Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano
1 hour ago, Bielik said:

Robi ktoś ligę w FPL forumkową?

Poza tym też chętnie się ściepię na viaplay, jak coś to :ogor:

To jestem chętny ;)

Opublikowano

Taka ciekawostka, jeżeli ktoś lubi serię All or Nothing to od wczoraj można także oglądać sezon o Arsenalu. Póki co wyszły trzy odcinki, a od 18 sierpnia do obejrzenia będzie całość. 

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Strasznie ważne 3 punkty na trudnym terenie. Jeżeli Saliba zagra chociaż połowę takich spotkań w tym sezonie, to mamy nowego Van Dijka - gość dzisiaj zagrał absolutnie po profesorsku.

Btw. Jestem pozytywnie zaskoczony tym, jak Viaplay przygotowało się startu sezonu - nie najgorzej słuchało się tych 'fachowców' w studiu, po za tym różne wywiady, analizy, no nieźle. Jednak z transmisją miałem trochę problemów. Generalnie jak na 720p jest okej, tylko często było tak, że 5 min obraz był płynny, po czym przez kolejnych kilka zaczęło się klatkowanie w 30 fpsach. Mieliście podobnie, oglądając na telewizorze?

Opublikowano

Nie miałem żadnych problemów na kompie, przez cały mecz chodziło płynnie.

Opublikowano
W dniu 4.08.2022 o 12:15, Butt napisał:

To chętnie przycebulę z Tobą, ekolego. :lapka: Przydałby się jeszcze jakiś muszkieter, jak już cebulić to na całego. 

Nadal szukacie kogoś :D?

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał:

Nadal szukacie kogoś :D?

Nie, z tego co ustaliśmy z @ginn to owszem, można mieć kilka zarejestrowanych urządzeń, ale jednocześnie można oglądać tylko na dwóch. Także nie ma sensu cebulić w więcej niż dwie osoby.

Opublikowano

Kurde Arsenal zrobił niezły deal z tym Salibą jednak. Ileż to perypetii i dramy było w jego karierze w Londynie, lata kłótni i obrażonych fanów, a przecież koleś ma nadal tylko 21 lat, w końcu zagrał no i wyglądał jak szef boiska w debiucie w Premier League.

Nuniez też wygląda jak mocne wejście. Wchodzi na boisko i od razu co chwila ma jakieś okazje, nawet nie trafia w piłkę ale ciul, prędzej czy później musi wpaść przy takiej grze. Chyba rozumiem, czemu w defensywnym Urugwaju nie zdobywa bramek, ale w Liverpoolu to może sporo ich jeszcze nastukać.

Opublikowano

Wiesz co, z tym Salibą to media mocno napompowały temat. Gość w Arsenalu przechodził przsz ciężki okres - zmiana otoczenia, zmarła mu mama, więc z jego psychiką było kiepsko. Plan na niego był od początku prosty - chronić i rozwijać, czego efektem były wypożyczenia, na których się ogrywał i dojrzewał. Sam William wypowiadał się, że dwa kolejne sezony w Ligue 1 były mu potrzebn. Teraz pozostaje mu skupić się na rozegraniu dobrego sezonu w Anglii, jako ukształtowany (powiedzmy) piłkarz. Kwestia czasu, aż przedłuży kontrakt na kolejne lata. 

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Mati Borek komentuje mecz United na C+... Wiadomo w ogóle co z Twarowskim?

Opublikowano
43 minuty temu, bartiz napisał:

Mati Borek komentuje mecz United na C+... Wiadomo w ogóle co z Twarowskim?

Gdzieś widziałem informacje że od listopada przechodzi do Viaplay, a Borek jest na C+ bo to jest komentarz właśnie z Viaplay.

Opublikowano

Mecz Westham v City na Viaplay z komentarzem polskim i angielskim... Jednocześnie :balon:

680p, szarpiący dźwięk, przebitki  angielskich komentatorów, studio też traci głos na kilka sekund.  :usmiech:

Opublikowano

W sumie sama premier league nie stawia żadnych wymagań wobec stacji emitujących ligę? 

U mnie sama angielska dobrze śmiga, ale w przerwie meczu utd - brighton przełączyłem się na mecz bundes i w ciągu 5 minut wywaliło mi error 3 razy :shotgun:

Wracając do united - z tego nic nie będzie dopóki kolejny trener będzie stawiać na tych samych retardów i nie mam tu nawet na myśli maggajewera ze środka obrony.

Opublikowano

teraz wyobraźcie sobie, że wasza dziewczyna nierozumiejąca waszego zafascynowania 22 spoconymi chłopami biegającymi za sobą po murawie wchodzi do pokoju akurat w tym momencie

Spoiler

6766.thumb.jpg.ca1b73d091622520b5b583698335e59a.jpg