Opublikowano 15 lipca 20222 l Będzie Premier League w canal plus. Kupili od Viaplay sublicencję na 3 sezony, nie będą mieli praw do wszystkich meczy.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Satkurier pisze że: Natomiast z nieoficjalnych informacji, do jakich dotarł satkurier.pl wynika, iż wielce prawdopodobne jest, że CANAL+ będzie transmitował w przyszłości wszystkie 10 meczów Premier League w każdej kolejce, ale tylko dla abonentów telewizji satelitarnej. W chwili obecnej ma prawa do transmisji na żywo i skrótów z 2 meczów.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Dwa mecze to nie za fajne rozwiązanie bo zapewne będą pokazywać do obesrania drużyny z top 6 a mnie interesuje cała liga . Muszę przemyśleć co wybrać : canal + online plus eleven czy viaplay plus eleven .
Opublikowano 27 lipca 20222 l Pełna obsada komentatorów pierwszej kolejki Premier League: Crystal Palace - Arsenal - Pełka/Gutka Fulham - Liverpool - Domagała/Gutka Newcastle United - Nottingham Forest - Hawryszczuk/Szymczak Tottenham - Southampton - Borek/Borkowski Leeds United - Wolverhampton - Piechota/Delimat Bournemouth - Aston Villa - Król/Grabowski Everton - Chelsea - Pawłowski/Targowski Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/mateusz-borek-skomentuje-premier-league-viaplay-przekazalo-szczegoly-dotyczace-transmisji-/192810-n
Opublikowano 28 lipca 20222 l Ciekawe jak Borek wypadnie, czy nie będzie pierdolił głupot. Ciekawe też czy odważą się puścić transmisje w jakimś komicznym bitrate zrywającym co chwilę.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Plan pierwszego weekendu z Premier League w Viaplay, jest zaznaczone które mecze pokaże Canal: https://satkurier.pl/news/219732/premier-league-w-viaplay-startuje-nowy-sezon.html
Opublikowano 28 lipca 20222 l Canal + Prestiż 49pln wywalony. Viaplay za 34pln zakupiony. Wszystko się zgadza i 8 lat z głowy. Fajna wydaje się ta opcja dostępu do każdego meczu parę(naście) godzin po zakończeniu, bo natrafiłem na takie info.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Dzisiaj meczyk o Tarczę Wspólnoty, Liverpool vs Manchester City, godzina 18:00. Przy okazji, też dzisiaj: Manchester United - Atletico o 13:45 Tottenham - AS Roma o 20:15 Inter - Lyon o 20:30
Opublikowano 30 lipca 20222 l Zasłużone zwycięstwo Liverpoolu, ten Nunez powinien szybko się wkomponować. Haaland trafia na pustaka w poprzeczkę, a to był jego najlepszy moment w meczu o Tarczę. Pierwszy poważny sprawdzian i widać, że Guardiola może się męczyć z kołkiem w ataku, który ogranicza swobodę w zmienności pozycji i sprowadza grę do pewnych schematów.
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l W dniu 1.08.2022 o 11:59, adasiulko napisał(a): Od przyszłego roku Viaplay w cenie 55 złotych za miesiąc. To już na pewno w 4K
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Tu poważne źródło: https://satkurier.pl/news/219886/viaplay-cena-wzrosnie-do-55-zl.html
Opublikowano 1 sierpnia 20222 l Ktoś mi powie czy warto inwestować w te viaplay i oglądać przez VPN na TV 65” albo monitorze 32”. Nie mieszkam w PL.
Opublikowano 2 sierpnia 20222 l W dniu 1.08.2022 o 17:08, Kaczi napisał(a): Ktoś mi powie czy warto inwestować w te viaplay i oglądać przez VPN na TV 65” albo monitorze 32”. Nie mieszkam w PL. Jeśli jakość będzie na poziomie zeszłego sezonu to nie - bitrate na poziomie 540p, minutowe opoznienie transmisji, lagi, zacinki, niektóre transmisje zrywało na kilkanaście minut. Nigdzie w swojej komunikacji Viaplay nie napisał, że zdają sobie sprawę z problemów, ale teraz już na pewno będzie lepiej, także pierwszą kolejkę bym obejrzał na mniej legalnym streamie i poczekał na opinię. Już w ogóle komedią by było, jak sygnał puszczony do Canal+ byłby w 1080p żyleta, a w apce Viaplay dalej taka sraka
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Udziela mi się hype na jutrzejszy mecz otwarcia i chyba pójdę w ten Viaplay na próbę. W razie czego, to jestem bardzo otwarty na podział kosztów można oglądać z tego co wiem chyba na 4 urządzeniach.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 09:40, ginn napisał(a): Udziela mi się hype na jutrzejszy mecz otwarcia i chyba pójdę w ten Viaplay na próbę. W razie czego, to jestem bardzo otwarty na podział kosztów można oglądać z tego co wiem chyba na 4 urządzeniach. To chętnie przycebulę z Tobą, ekolego. Przydałby się jeszcze jakiś muszkieter, jak już cebulić to na całego.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Plotka poszla dzis na FB, ze canal+ pokaze do konca wrzesnia wszystkie mecze EPL i Bundesligi via Viaplay w ramach sublicencji. Coś chyba jest na rzeczy Także chyba opcja kupna C+ Online na sierpień wygląda lepiej, już pomijam ofertę C+ ale chyba nie pozwoliliby sobie na tragiczna jakosc jak bywalo na Viaplay
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 10:15, Butt napisał(a): To chętnie przycebulę z Tobą, ekolego. Przydałby się jeszcze jakiś muszkieter, jak już cebulić to na całego. Cofam, to co sugerowałem - kumpel wprowadził mnie w błąd. W regulaminie znalazłem informację o dwóch transmisjach jednoczenie, więc zostajemy we dwójkę Na cały rok bym się nie porywał, więc chętnie postawię na comiesięczną subskrypcję. Deal?
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 10:42, ginn napisał(a): Cofam, to co sugerowałem - kumpel wprowadził mnie w błąd. W regulaminie znalazłem informację o dwóch transmisjach jednoczenie, więc zostajemy we dwójkę Na cały rok bym się nie porywał, więc chętnie postawię na comiesięczną subskrypcję. Deal? Spoko, deal. Zobaczymy jak to w ogóle działa.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Dobra jebać C+ maczetami Quote Dopytywałem, w standardowych kanałach C+ będą tylko dwa mecze w kolejce, pozostałe będą do końca września na specjalnie stworzonych dodatkowych kanałach dostępnych tylko dla abonentów C+ poprzez aplikację C+ online i możliwe że także przez dekoder 4k. Co ważne "zwykli" subskrybenci C+ online nie będą mieć do nich dostępu, tylko abonenci telewizji satelitarnej C+. Pod koniec września C+ ma przedstawić ofertę subskrypcji viaplay dla ich abonentów.