Opublikowano 28 września 20222 l W dniu 28.09.2022 o 06:17, adasiulko napisał(a): Andrzej Twarowski od listopada w Viaplay. Może to plus fakt, że Uokik się w końcu przyjrzy jakości oferowanych usług sprawi, że się ogarną w końcu technicznie.
Opublikowano 28 września 20222 l Bajka newsik. Do tego trzeba dodać, że większość komentatorów na Viaplay i tak daje radę. Poza tym jakość merytoryczna w studiu przedmeczowym, pomeczowym stoi na niezłym poziomie. Dodatkowo podsumowania kolejek też są solidnie przygotowane. Niech tylko faktycznie usprawnią jakość streamingu i będę na prawdę kontent. Choć tutaj bardziej powołuję się na opinie innych, bo u mnie od samego początku praktycznie bez problemów. No i wydaje mi się, że coraz częściej wrzucają w transmisje, które dobijają do 1080p. To wszystko oczywiście nie zmienia faktu, że brak standardu 4K to kryminał w obliczu podwyżek, które planują na kolejny rok. Edytowane 28 września 20222 l przez ginn
Opublikowano 28 września 20222 l Merytorycznie nie mam większych zastrzeżeń, na pewno jest dużo więcej ligi angielskiej niż było na C+ - w dzień meczowy w zasadzie studio zaczyna się godzinę przed pierwszym meczem a kończy godzinę po ostatnim. Plus pomiędzy meczami też analizują, zapowiadają, jak dołączy Twaro to będzie naprawdę spoko. Plus mam nadzieję jego osoba jeszcze paru top komentatorów ściągnie. No i wielki plus za multiligę co tydzień w sobotę o 16.
Opublikowano 28 września 20222 l Fajne jest też to, że pokazują stadiony przed meczem. Co dzieje się na murawie, trybunach, przed stadionem, to buduje klimat. W canalu tylko meczyk, 5 minut przed 5 kinut po i auwiderzejen.
Opublikowano 30 września 20222 l Niezłe bomby w ten weekend: Arsenal - Tottenham Manchester United - Manchester City
Opublikowano 1 października 20222 l @ginn powiedz mi jak nasi grają bo ja w pracy siedze i nie mam jak oglądać. Dzięki
Opublikowano 1 października 20222 l nie oglądam każdego meczu Arsenalu, ale niemal zawsze kiedy już to robię, to ten Gabriel robi jakiegoś babola no i dzisiaj znowu
Opublikowano 1 października 20222 l Arsenal gra bardzo dobrze, kreatywnie i do przodu. Toki przyczajeni na kontry, no i niestety Gabriela odcięło przy karnym. Jest presja, napięcie, Taylor nie gwizda fauli idioty Romero, ale tego można było się spodziewać. Meczycho niezłe. W drugiej połowie coś jeszcze wsadzą. Gabriel Jesus mija obronę, jak pionki. Saliba kapitalnie z tyłu. Wielki luz w rozgrywaniu i mądre ustawianie. Niestety widać coraz bardziej, że zaczyna odjeżdżać poziomem od Gabriela. Arteta powinien pomyśleć nad przesunięciem White'a do środka i Tomiego ns prawo. Edytowane 1 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 1 października 20222 l Kurła, kto to wymyśla dawać takie mecze tak wcześnie. Przegapiłem pierwszą połowę.
Opublikowano 1 października 20222 l W końcu się skończyło. Totki z czerwoną. Ależ pięknie to dzisiaj chodzi. Rosół z kuraka przyprawiony. Edytowane 1 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 1 października 20222 l Lepiej żeby Conte miał dupę nasmarowaną, bo to nie skończy się na 3.
Opublikowano 2 października 20222 l Ciężki sezon się zapowiada dla Liverpoolu. Najstarszy skład, Salah bez formy, Van Dijk kopiący się po czole, plaga kontuzji, a w tym wszystkim Klopp podejmujący coraz dziwniejsze decyzje kadrowe. O ile pamiętam to właśnie 7 sezon był jego ostatnim w Dortmundzie? Edytowane 2 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 2 października 20222 l Erik ten Hag wybrany trenerem miesiąca za wrzesień. Szybko poszło po tym jak na początku miesiąca był kompletnym cepem który nie ma pojęcia że wystawianie fatalnych graczy i fatalnej taktyki nie jest właściwe. Szkoda, że jeszcze Lisandro Martinez nie został graczem miesiąca, choć w sumie mógłby. No i to zbieg okoliczności, ALE. Man United z Maguire'em: 3 mecze, 3 porażki Man United bez Maguire'a: 5 meczów, 5 zwycięstw Dziś Maguire nie zagra, kontuzja. W City do treningów powrócił po wielu miesiącach Aymeric Laporte, ale że City ma wielu innych stoperów, pewnie Hiszpan nie pojawi się jeszcze dziś na boisku.
Opublikowano 2 października 20222 l No w pierwszym meczu października całe United póki co robi wszystko żeby żadnej nagrody w tym miesiącu nie dostać.
Opublikowano 2 października 20222 l Nie wiem, jak będzie wynik, ale jeśli chodzi o poziom grania w piłkę to Man City miażdży inne zespoły. Jakby było teraz 4-0 to nie byłoby w ogóle dziwne.
Opublikowano 2 października 20222 l W dniu 2.10.2022 o 13:37, ogqozo napisał(a): Nie wiem, jak będzie wynik, ale jeśli chodzi o poziom grania w piłkę to Man City miażdży inne zespoły. Jakby było teraz 4-0 to nie byłoby w ogóle dziwne. Oczywiście, ale dużo słabsze zespoły na "papierze" stawiały większy opór City niż ta zbieranina z United. Haaland jest niesamowity.
Opublikowano 2 października 20222 l 28 dni bez meczu ligowego. Miesiąc temu to Guardiola by skończył na kolanach z pełnymi ustami.
Opublikowano 2 października 20222 l Dobiją do 8 w drugiej połowie? Hat trick Haalanda to właściwie pewniak. Edytowane 2 października 20222 l przez ginn