Kalel 3 634 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Dobra, United drugie, możemy kończyć ten sezon Premier League. Ze stadionu Old Trafford żegna państwa Dariusz Szpakowski i Włodzimierz Szaranowicz. Zapraszamy na anteny TVP 2 gdzie zaraz rozpocznie się festiwal pieśni piwnej. Harry Maguire is @premierleague Man of the Match on his @ManUtd debut • 7 clearances - most in match • 4 interceptions - most in match • 86% passing accuracy• Dribbled past no times Edytowane 11 sierpnia 2019 przez Kalel Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Lukaku? A po co to komu ! Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 12 minut temu, Wojtas1986 napisał: Lukaku? A po co to komu ! Teraz kibice Interu będą cieszyć się z tego, że gra u nich. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 ARRY MAGŁAJA HE'S FUCKIN MASSIVE Ciekawe jak sprawdzi się obrona United z jakimś powaznym przeciwnikiem, ale no trochę bolesnie się na to patrzyło jak tam w przeciągu paru minut kilka zabójczych kontr i wyśmiewany Solsza zrobił 4:0. Boli, że w Fifie mi zabrali Lukaku bo to był CZOŁG. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 13 godzin temu, adasiulko napisał: Teraz kibice Interu będą cieszyć się z tego, że gra u nich. Na bank xD Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 6 minut temu, _Be_ napisał: ARRY MAGŁAJA HE'S FUCKIN MASSIVE Ciekawe jak sprawdzi się obrona United z jakimś powaznym przeciwnikiem, ale no trochę bolesnie się na to patrzyło jak tam w przeciągu paru minut kilka zabójczych kontr i wyśmiewany Solsza zrobił 4:0. Boli, że w Fifie mi zabrali Lukaku bo to był CZOŁG. Za tydzień w poniedziałek test na wyjeździe z Wilkami. Kolejny mecz z big6 30 września na Old Trafford z Arsenalem, a dwie kolejki później też u siebie z Liverpoolem. 1 minutę temu, _Be_ napisał: Na bank xD On był zły i nie był zły. Jak przychodził to był drugi strzelec ligi w ostatnich 5 latach po Kunie. Ale strzelał tylko z zespołami spoza big6 i był drewniany, czasem jak mu piłka odskakiwała przy przyjęciu w polu karnym to nerw szarpał. Greenwood ma szansę być dużo lepszym napastnikiem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 No dla mnie Lukaku w United to flop, chłop się nadaje na Evertony być moze i pastuchową lige Włoską ale takiego napadziora jak mieli w Interze czyli Icardiego zastępowac wozem z weglem? Nie mieli wyboru ale i tak potęznie downgrade wjechał. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 https://transfery.info/aktualnosci/gangsterzy-obrali-za-swoj-cel-ozila-i-kolasinaca-pilkarze-arsenalu-z-calodobowa-ochrona/127572?fbclid=IwAR1XUTwDB1poCZXkl-RV64FzevmsYq6fwEzU5pq1ZvLnLEZEZALW6fVRDh8 tymczasem, w Arsenalu mogą wlecieć transfer requesty. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 23 minuty temu, _Be_ napisał: No dla mnie Lukaku w United to flop, chłop się nadaje na Evertony być moze i pastuchową lige Włoską ale takiego napadziora jak mieli w Interze czyli Icardiego zastępowac wozem z weglem? Nie mieli wyboru ale i tak potęznie downgrade wjechał. Jeszcze będą płakać po Icardim. On jest co najmniej poziom wyżej niż Lukaku tylko z głową coś nie teges. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 49 minut temu, _Be_ napisał: ARRY MAGŁAJA HE'S FUCKIN MASSIVE Ciekawe jak sprawdzi się obrona United z jakimś powaznym przeciwnikiem, ale no trochę bolesnie się na to patrzyło jak tam w przeciągu paru minut kilka zabójczych kontr i wyśmiewany Solsza zrobił 4:0. Boli, że w Fifie mi zabrali Lukaku bo to był CZOŁG. Dobra dobra, na następnych zawodach już z Rudigerem i Kante ich pokonają! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 32 minuty temu, _Be_ napisał: No dla mnie Lukaku w United to flop, chłop się nadaje na Evertony być moze i pastuchową lige Włoską ale takiego napadziora jak mieli w Interze czyli Icardiego zastępowac wozem z weglem? Nie mieli wyboru ale i tak potęznie downgrade wjechał. Koleś przyjechał z mundialu z nadwagą, chciał dopakować mięśnie a w ostateczności stracił całą szybkość. Do tego fatalne przyjęcie i zwichrowany celownik. Lukaku to taki napastnik żeby się z Burnley szarpać w polu karnym, no ale nie na granie w topowym klubie. Ale chciałbym wierzyć że go Conte odblokuje. Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 (edytowane) Akurat najlepszy mecz, jaki Lukaku zagrał w ostatnich latach, to przeciwko Paris Saint-Germain, mistrzowski pokaz który ostatecznie niewiele dał w LM, ale wywołał kompletną burzę w Paryżu. Koleś był świetny w kadrze, w Europie, w Lidze Mistrzów (rok temu). Lukaku jest napastnikiem dla każdego, jeśli dostanie kilka okazji na mecz, no ale w ostatnich czasach United było w stanie bardziej dać tak gdzieś jedną na mecz, a często ich opcje strzału na bramkę ograniczały się do odpalania przez Pogbę z 30 metrów, bo nie mieli żadnego wejścia. Jeśli Rashford na "dziewiątce" będzie co mecz strzelał dwa gole, to może uznam, że Lukaku nie pasował, a nie że dla tej ekipy, tak jak grała w zeszłym sezonie, nikt by na ataku nie grał dobrze. Lukaku z marnymi 12 golami nadal był ich najlepszym strzelcem z gry w sezonie (a grał mniej niż Rashford). Albo odliczmy w ogóle wszystkie stałe fragmenty, tylko gole z żywej akcji: Lukaku zdobył ich 8 w sezonie, nadal najwięcej w zespole (Rashford 5 goli z pozycyjnego i 3 z kontry). Edytowane 12 sierpnia 2019 przez ogqozo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 2 minuty temu, ogqozo napisał: Jeśli Rashford na "dziewiątce" będzie co mecz strzelał dwa gole, to może uznam, że Lukaku nie pasował, a nie że dla tej ekipy, tak jak grała w zeszłym sezonie, nikt by na ataku nie grał dobrze. Tam raczej teraz Martial będzie na 9. A co do Lukaku to bardzo mi się podobał na MŚ w trio z KdB i Edenem zagrali jeden z najlepszych meczy jakie widziałem przeciwko Brazylii i bardzo przyjemnie sie patrzylo jak Lukaku potrafil wziąć na siebie ciężar gry. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 2 minuty temu, ogqozo napisał: Akurat najlepszy mecz, jaki Lukaku zagrał w ostatnich latach, to przeciwko Paris Saint-Germain, mistrzowski pokaz który ostatecznie niewiele dał w LM, ale wywołał kompletną burzę w Paryżu. Koleś był świetny w kadrze, w Europie, w Lidze Mistrzów (rok temu). Lukaku jest napastnikiem dla każdego, jeśli dostanie kilka okazji na mecz, no ale w ostatnich czasach United było w stanie bardziej dać tak gdzieś jedną na mecz, a często ich opcje strzału na bramkę ograniczały się do odpalania przez Pogbę z 30 metrów, bo nie mieli rozegrania. Jeśli Rashford na "dziewiątce" będzie co mecz strzelał dwa gole, to może uznam, że Lukaku nie pasował, a nie że dla tej ekipy, tak jak grała w zeszłym sezonie, nikt by na ataku nie grał dobrze. Czyli do Barcy idealny. Cytuj
ogqozo 6 576 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 (edytowane) Patrząc na wczoraj, zakładam, że Rashford to bardziej środkowy napastnik. Na pewno będzie wymiennie, ale wygląda to tak, że obaj chcieliby grać na środku, lecz to Martial mniej traci na lewym skrzydle, jego przewaga indywidualna nad Azpilicuetą była przez dłuższy czas jedną z niewielu przewag United. Można sobie cały mecz skipować, ile razy Hiszpan go gubił. Ok, akurat on chyba gubił każdego, ale Martial lepiej to wykorzystywał. Edytowane 12 sierpnia 2019 przez ogqozo Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Wczoraj to Rashford się z Martialem wymieniali na lewym skrzydle. Jesse i Periera środek i prawa strona. A co do Lukaku, no to kolesiowi ewidentnie dobrze zrobi zmiana otoczenia. No i United potrzebuje kogoś do środka na teraz. Mam nadzieje że wbiją po kogoś konkretnego przy najbliższej możliwej okazji. