikowano

Powrót legendy! Dla mnie jako sympatyka Chelsea to świetna informacja. Z jednej strony trudny moment, bo nie można kupować nowych zawodników, z drugiej to też dodatkowy czas dla Lamparda na zbudowanie drużyny, sprawdzenie młodzieży itd. 

Opublikowano

Żaden transfer do klubu nie jarałby mnie tak jak powrót Lamparda w roli trenera. Mocno osłodziło mi to odejście Hazarda i teraz zamiast martwić się jego odejściem przed startem nowego sezonu, z niecierpliwością wyczekuję, co z Chelsea wyczaruje Frank. W końcu będziemy mieli okazję obserwować młodzież dostającą prawdziwą szansę na zaistnienie w pierwszym zespole. Ciekawe jak się Mount i Abraham spiszą, Tomori też pewnie dostanie się do pierwszego zespołu, no i może w końcu Batman zaistnieje mocniej po odejściu Higuaina i zakazie transferowym.

Opublikowano

Nie bez powodu. Arsenal i tak nie chce przedłużyć z nim kontraktu, ma 33 lata, a dostał satysfakcjonującą, obowiązującą do 2022 roku ofertę od Bordeaux i po prostu nie chce czekać, aż się rozmyślą. Skoro go nie chcą, to po co ciągają go po jakimś tournee?

Opublikowano

Raczej chcą (bo i tak nie mają wyboru xD) ale nie chcą podpisywać pewnie z nim długiego kontraktu (w grę pewnie wchodzi roczne przedłużenie) 

Gość ragus
Opublikowano

Próba kradzieży samochodu Ozila zakończyła się wpier,dolem od Kolasinaca. Złodziej miał nóż.

A co tam u was?

Gość ragus
Opublikowano
Cytat

Either Kolasinac is one of the toughest motherfuckers around, or playing for Arsenal really makes you want to die.

xd