Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Terminator. Skubaniec jest większy i szybszy od każdego. Te jego gole dzisiaj to jakby grał z mlodzikami. Strzeli ze 35 goli w lidze jak nic.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Ronaldo jakby w tamtym sezonie poszedł do City, to też by tak strzelał.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 16 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Ronaldo jakby w tamtym sezonie poszedł do City, to też by tak strzelał. W pakiecie z wehikułem czasu chyba.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W sensie czemu w środę przy stanie 5-0 pod koniec meczu Pep zdjął Haalanda?
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Haaland jest bardzo kontuzjogenny, ale jeśli w tym sezonie ominą go problemy zdrowotne to 35-40 bramek jest osiągalne. Szkoda, bo City nie lubię
Opublikowano 1 września 20222 l Ale końcówka w wykonaniu Liverpoolu, wrócił duch walki Cieszę się, że mam Viaplay i zacząłem oglądać Premier League a nie tylko tą zjebaną Bundesligę.
Opublikowano 3 września 20222 l Alez mecz Pickforda dzisiaj, nie lubie go za ten brytolski wsiurowy ryj, ale co dzisiaj chłop wybronil. Fakt, ze Liverpool zagral slabo, ale jednak. Propsy dla Lloppa za zdjecie TAA w 59 minucie i pozbawienie 30% graczy 5 punktów w fantasy, a mogl poczekac minute...
Opublikowano 3 września 20222 l Liverpool bardzo kiepsko zaczyna sezon póki co jedzie na farcie bo punktów mogło być o wiele mniej. Dzisiaj mecz na 0 do 0 ale absolutnie fantastyczne widowisko z bramkarzami w roli głównej.
Opublikowano 3 września 20222 l Oglądało się bardzo dobrze. To był pierwszy mecz w którym widziałem w akcji Gordona i chyba już kumam, czemu Chelsea chciała w niego zainwestować tyle kasy. Ledwo wszedł do drużyny, a chyba w ostatnich dwóch meczach ligowych po bramce, no i dużo wiatru robi.
Opublikowano 3 września 20222 l piękne wałki w tej kolejce, brak czerwonej dla van Dijka, spalony w meczu Chelsea v WHU czy akcja z meczu AV