Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1257

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1133

Opublikowano (edytowane)

Atkinson musiał sobie odbić jakoś to, że zjebał z tym gwizdkiem :reggie:

Bambejang do zmiany, dawać Lakazeciora i jazda tam. 

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Złote myśli bogacza :facepalm: To jakby Mirkowi szef zabrał grosza z 20-letniej wypłaty. 

"Jedno, co mnie zaskoczyło: wszyscy myślą o United jak o topowym klubie, jednym z najbogatszych i najpotężniejszych na świecie i gdy patrzyłem na to z zewnątrz to też mi się tak wydawało. Gdy jednak już tam byłem to zetknąłem się z małą, zamkniętą mentalnością. Pewnego dnia, przed meczem, byłem z drużyną w hotelu. Byłem spragniony, więc otworzyłem mini-bar i wziąłem sobie sok owocowy. Zagraliśmy mecz i wróciliśmy do domu. Minęło trochę czasu. Przychodzi mój pasek wypłaty. Normalnie na niego nie patrzę. Zwyczajnie robię to pod koniec roku, żeby zobaczyć, co się pojawiło, a co znikło. Wtedy, nie wiem czemu, byłem jednak ciekawy, sprawdziłem i okazało się, że zabrali mi jednego funta z mojej miesięcznej wypłaty. Poszedłem do kierownika drużyny: "Przepraszam, ale dlaczego oni zabrali funta z mojej pensji?". Spojrzał na mnie i powiedział: "To ten sok owocowy z mini-baru''. ''Chyba żartujesz, serio?". ''Nie. Tutaj jeśli coś bierzesz to za to płacisz". Jasne, ale nie poszedłem do hotelu z własnej woli. Nie byłem na wakacjach. Byłem tam dla Manchesteru. Jeśli muszę grać, a chce mi się pić to muszę się napić. Nie mogę wyjść na boisko odwodniony. Czy możecie w to uwierzyć? Jeden funt? Do czegoś takiego w życiu nie doszłoby we Włoszech. To są szczegóły, które robią różnicę i budują szacunek u piłkarzy. ~ Zlatan Ibrahimovic"

Opublikowano

Brakuje jeszcze gola, ale to co grają to jest przepaść. Prawie jak Liverpool. 

Co do Zlatana, on złapał kontuzję i przedłużyli z nim kontrakt o rok żeby się leczył, chociaż wiedzieli, że nie będzie długo grał. 

Opublikowano

Ja chyba oglądałem od 70 minuty, największym wrogiem Arsenalu jest sam Arsenal, oni kompletnie nie potrafią rozgrywać piłki w obronie, praktycznie sami tworzyli sytuacje dla evertonu, a i tak musiało się skończyć na przebłysku graya bo everton gra równie daremnie.

Opublikowano
7 hours ago, Bielik said:

Ja chyba oglądałem od 70 minuty, największym wrogiem Arsenalu jest sam Arsenal, oni kompletnie nie potrafią rozgrywać piłki w obronie, praktycznie sami tworzyli sytuacje dla evertonu, a i tak musiało się skończyć na przebłysku graya bo everton gra równie daremnie.

Komicznie wyglądają próby rozegrania od tyłu White'a, Tomiyasu a zwłaszcza jak wszedł wczoraj Nuno Tavares zaczęły się futbolowe jaja. Arteta zapatrzył się na City, Liverpool, no ale nie ten materiał ludzki.