Opublikowano 19 kwietnia 20213 l Wszyscy żyją superligą, a tymczasem BREAKING: Jose Mourinho sacked by Tottenham, per the Telegraph
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l Ja się teraz zastanawiam czy w ogóle ktokolwiek odważy się z chłopem podpisać kolejny kontrakt jak gość ma wymagania z kosmosu, a efekty minimalne + rozpierdzielony zespół po jego rządach.
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l Ten Levy to podpisał? 30 milionów funtów dla Żoze? A piszą że niby taki zajebisty, mądry i nie daje się robić w huja.
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l Wielkie zaskoczenie, bo Mourinho znów zawiódł... Ciekawe czy ktoś jeszcze nabierze się na magię The Special One.
Opublikowano 21 kwietnia 20213 l Kluby Superligi Liverpool i Chelsea na remis . Dziś City i Tottenham a jutro Leicester mam nadzieję odjedzie goniącym go drużynom bo liczę na ich miejsce na podium .
Opublikowano 6 maja 20213 l Panowie, czy Moder naprawde od czasu przejscia do PL i kilkunastu wystepow ma tylko i wylacznie jedna asyste czy cos zle wyczytalem? xd Jak mu idzie wogole?
Opublikowano 7 maja 20213 l nie gra na sowiej nominalnej pozycji czyli środek pomocy, a na lewym skrzydle. Biorąc pod uwagę występy polskich "piłkarzy" w PL z pola radzi sobie nieźle.
Opublikowano 7 maja 20213 l A, to luz. Myslalem ze gra na sowiej pozycji i przy sprawdzaniu mial zero statsow. Juz sie balem ze Moder jak wielu innych wyjechalo za granice i tam w pizdu nie dalo rady i po karierze
Opublikowano 7 maja 20213 l jest jeszcze za wcześnie by mówić że będzie dobry na PL, jak i za wcześnie by wróżyć mu kariery typu Wolski czy Furman, z powrotami z podkulonym ogonem do Ekstraklapy
Opublikowano 17 maja 20213 l Ta bramka Allisona w 94 minucie No dawno tak nie podskoczyłem z fotela w trakcie meczu.
Opublikowano 7 lipca 20213 l Mocny cios, jak stracą ekstraklasę to mogą w zasadzie pakować manatki. Poza tym te rozdrobnienie praw na kilka stacji jest wkurwiajace. Edytowane 7 lipca 20213 l przez adasiulko
Opublikowano 8 lipca 20213 l Nie spodziewałem się, że C+ straci Premier League, a jednak... Żałuję, bo jednak szkoda ekipy z C+, poza tym dla mnie rodzi się problem, bo na razie nie mam światłowodu, jedynie internet mobilny z limitami Choć osobiście uważam, że w naszym kraju nie pociągną zbyt długo wyłącznie z modelem dystrybucji only online.
Opublikowano 9 lipca 20213 l Też mi się wydaje, że cena i tylko w necie na dłuższą metę nie przejdzie. Eleven też miało być tylko online, a cena była niższa i w pewnym momencie musieli dać swoje kanały na platformy. A później podzielić się częścią praw.
Opublikowano 15 lipca 20213 l 14 minutes ago, krzysiek923 said: Najpierw Hazard, a teraz Willian je żeby zapomnieć. grubo.... to Aresnal znowu celuje top 12....
Opublikowano 4 sierpnia 20213 l Towarzyski mecz Chelsea - Tottenham, mocne składy http://hockeyweb.site/daily/news/Chels/?sport=soccer