Kalel 3 634 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 W zeszłym roku się nie załapałem, podskoczyłem do lokalnego Empika dzień później i powiedzieli że odesłali. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 O dobrze, że przypomnieliście, zajde do empiku dziś. A ten liga FPL forumowa na ten rok jest odnowiona? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Wydaje mi się, że w kioskach, które dostają gazety z Kolportera, piątkowe zwroty oddają dopiero w sobotę, ale ręki sobie nie dam uciąć Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 7 minut temu, _Be_ napisał: O dobrze, że przypomnieliście, zajde do empiku dziś. A ten liga FPL forumowa na ten rok jest odnowiona? Admin odnowił ligę. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 1. Arsenal 2. City 3. Czelska 4. United . . . 20. KFC oby tak 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 No to Sane można FPL wywalić Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 jestem realistą ale chciałbym wierzyć że 3.Arsenal Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Xhaka kapitanem xD gg go next Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 3 godziny temu, Grabek napisał: Xhaka kapitanem xD gg go next Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Pięknie się zaczyna marsz po tytuł Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Oj (pipi)a, na tle beniaminka forma jest okrutna Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 1. City 2. Live 3. Frankieball 4. Spurs Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, Grabek napisał: 1. Arsenal 2. City 3. Czelska 4. United . . . 20. KFC oby tak dzięki mordo Edytowane 9 sierpnia 2019 przez ragus Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Wiem ze to tylko Norwich, ale Liverpool nie wygląda tak dobrze w obronie jak rok temu. Zdecydowanie spodziewałem się solidniejszego występu. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 1 godzinę temu, Welna napisał: Oj (pipi)a, na tle beniaminka forma jest okrutna No ale te dwie pierwsze dwie bramki to sobie sami strzelili. Po trzeciej kompletnie przestali grać, a szkoda, bo nie wyglądali źle i próbowali pograć piłka (choć w drugiej się obudzili i i dobrze). Ten Buendia to ciekawy zawodnik. 1 Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 (edytowane) Wiesz, że to jest machina, jeśli w meczu otwarcia Divock Origi wychodzi w jedenastce na miejsce Sadio Mane i gra świetny mecz. No bestia nagle, już przy 4-0 Henderson powinien strzelić po jego przeostrej akcji (a potem sam z Firmino przekabacił bardzo prostą dobitkę). Oczywiście to najmniej solidny ofensywny gracz w Liverpoolu, ale Kloppowi wystarcza i to robi wrażenie. Taki Mourinho jakby go wystawiał to by płakał, że nie ma kasiory na graczy. "What a shit game to start with", miał opisać ekscytację przed angielskim debiutem Sebastien Haller. "Mam nadzieję, że dotknę dziś piłki". To chyba podsumowuje nastroje przed meczami z City u każdej ekipy 7-20. Nawet WHU, które znowu dokonało imponujących zakupów, ściągając Hallera i Pablo Fornalsa. Czy ci wypalą i okażą się gwiazdami na miarę Felipe Andersona? ...Pewnie nie dziś, ale to by był argument w walce o prestiżowe 7. miejsce! Zwraca też uwagę fakt, że udało się zatrzymać w klubie Declana Rice'a, który już w wieku 20 lat jest widziany jako potencjalny filar reprezentacji Anglii. Linia pomocy i ataku WHU wygląda doprawdy intrygująco na dzisiejszy mecz, no i mają jednego z najlepiej broniących bramkarzy w lidze. Edytowane 10 sierpnia 2019 przez ogqozo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Ciężki dzień dla Fabiańskiego na razie 0-4 . Tak po ludzku szkoda chłopaka Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Sterling to (pipi)ana bestia jest. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 No to Aston Villa ma wejście smoka ,robi się ciekawie Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Ależ zrobili jakby napisaną pokazówkę, ile znaczy Eriksen dla tej ekipy. Niejedyny piłkarz, którego brakowało (nie grali przecież Son, Vertonghen, Davies, Alli...), ale to, co robi Eriksen w Tottenhamie, trudno jest zastąpić kimkolwiek innym. Nie zrobi tego Ndombele (to musi być jego pierwszy gol z takiej odległości w karierze), i wątpię, że Lo Celso. Ludzie szukają go, by robić akcje, jest prowodyrem ich ofensywy. Oj, wielki ból dla Tottenhamu, że Duńczyk nie chce przedłużyć kontraktu. Ogólnie nastawiam się na taki sezon, że ta czołowa trójka będzie dominować słabiaków i ich lać. Przynajmniej jeśli Eriksen zostanie... Dziś ciekawiej, bo zagrają ekipy bardziej kryzysowe. Zwłaszcza Arsenal moim zdaniem ma w tym sezonie ciśnienie, by uniknąć beki. Sytuacja w Chelsea i United ułożyła się idealnie tak, żeby to Arsenal wydawał się być faworytem na upragnione 4. miejsce - którego, mimo żartów, nie zajął wcale od sześciu lat. Kanonierzy też zaczynają sezon z imponującą listą kontuzji, ale w tej sytuacji to nie wystarczy. Fani, mam wrażenie, ogólnie raczej wierzą jeszcze w Emery'ego, aczkolwiek trudno powiedzieć, za co dokładnie i gdzie to zmierza. Humoru dodaje fakt, że do wyprzedzenia Chelsea kluczowy ma być gracz, który odszedł z Chelsea, bo chyba by tam za wiele nie grał. Ale z takim tercetem jak Pepe, Lacazette i Aubameyang, nawet z taką obroną Arsenal musi czuć, że to jest ten sezon... ich sezon... kiedy wreszcie zajmą 4 miejsce... Edytowane 11 sierpnia 2019 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi