Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Wszyscy żyją superligą, a tymczasem 

BREAKING: Jose Mourinho sacked by Tottenham, per the Telegraph

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Chlop co kontrakty se podpisuje to tylko wypada sie uklonic

Opublikowano

Ja się teraz zastanawiam czy w ogóle ktokolwiek odważy się z chłopem podpisać kolejny kontrakt jak gość ma wymagania z kosmosu, a efekty minimalne + rozpierdzielony zespół po jego rządach. 

Opublikowano

Ten Levy to podpisał? 30 milionów funtów dla Żoze? A piszą że niby taki zajebisty, mądry i nie daje się robić w huja.

Opublikowano

Wielkie zaskoczenie, bo Mourinho znów zawiódł... Ciekawe czy ktoś jeszcze nabierze się na magię The Special One. 

Opublikowano

Kluby Superligi Liverpool i Chelsea na remis . Dziś City i Tottenham a jutro Leicester mam nadzieję odjedzie goniącym go drużynom bo liczę na ich miejsce na podium .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy Moder naprawde od czasu przejscia do PL i kilkunastu wystepow ma tylko i wylacznie jedna asyste czy cos zle wyczytalem? xd Jak mu idzie wogole?

Opublikowano

nie gra na sowiej nominalnej pozycji czyli środek pomocy, a na lewym skrzydle. Biorąc pod uwagę występy polskich "piłkarzy" w PL z pola radzi sobie nieźle.

Opublikowano

A, to luz. Myslalem ze gra na sowiej pozycji i przy sprawdzaniu mial zero statsow. Juz sie balem ze Moder jak wielu innych wyjechalo za granice i tam w pizdu nie dalo rady i po karierze

Opublikowano

jest jeszcze za wcześnie by mówić że będzie dobry na PL, jak i za wcześnie by wróżyć mu kariery typu Wolski czy Furman, z powrotami z podkulonym ogonem do Ekstraklapy 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta bramka Allisona w 94 minucie :banderas:No dawno tak nie podskoczyłem z fotela w trakcie meczu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mocny cios, jak stracą ekstraklasę to mogą w zasadzie pakować manatki.

Poza tym te rozdrobnienie praw na kilka stacji jest wkurwiajace.

Edytowane przez adasiulko

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że C+ straci Premier League, a jednak... Żałuję, bo jednak szkoda ekipy z C+, poza tym dla mnie rodzi się problem, bo na razie nie mam światłowodu, jedynie internet mobilny z limitami :/ Choć osobiście uważam, że w naszym kraju nie pociągną zbyt długo wyłącznie z modelem dystrybucji only online. 

Opublikowano

Też mi się wydaje, że cena i tylko w necie na dłuższą metę nie przejdzie. Eleven też miało być tylko online, a cena była niższa i w pewnym momencie musieli dać swoje kanały na platformy. A później podzielić się częścią praw.

Opublikowano
14 minutes ago, krzysiek923 said:

2FvYVOf.jpeg

Najpierw Hazard, a teraz Willian je żeby zapomnieć.

grubo.... to Aresnal znowu celuje top 12....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tymczasem w towarzyskich meczach łamią sobie nogi