Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Jebana bestia :obama:

Opublikowano

Terminator. Skubaniec jest większy i szybszy od każdego. Te jego gole dzisiaj to jakby grał z mlodzikami. 

Strzeli ze 35 goli w lidze jak nic.

Opublikowano

Ronaldo jakby w tamtym sezonie poszedł do City, to też by tak strzelał. 

Opublikowano
16 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Ronaldo jakby w tamtym sezonie poszedł do City, to też by tak strzelał. 

W pakiecie z wehikułem czasu chyba. 

Opublikowano

W sensie czemu w środę przy stanie 5-0 pod koniec meczu Pep zdjął Haalanda?

Opublikowano

Haaland jest bardzo kontuzjogenny, ale jeśli w tym sezonie ominą go problemy zdrowotne to 35-40 bramek jest osiągalne. Szkoda, bo City nie lubię :)

Opublikowano

Ale końcówka w wykonaniu Liverpoolu, wrócił duch walki :obama: Cieszę się, że mam Viaplay i zacząłem oglądać Premier League a nie tylko tą zjebaną Bundesligę. 

Opublikowano

I do tego ma wkurwiający ryj.

Opublikowano

Alez mecz Pickforda dzisiaj, nie lubie go za ten brytolski wsiurowy ryj, ale co dzisiaj chłop wybronil. Fakt, ze Liverpool zagral slabo, ale jednak. Propsy dla Lloppa za zdjecie TAA w 59 minucie i pozbawienie 30% graczy 5 punktów w fantasy, a mogl poczekac minute... 

Opublikowano

Liverpool bardzo kiepsko zaczyna sezon póki co jedzie na farcie bo punktów mogło być o wiele mniej. Dzisiaj mecz na 0 do 0 ale absolutnie fantastyczne widowisko z bramkarzami w roli głównej.

Opublikowano

Oglądało się bardzo dobrze. To był pierwszy mecz w którym widziałem w akcji Gordona i chyba już kumam, czemu Chelsea chciała w niego zainwestować tyle kasy. Ledwo wszedł do drużyny, a chyba w ostatnich dwóch meczach ligowych po bramce, no i dużo wiatru robi.

Opublikowano

Pan Piłkarz Haaland nie zwalnia tempa.

Opublikowano

piękne wałki w tej kolejce, brak czerwonej dla van Dijka, spalony w meczu Chelsea v WHU czy akcja z meczu AV :/