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 14 minut temu, Kalel napisał: Wczoraj to Rashford się z Martialem wymieniali na lewym skrzydle. Jesse i Periera środek i prawa strona. A co do Lukaku, no to kolesiowi ewidentnie dobrze zrobi zmiana otoczenia. No i United potrzebuje kogoś do środka na teraz. Mam nadzieje że wbiją po kogoś konkretnego przy najbliższej możliwej okazji. Moim zdaniem potrzeba dwóch. Szybki i zwrotny defensywny pomocnik i box to box. Matica sprzedać do Chin. Na dm niezły był Gueye z Evertonu i w miarę tani, ale już nie aktualne. Ndidi z Lejczester byłby ok. Znając życie to będą starać się o Rice'a z Młotów, ale on będzie bardzo drogi. Co do box to box nie mam koncepcji. Żałuję że Ndombele do nas nie trafił. Cytuj
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Wilfried Bony w wieku 30 lat pozostaje bez klubu po wygaśnięciu kontraktu ze Swansea i trenuje z angielskim czwartoligowcem. Pomyśleć, że jeszcze w 2017 roku grał w City, ależ się stoczył. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Myślę, że ten sezon będzie dla United bardziej udany niż poprzedni i wskoczą do top4. To co mówi OGS trzyma się kupy i mimo, że to dopiero początek to Martial może odżyć dzięki temu, że nie ma Lukaku. Dzięki transferom obrona na pewno będzie bardziej szczelna. Wan-Bissaka prezentuje się tak dobrze jak Valencia w najlepszych latach a Maguire wszedł w mecz jak pro, zero stresu, zero prądu, jeszcze tylko asysty mu zabrakło... Największym mankamentem jest pomoc. Brakuje zawodnika jak Herrera. Pogba gra na pół gwizdka (mimo to daje asystę i tworzy okazje). Ciekawy jestem czy będzie coś sensownego z młodzików Chonga i Gomesa. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Gomes jest obiecujący. Szybki, przebojowy, potrafi dryblować, grać niekonwencjonalnie. Pokazał to w preseason. Moim zdaniem on powinien grać a nie paralityk Lingard. Mata to fajny człowiek, ale jako piłkarz już stary i za wolny na PL. On i Lingardinho zabierają miejsce Gomesowi. Co do Chonga mam obawy. On fizycznie może nie nadawać się do tej ligi, bo technicznie i wizją gry jest całkiem ok. Zobaczymy, czas pokaże, ale ja więcej szans daję Gomesowi. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 16 sierpnia 2019 Opublikowano 16 sierpnia 2019 (edytowane) Najpierw połamał się Alisson, a teraz Adrian. Nie ma co wesoło, dla graczy posiadaczy FPL również. Edytowane 16 sierpnia 2019 przez adasiulko Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Sędziowie nowych przepisów nie ogarniają xd Poziom tej dupeczki z Superpucharu Europy to to nie jest. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Burnley lepiej gra w gała na emirates, trochę jestem zaskoczony. Nie wiem tylko czy są tak mocno, czy Arsenal daje po sobie tak jechać. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Ceballos kozak, ale ta obrona Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 17 sierpnia 2019 Opublikowano 17 sierpnia 2019 To ta babka, która dała Chelsea karnego po symulce Abrahama, a później nie nakazala powtórzyć decydującego karnego, kiedy Adrian wyszedł nogami z linii przed uderzeniem? Ceballos jak już ma piłkę to świetnie się go ogląda, gorzej, gdy musi bronić. Niemal ciągle wchodzi na raz, tak jak przy tej straconej bramce. Aha, pierwszy raz widzę tego Willocka, ale chłopak umie grać. W pewnych momentach troszkę mi przypomina Ndombele. Ogólnie cała pomoc Arsenalu wyglada spoko, dobre chłopaki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi